Αγγλογερμανικές καταστάσεις άνω του 3.00

κουπόνι

Ακόμη ένα γεμάτο κουπόνι απλώνεται σήμερα μπροστά μας. Αγγλία και Γερμανία θα απασχολήσουν τη σημερινή στήλη, καιρού επιτρέποντος, καθώς είναι πολλές πλέον οι αναβολές στις βόρειες ευρωπαϊκές χώρες λόγω κακοκαιρίας.

Κουπόνι: «Αετοί» για σαλόνια

Αρχή για το κουπόνι μας από την Bundesliga, και τη συνάντηση των Άιντραχτ και Κολωνίας. Σε απίστευτη φόρμα οι «αετοί», αήττητη για εννιά σερί ματς, με επτά νίκες και δύο ισοπαλίες, έχουν βάλει πλώρη για τα αστέρια του Champions League. Ο Αντρέ Σίλβα μοιάζει από άλλο πλανήτη, με οκτώ γκολ στις έξι πιο πρόσφατες αγωνιστικές. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα, ότι ο Λούκα Γιόβιτς, ακόμη δεν έχει βρει θέση στα αρχικά πλάνα του Άντι Χίτερ. Με νίκη, αυξάνει τη διαφορά από την πέμπτη Λεβερκούζεν στους τρεις βαθμούς.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 

Στην απέναντι πλευρά, η Κολωνία έρχεται από δύο τεράστιας σημασίας νίκες, στο «εξάποντο» με την Αρμίνια, και στο μεγάλο διπλό στο Γκλάντμπαχ, βγαίνοντας έτσι από τη ζώνη του υποβιβασμού. Έχει επιστρέψει η ηρεμία στην ομάδα, ωστόσο η επίσκεψη στη Φρανκφούρτη, θεωρώ πως την ξεπερνάει.

Ο σκέτος άσος, δεν παρουσιάζει ενδιαφέρον, ωστόσο σε συνδυασμό με το over 1,5, ανεβαίνει στο 1.75.

Κουπόνι από Zwete Liga: Υποφέρει εκτός έδρας

Κατεβαίνοντας ένα επίπεδο, στην Zweite Liga, η Μπόχουμ πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού κι έχει την ευκαιρία να πιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας το Αμβούργο και τη Χολστάιν Κίελ. Στην έδρα της παρουσιάζεται εξαιρετική, ειδικά στα ματς με αντιπάλους απ’ το κάτω ράφι, όπως η Μπραουνσβάιγκ.

Tα «λιοντάρια» προβληματίζουν ιδιαίτερα, βρίσκονται στην προτελευταία θέση, κι αυτό γιατί από κάτω της, είναι οι… ανύπαρκτοι Κίκερς. Είναι η μόνη ομάδα της κατηγορίας χωρίς εκτός έδρας νίκη, και ταυτόχρονα η δεύτερη χειρότερη άμυνα. Δύσκολα θα αντέξει στο Μπόχουμ.

Κι εδώ, όπως στη Φρανκφούρτη, ο απλός άσος συνδυάζεται με το over 1,5 για το αξιόλογο 1.90.

Πρώτος με τελευταίο

Έχουμε κι άλλη… Γερμανία, και συγκεκριμένα τρίτη κατηγορία και Ντιναμό! Οι πρωτοπόροι υποδέχονται στη Δρέσδη την ουραγό Λίμπεκ. Από μεγάλη νίκη στο -πρώην ανατολικό- ντέρμπι της χρονιάς κόντρα στο Μαγδεμβούργο έρχεται η Ντιναμό, η ψυχολογία βέβαια βρίσκεται στα ύψη, ενώ η έδρα της είναι από τις πιο δυνατές της κατηγορίας.

Αντίθετα, η νεοφώτιστη Λίμπεκ, παρουσιάζεται σταθερά κακή στο δρόμο, δε βρίσκεται τυχαία στην τελευταία θέση κι αποτελεί μια εκ των βασικών υποψήφιων για υποβιβασμό. Μόλις τρία γκολ έχει σκοράρει στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια, σαφές το μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα.

Ο άσος εδώ, για κάποιο ανεξήγητο λόγο, συναντάται στο κατά την άποψή μου, υψηλό 1.85. Τον περίμενα τουλάχιστον 0.20 πιο κάτω…

Μπορεί και χωρίς αυτόν

Ένα σημείο έχω ξεχωρίσει στα προγνωστικά στοιχήματος για την Premier League, και συγκεκριμένα απ’ την κόντρα της Έβερτον με τη Φούλαμ. Τα «ζαχαρωτά» εσχάτως έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα στα αποτελέσματα αλλά και στην απόδοσή τους, ωστόσο οι φωνές του Κάρλο Αντσελότι μετά την τραγική εμφάνιση κόντρα στη Νιούκαστλ, έχουν πιάσει τόπο. Νίκη επί της Λιντς, ισοπαλία σα νίκη στο «Όλντ Τράφορντ» και πρόκριση με 5-4 στην παράταση, για το κύπελλο, επί της Τότεναμ σε ένα επικό ματς. Σημαντική η απουσία του Κάλβερτ-Λιούιν, ωστόσο ο Χάμες είναι τελικά διαθέσιμος.

Η Φούλαμ, μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, έχει μείνει 10 βαθμούς μακριά από τη σωτηρία, και η συνέχεια προμηνύεται πολύ δύσκολη για το Λονδρέζικο κλαμπ. Αγνοεί τη νίκη για δώδεκα ματς, έχοντας σε αυτό το διάστημα οκτώ ισοπαλίες, αλλά δουλειά με βαθμό από ‘δω κι από ‘κει, δε γίνεται. Η εικόνα της δεν είναι κακή, αλλά το πρόβλημα στο σκοράρισμα και η αμυντική αφέλεια, κοστίζουν.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Ο άσος δίκαιος στο 2.02, παρά την απουσία του αρχισκόρερ της Έβερτον.

Ασταμάτητες «μέλισσες»

Τελευταία σημερινή στάση, στην αγγλική Championship. Σε εξαιρετική κατάσταση η Μπρέντφορντ, πάτησε κορυφή μετά τη μεσοβδόμαδη νίκη στο Ρέντινγκ, αλλά μετά τη χθεσινή νίκη της Νόριτς, έπεσε ξανά δεύτερη. Είναι τρομερή η φόρμα της, σκοράρει πολύ εύκολα, δεν είναι τυχαία τα νούμερα. 55 γκολ μετά από 28 αγώνες, την ώρα που η επόμενη στη σχετική λίστα είναι η Μπόρνμουθ των 43 γκολ… Σύντομα οι «μέλισσες» θα βρίσκονται στην Premier League…

Η Μπάρνσλεϊ έχει «μπουκώσει», χωρίς νίκη στα πέντε τελευταία, με δύο μόλις κερδισμένους βαθμούς ενώ δεν έχει σκοράρει καν στα τέσσερα από αυτά. Η σεζόν της μάλλον θα κυλήσει αδιάφορα, καθώς βρίσκεται στη μέση του πίνακα. Προφανώς δε θα προλάβει τα play off, ενώ δεν αναμένεται να κινδυνεύσει. Επίσης, το βράδυ της Πέμπτης, υποδεχόταν την Τσέλσι για το κύπελλο, όπου και γνώρισε τον αποκλεισμό.

Δε συγκρίνονται αυτή τη στιγμή οι δύο ομάδες. Άσος και over 1,5 στο 2.02. Από κοντά και το over 2,5 των ομαδικών γκολ της γηπεδούχου στο 3.35.

Βγήκαν αρκετά προγνωστικά στοιχήματος, ανάλογα την έμπνευσή σας, μπορείτε να κάνετε και τις κατάλληλες… χημείες. Προσωπικά, πορεύτηκα, όπως βλέπετε παρακάτω.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Δυάδα απόδοσης 3.52
14:30
Μπόχουμ – Μπραουνσβάιγκ
1 & οver 1,5
1.90
15:00
Ντιναμό Δρέσδης – Λίμπεκ
1
1.85
Μονό
15:00
Μπρέντφορντ – Μπάρνσλεϊ
1 & οver 1,5
2.02
Ρίσκο
15:00
Μπρέντφορντ – Μπάρνσλεϊ
Μπρέντφορτ over 2,5
3.35
Δυάδα απόδοσης 3.54
16:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Κολωνία
1 & over 1,5
1.75
21:00
Έβερτον – Φούλαμ
1
2.02
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις