Το κίνητρο, τα στατιστικά και η επιστροφή

προγνωστικά

Μεγάλες μάχες σήμερα στην Ιταλία. Είναι πιθανό στο τέλος της αγωνιστικής να έχουμε εναλλαγές στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, αλλά και στις θέσεις που οδηγούν σε υποβιβασμό. Τα προγνωστικά δεν θα είναι εύκολο έργο, μιας και μεσοβδόμαδα υπάρχει και η Ευρώπη. Η σημερινή στήλη θα έχει επιλογές σε σκόρερ, γκολ και πιθανότατα ειδικά στοιχήματα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Πέντε αγώνες λοιπόν για σήμερα και έχουμε επιλογές για τρείς από αυτούς. Θα αφήσω εκτός το Ρόμα – Ουντινέζε, διότι οι ομάδες έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα. Ενώ εκτός θα μείνει και το δεύτερο ντέρμπι της αγωνιστικής, ανάμεσα σε Ίντερ και Λάτσιο.

Προγνωστικά: Κάλιαρι – Αταλάντα: Ο θάνατος σου η ζωή μου

Δύο ομάδες που βρίσκονται σε κακό φεγγάρι αγωνιστικά. Έχουν βέβαια διαφορετικούς στόχους, όμως και στις δύο περιπτώσεις τα προγνωστικά είναι εναντίον τους.

Η Κάλιαρι βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και αγνοεί την νίκη στο πρωτάθλημα, από τις αρχές του Νοεμβρίου. Η ομάδα του Ναϊνγκολάν δυσκολεύεται αρκετά να σκοράρει και αυτό ίσως να της στοιχίσει την παραμονή. Αμυντικά το προσπαθεί αρκετά και παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζει βελτίωση.

Στην Αταλάντα πήραν μία ανάσα ψυχολογίας μεσοβδόμαδα με την πρόκριση στο κύπελλο. Στο πρωτάθλημα όμως βρέθηκαν εκτός εξάδας, μετά τους δύο συνεχόμενους αγώνες χωρίς νίκη. Παρουσιάζει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και πλέον έχει χάσει την δυνατότητα να μην μπορεί να διαβαστεί από τον αντίπαλο.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 

Προγνωστικά: Θεωρώ πως η ισοπαλία θα είναι το τελικός αποτέλεσμα. Δύσκολα μία ομάδα σαν την Κάλιαρι, με έναν ηγέτη στο ρόστερ, να χάσει εντός έδρας με ένα τόσο μεγάλο αρνητικό σερί στην πλάτη. Η Αταλάντα θα συμβιβαστεί με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Σαμπντόρια – Φιορεντίνα: Η συνήθεια που έγινε λατρεία

Αμφότερες ξέρουν το ταβάνι τους. Οι γηπεδούχοι το έχουν φτάσει, ενώ οι «Βιόλα» είναι πολύ μακριά από όσα μπορούν να κάνουν.

Η ομάδα του Ρανιέρι μετρά έξι συνεχόμενους αγώνες, όπου το τελικό σκορ είχε 2-3 τέρματα. Δεν ρισκάρουν ποτέ και χτίζουν το πλάνο τους πάνω στις συνθήκες του αγώνα, δίνοντας μεγάλη βάση στον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου.

Η Φιορεντίνα επιβεβαίωσε στους τρεις τελευταίους αγώνες της το 2-3 γκολ. Οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύονται στα τελειώματα των φάσεων, ενώ καταφέρνουν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Το σίγουρο είναι πως το σκορ δεν θα πάρει τεράστια έκταση. Μπορεί η αναλογία γκολ/τελική προσπάθεια να είναι χαμηλή, όμως συνηθίζουν να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Προγνωστικά: Το 2-3 γκολ το επιβεβαιώνουν και οι δύο ομάδες οπότε θα είναι η βασική μου επιλογή.

Κροτόνε – Σασουόλο: Ο ηγέτης επέστρεψε

Οι «Νεροβέρντι» είναι καλύτερη ομάδα σε όλους τους τομείς, όμως μετά το κάζο με την Σπέτσια δεν θα τους εμπιστευτώ ξανά σε σημείο.

Η ουραγός του πρωταθλήματος δείχνει πως δεν μπορεί να σταθεί στην κατηγορία, όμως πέφτοντας θα πάρει και άλλους μαζί της. Θα καταφέρει να κόψει σημαντικούς βαθμούς, για αυτό δεν συνιστώ να ποντάρει κανείς σε κόντρα της, παρά τα προγνωστικά κατά της.

Οι φιλοξενούμενοι στην ήττα από την Σπέτσια κέρδισαν κάτι σημαντικό. Ο ηγέτης τους επέστρεψε. Ο Καπούτο επανήλθε στο σκοράρισμα και αναμένω να έχει διάρκεια.

Προγνωστικά: Θεωρώ πως ο Καπούτο θα σκοράρει ξανά, ειδικά απέναντι σε μία αργή άμυνα όπως αυτή της Κροτόνε.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
16:00
Κάλιαρι - Αταλάντα
Χ
4.75
Μονό
16:00
Σαμπντόρια - Φιορεντίνα
2-3 γκολ
2.05
Σκόρερ
19:00
Κροτόνε - Σασουόλο
Καπούτο anytime scorer
2.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις