Στοίχημα Πρέμιερ. “Διαβολικό”… 2.05

Στοίχημα Πρέμιερ. "Διαβολικό"... 2.05

Καλημέρα Κουβανεζόπαιδα! Είδαμε άσπρη μέρα τελικά εξαιτίας του καιρού, μιας και το στοίχημα έχει μετατραπεί σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες. Το δυνατό μας σημείο και η μία δυάδα μας πήγαν περίπατο, αλλά ευτυχώς πέρασε η δυάδα με τη μεγαλύτερη απόδοση των ημιχρόνων και φέραμε τη μέρα στα ίσα.

Κυριακή σήμερα και το στοιχηματικό κουπόνι είναι υπερπλήρες, αλλά εγώ θα ασχοληθώ με την αγαπημένη μου Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την εκτός έδρας δύναμή της. Πάμε για ανάλυση!

Στοίχημα: Γουέστ Μπρομ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Γουέστ Μπρομ, η οποία θα πρωταγωνιστήσει στο στοίχημά μας για σήμερα, συνεχίζει την κακή πορεία και ηττήθηκε και από την Τότεναμ εκτός έδρας με 2-0 και βρίσκεται πολύ κοντά να υποβιβαστεί στη Championship μετά την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αφού είναι προτελευταία στην 19η θέση με 12 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 18-54 έχοντας την χειρότερη άμυνα της Premier League. Πολύ κακό στατιστικό ότι στα τελευταία 5 εντός έδρας παιχνίδια έχει δεχθεί σε κάθε αγώνα τουλάχιστον 2 γκολ, μετρώντας 4 ήττες και 1 ισοπαλία με 2 γκολ ενεργητικό και 19 παθητικό. Αμφίβολος ο Ντιαγκανά.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» συνεχίζουν να βρίσκονται εντός των τριών στόχων τους (Premier League, FA Cup & Europa League) μετά και από την πρόκριση με 1-0 στη παράταση επί της Γουέστ Χαμ για το FA Cup, με γκολ του ανεβασμένου ΜακΤόμινεϊ. Στη Premier League εκεί που έδειχνε ότι θα πετύχει μια μεγάλη νίκη επί της Έβερτον στην έδρα της με 3-2, δέχθηκε την ισοφάριση στο 95′ από τον Κάλβερτ Λιούιν και έμεινε με τον 1 βαθμό. Έτσι, έπεσε στην 3η θέση με 45 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 49-30. Τα εκτός έδρας ματς φαίνονται βούτυρο στο ψωμί των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς είναι αήττητοι φέτος, στις 5 τελευταίες εξόδους τους έχουν πετύχει 5 τέρματα και δέχθηκαν 3 μετρώντας 3 ισοπαλίες και 2 νίκες.

Απόντες οι Τζόουνς και Πογκμπά, ενώ στην αποστολή το μεγάλο ανερχόμενο ταλέντο της ομάδας Ντιαλό που δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα δώσει ανάσες στους βασικούς, καθώς την Πέμπτη 18/02 αντιμετωπίζει στην Ισπανία την Ρεάλ Σοσιεδάδ για τα προκριματικά του Europa League.

Η γηπεδούχος στα 5 τελευταία παιχνίδια εντός έδρας έχει 5/5 over 2,5 ενώ αντίστοιχα η φιλοξενούμενη έχει 2/5 over 2,5. Η ζυγαριά πιστεύω θα γύρει προς τους “κόκκινους διαβόλους” – και με πολλά γκολ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
16:00
Γουέστ Μπρομ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
2 & over 2,5 & over 0,5 στο 1ο ημίχ.
2.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις