Στα όρια του 2.00 σε Ολλανδία και Βέλγιο

προγνωστικά

Σε δύο επιλογές κατέληξα στο κουπόνι της Κυριακής, με την ομαλή διεξαγωγή πάντως των αναμετρήσεων να είναι στον «αέρα» λόγω της βαρυχειμωνιάς που ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες τις Κάτω Χώρες.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 

Τα ΜΜΕ της Ολλανδίας δεν υιοθετούν βέβαια την φρενίτιδα των αθηνοκεντρικών media, που με «ζωντανές» συνδέσεις μας ενημέρωσαν με πηχυαίους τίτλους πως ξεκίνησε η χιονόπτωση στην Καστοριά (α ρε πατρίδα) και στη Φλώρινα και άπαντες αναρωτηθήκαμε αν χιονίζει για πρώτη φορά στην Δυτική Μακεδονία.

Κουπόνι στοιχήματος: Εμπιστοσύνη σε Άλκμααρ και Άντερλεχτ

Αποφεύγω την Φιτέσε και επιλέγω… βαριά χαρτιά σε Ολλανδία και Βέλγιο. Αρχικά, θα εμπιστευθώ την Αλκμααρ κόντρα στην Χέρενφεν. Οι γηπεδούχοι δεν διάγουν την περυσινή εντυπωσιακή πορεία πρωταθλητισμού αλλά και πάλι έχουν παγιωθεί στις πρώτες θέσεις. Ο άσος δεν αποτελεί βέβαια ευκαιρία, αλλά μπορεί να συνδυαστεί με ποντάρισμα τερμάτων καθώς οι φιλοξενούμενοι βγάζουν περισσότερο τσαμπουκά εσχάτως και δεν έχουν δεχτεί γκολ στα τρία τελευταία ματς. Ο αγώνας του πρώτου γύρου κύλησε σε ανάλογο «σφιχτό» τέμπο (2-0) και το combo πληρώνει ικανοποιητικά ακόμα και στο υψηλό line under 4,5.

Θα ποντάρω και στο διπλό της Αντερλεχτ στην έδρα της Σερκλ Μπριζ. Οι γηπεδούχοι και φέτος αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα και ήδη απέκτησαν… πρωταγωνιστικό ρόλο στο σήριαλ παραμονής μετρώντας 12 ήττες στα 14 τελευταία ματς. Οι «μοβ» από την άλλη έχουν βρει για τα καλά ρυθμό, παγιώθηκε στην 4άδα, ενώ εσχάτως βρήκε λύσεις και εκτός έδρας, με κολλητά διπλά σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
13:15
Αλκμααρ – Χέρενφεν
1 & under 4,5
1.93
Μονό
21:45
Σερκλ Μπριζ – Αντερλεχτ
2
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις