Ειδικά στοιχήματα στο ντέρμπι!

ειδικά στοιχήματα

Καλημερίζω τους απανταχού Κουβανέζους. Συνήθως τα λέμε μπασκετικά, όμως, σήμερα έχουμε μεγάλο παιχνίδι στη Λεωφόρο και μάλιστα κάτω από ειδικές συνθήκες. Συνήθως στα ντέρμπι, τα προγνωστικά πάνε περίπατο, όμως στην προκειμένη περίπτωση βρήκα κάποιες value for bet επιλογές, και συγκεκριμένα κάποια ειδικά στοιχήματα.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Ειδικά στοιχήματα: Δεν κιτρινίζει εύκολα

Η πρώτη προσέγγιση του αγώνα αφορά τον άρχοντα της αναμέτρησης, τον Σκωτσέζο κύριο Μέιντεν, και όπως καταλάβατε, θα πάμε με ειδικά στοιχήματα. Τον είδαμε φέτος σε κάμποσους αγώνες. Σφύριξε στο 1-1 του ΠΑΟΚ με την Ομόνοια στην Τούμπα, αλλά και στο 0-0 της Εθνικής μας στη Σλοβενία. Στη Θεσσαλονίκη έβγαλε 6 κάρτες, αριθμός που αποτελεί το φετινό του ρεκόρ. Στη Λουμπλιάνα έβαλε 4 φορές το χέρι στο τσεπάκι. Γενικότερα, φέτος, έχει δείξει 72 φορές την κίτρινη κάρτα σε 24 αγώνες, δηλαδή 3 ανά αγώνα. Το μέγιστο των 6 καρτών, εμφανίστηκε και στο μεγάλο ντέρμπι της Σκωτίας, ανάμεσα στη Ρέιντζερς και τη Σέλτικ.

Εκτός από τις συνήθειες του διαιτητή, αξίζει να λάβουμε υπόψη και τη σημασία του αγώνα για τις δύο ομάδες. Από τη μία ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη στον αγώνα του για την τετράδα, από την άλλη, όμως, ο Ολυμπιακός έχει ευρωπαϊκό αγώνα την Πέμπτη και ίσως οι παίκτες του να βάζουν πιο δύσκολα τα πόδια τους στη φωτιά. Άλλωστε, γι’ αυτούς είναι ένας αγώνας χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 

Το κίνητρο βγάζει σημείο

Όπως ανέφερα, το κίνητρο των δύο ομάδων για τη σημερινή αναμέτρηση είναι εντελώς διαφορετικό. Οι πράσινοι τρέχουν ένα αήττητο σερί 8 αγώνων, που τους έχει φέρει μια ανάσα από την τετράδα. Στη Λεωφόρο δεν έχουν γνωρίσει την ήττα, έχοντας 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Μεσοβδόμαδα δεν αγωνίστηκαν για το κύπελλο και σίγουρα αυτό τους φέρνει πιο φρέσκους στο αποψινό ματς.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν 15 βαθμούς διαφορά από τον Άρη που βρίσκεται στη 2η θέση. Με το πρωτάθλημα να έχει κριθεί, το μυαλό όλων στον Πειραιά είναι το νταμπλ και μια πορεία στην Ευρώπη. Σίγουρα, λοιπόν, ο αγώνας της Πέμπτης με την Αιντχόφεν είναι σημαντικότερος από τον σημερινό. Βέβαια, σε ένα ντέρμπι υπάρχει πάντα το γόητρο, αλλά ίσως να μην φτάνει.

Εκτίμηση: Τα ντέρμπι είναι περίεργη συνθήκη για προγνωστικά. Είναι πιο σοφό να πάμε σε ειδικά στοιχήματα, κατά τη γνώμη μου. Έχοντας στο μυαλό τη δυσκολία με την οποία βγάζει κάρτες ο διαιτητής, αλλά και το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι δε θα έρθουν με το μαχαίρι στα δόντια, πιστεύω πως ο Μέιντεν δε θα σπάσει το ρεκόρ του και θα βγάλει λιγότερες από 7 κάρτες. Όσο για το κίνητρο των δύο αντιπάλων, με κάνει να πιστεύω πως οι γηπεδούχοι μπορούν να κερδίσουν σε ένα από τα δύο ημίχρονα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
19:30
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Under 6,5 κάρτες
1.83
19:30
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός να κερδίσει ένα ημίχρονο
2.67
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις