Βόμβα στο ντέρμπι… με απόδοση 11.00!

προγνωστικά στοιχήματος

Καλημέρα και χρόνια πολλά στους ερωτευμένους Κουβανέζους! Κυριακή σήμερα, και το κουπόνι του στοιχήματος είναι γεμάτο αγώνες. Ωστόσο, στην Ελλαδίτσα μας, τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Ο Shamrock είναι εδώ, για την ανάλυση των δεδομένων και φυσικά για προγνωστικά στοιχήματος!

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Μεσοβδόμαδα ξαναβρεθήκαμε, αλλά τζάμπα ο κόπος! Ο αγώνας του Παναθηναϊκού στα Γιάννινα δεν έγινε ποτέ, λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν για την απόφαση του διαιτητή να αναβάλει την αναμέτρηση. Η πλάκα είναι ότι δεν τους αφορά, τουλάχιστον άμεσα, αν οι πράσινοι θα είναι πιο “ξεκούραστοι” στο αποψινό παιχνίδι. Ή μήπως τους αφορά για κάποιον λόγο…; Όπως και να έχει, μάλλον ξεχνάνε πώς ο Αρετόπουλος είχε αποφασίσει να ξεκινήσει το παιχνίδι στη χιονισμένη Λαμία, το 2017, για το θεσμό του κυπέλλου και μάλιστα ο Παναθηναϊκός έφυγε με 4άρα από το γήπεδο. Ας μην κοροϊδευόμαστε, λοιπόν… Για την ιστορία, το παιχνίδι ορίστηκε για τις 18 του μηνός, δηλαδή την προσεχή Πέμπτη.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 

Προγνωστικά στοιχήματος: Στη Λεωφόρο είναι αλλιώς

Απόψε, λοιπόν, έχουμε το 127ο παιχνίδι ανάμεσα στους δύο αιώνιους αντιπάλους. Οι ερυθρόλευκοι προηγούνται με 48 νίκες, έναντι 30 του τριφυλλιού, ενώ 48 ματς έληξαν ισόπαλα. Με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό υπάρχει απόλυτη ισορροπία, με 26 ισοπαλίες και 18 νίκες για κάθε ομάδα. Ωστόσο, στην ιστορική τους έδρα, οι πράσινοι είναι πιο αποτελεσματικοί. Αν εξαιρέσουμε τα παιχνίδια που κρίθηκαν εκτός αγωνιστικού χώρου, ο Παναθηναϊκός έχει παραμείνει αήττητος στα τελευταία 5, ενώ στη Λεωφόρο έχει να ηττηθεί από το 2013. Στον 1ο γύρο, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 1-0, με γκολ του Φορτούνη, σε ένα ματς, που στο 2ο ημίχρονο, οι πράσινοι θα μπορούσαν να πάρουν κάτι παραπάνω.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 38 βαθμούς. Τρέχουν ένα σερί 8 αγώνων αήττητοι, με τελευταία ήττα, αυτή στην Τούμπα. Έκτοτε έχουν 6 νίκες και 2 ισοπαλίες και έχουν δεχτεί γκολ μόνο στον αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας στο Περιστέρι, όπου και πήραν τους 3 βαθμούς κερδίζοντας με 3-2. Στη Λεωφόρο έχουν 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Με αυτά τα αποτελέσματα, ο στόχος της τετράδας γίνεται όλο και πιο εφικτός. Η νίκη, λοιπόν σήμερα, έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία. Αμφίβολοι για το παιχνίδι είναι οι Διούδης και Σένκεφελντ, οι οποίοι φαίνεται πως θα προλάβουν. Ο Μπόλονι δεν πήρε αρκετούς παίκτες μαζί του στα Γιάννινα, με σκοπό να είναι πιο ξεκούραστοι στο ντέρμπι.

Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι έρχονται στη Λεωφόρο, με την άνεση που τους δίνουν οι 15 πόντοι διαφοράς από τον 2ο Άρη. Σε 21 αγώνες, έχουν 18 νίκες και 3 ισοπαλίες.Το πρωτάθλημα έχει κριθεί και μόνος, ίσως, στόχος είναι να διατηρηθεί το αήττητο, κάτι που μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει μόνο Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ. Στο πίσω μέρος του μυαλού όλων, είναι σίγουρα το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν για το Europa League. Όσο κι αν δεν το παραδέχεται κανείς, μια πορεία στην Ευρώπη είναι αυτό που λείπει απ’ το λιμάνι. Μεσοβδόμαδα, οι Πειραιώτες κέρδισαν τον Άρη με 2-1 στο “Γ. Καραϊσκάκης”, στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του κυπέλλου.

Εκτίμηση: Καλά όλα αυτά, προϊστορία, στατιστικά, απουσίες, κίνητρο, αλλά σχεδόν όλα πάνε περίπατο στα ντέρμπι. Γι΄αυτό το λόγο, τα προγνωστικά στοιχήματος σε τέτοιους αγώνες είναι παρακινδυνευμένα. Ο Ολυμπιακός φέτος έχει δεχτεί 6 γκολ εκτός έδρας, εκ των οποίων μόνο το 1 στο 1ο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός, όντας πιο ξεκούραστος και γνωρίζοντας πως όσο περνάει η ώρα, ο Μάρτινς θα σκέφτεται όλο και περισσότερο το παιχνίδι της Πέμπτης, ίσως πάει σε μια “late game” στρατηγική. Καταλήγω, λοιπόν, σε ένα ειδικό με Χ2 στο ημίχρονο και 1Χ στο τελικό αποτέλεσμα. Αξίζει τον κόπο να ποντάρουμε κάτι ψηλά και σε νίκη των γηπεδούχων, που έχουν παραπάνω κίνητρο, με ισοπαλία στην ανάπαυλα και όχι πολλά γκολ στο ματς.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
19:30
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Χ2 ημίχ. / 1Χ τελ.
2.90
Fun Bet
19:30
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Χ ημίχ. / 1 τελ. & under 3,5
11.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις