Ποντάρισμα σε γκολ και έκπληξη με… ειδικό

ποντάρισμα

Καλημέρα στους απανταχού Κουβανέζους και κυρίως στις Κουβανέζες μας. Είτε με ταμεία, είτε χωρίς, ο χαιρετισμός προς τους αναγνώστες δεν αλλάζει. Κοιτώντας το σημερινό κουπόνι, κυρίως σε Ελλάδα και Αγγλία όπου γράφω σχεδόν πάντοτε, είδα ελκυστικές αποδόσεις και ζευγάρια που μπορούν να μας οδηγήσουν στο ταμείο και εκεί θα στραφεί το δικό μας ποντάρισμα.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 

Αλίευσα ή δημιούργησα (combo) τέσσερις επιλογές σήμερα, έχοντας ως βάση στο ποντάρισμα μας τα γκολ στη Super League, αλλά και ένα ποντάρισμα από την Αγγλία και το βραδινό παιχνίδι στο Μέρσεϊσαϊντ. Παρεμπιπτόντως, θα εκπλήξω σήμερα έχοντας πρόβλεψη για κάρτα στην Ελλάδα.

Σύγχυση στη Λάρισα με ποντάρισμα σε γκολ και… κόκκινη 

Ξεκινάω από τη Λάρισα σήμερα και το Αλκαζάρ, εκεί όπου η ΑΕΛ του Αλέξη Κούγια θα υποδεχθεί την ΑΕΚ του Δημήτρη Μελισσανίδη, έχοντας ως διαιτητή στην αναμέτρηση τον Ευστάθιο Γκορτσίλα. Σπανίως αναφέρω ονόματα διαιτητών στις στήλες μου, αλλά ο σημερινός θα έχει την τιμητική του.

Για τους «βυσσινί» γράφω σχεδόν σε κάθε αγωνιστική, καθώς δυστυχώς για εκείνους, με δικαιώνουν. Ο Ιταλός προπονητής, Τζανλούκα Φέστα, δεν κατάφερε να αλλάξει πολλά στην ομάδα, αν και απέναντι στο παιχνίδι με τη Λαμία τους πίστευα. Υπολείπεται πολύ σε ποιότητα η ομάδα του θεσσαλικού κάμπου και κατά τα φαινόμενα θα το πληρώσει με υποβιβασμό.

Στην αντίπερα όχθη, η ΑΕΚ έχει βρει κάποια πατήματα, παρότι ήρθε η γκέλα μεγατόνων από τον ΠΑΣ Γιάννινα και την εντός έδρας ήττα με 2-0 από τον «Άγιαξ της Ηπείρου». Ο Μανόλο Χιμένεθ αρχίζει να βρίσκει τις σταθερές του και το θετικό γι’ αυτόν ήταν πως γνώριζε τις περισσότερες μονάδες του ρόστερ από προηγούμενες θητείες του.

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων είναι χαοτική και θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο του Αλκαζάρ. Υψηλό για τα δεδομένα του αγώνα το διπλό της ΑΕΚ, το οποίο το συνδυάζω με over 1,5 και over 3,5 κόρνερ για την ΑΕΚ, ώστε να λάβω το combo σε απόδοση 2.50!

Δε σταματώ εκεί και επανέρχομαι με τον διαιτητή της αναμέτρησης, Ευστάθιο Γκορτσίλα. Σε 6 αγώνες έχει σφυρίξει ο εν λόγω ρέφερι, έχει 40,1 φάουλ κατά μέσο όρο, 6 κίτρινες μέσο όρο, 0 κόκκινες συνολικά και 5 νίκες φιλοξενούμενων. Έχουν ενδιαφέρον τα στατιστικά του και με βάση τον αγώνα, όπου βλέπω νεύρα και σκληρές μάχες, θα αφήσω ένα ποντάρισμα στον καταλογισμό κόκκινης κάρτας στο 3.45!

Ποντάρισμα στο ΟΦΗ – Βόλος ξανά; 

Παράλληλα με τον αγώνα στη Λάρισα, ο ΟΦΗ θα υποδέχεται τον Βόλο στην Κρήτη, σε ακόμη ένα παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τη φετινή χρονιά, άρα και σε ένα ακόμα ποντάρισμα. Προηγήθηκαν ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, όπου οι Κρητικοί πέρασαν από τον Βόλο και δύο παιχνίδια κυπέλλου, όπου τελικός νικητής δεν βγήκε ο ΟΦΗ.

Δε χρειάζεται ξεχωριστή ανάλυση για τις δύο ομάδες, καθώς πρόκειται για δύο παρόμοια σύνολα, με έμφαση στο επιθετικό κομμάτι και επιθετική φιλοσοφία. Παρουσιάζουν όμορφο ποδόσφαιρο, δημιουργούν σε μεγάλο μέρος των αγώνων τους και κατά βάση σκοράρουν, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Στα μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το αμφίτερμα σε ποσοστό 66,6%, δηλαδή στους 2 από τους 3 αγώνες.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Έχοντας πρόσφατη εικόνα των δύο ομάδων, βλέπω το ποσοστό του στατιστικού να αυξάνεται στο 75%, καθώς το goal/goal στο 1.90 είναι πολύ πιθανό και θα αποτελέσει ποντάρισμά μου.

Μέρσεϊσαϊντ vs Λονδίνο 

Κλείνω την σημερινή μου στήλη με βραδινό παιχνίδι στην Αγγλία, εκεί όπου στο Μέρσεϊσαϊντ, η Έβερτον θα υποδεχθεί την Φούλαμ, την οποίας η προέλευση είναι το Λονδίνο, δημιουργώντας μια μάχη με αξιοσημείωτο ενδιαφέρον στον αγώνα.

Τα «ζαχαρωτά» πήραν μεγαλειώδη πρόκριση στο κύπελλο Αγγλίας επί της Τότεναμ στα μέσα της εβδομάδας, όπου μετά το τελικό 4-4 της κανονικής διάρκειας, πήραν τη νίκη με 5-4 στην παράταση. Ο Κάρλο Αντσελότι έχει βρει χημεία στην ομάδα του, τακτικά είναι συνεπής η μπλε ομάδα της πόλης και έχουν βρει ρυθμό και πατήματα.

Η Φούλαμ είναι ομάδα που δύσκολα νικάει και δύσκολα χάνει. Ναι μεν έχει ταλέντο σε κάθε γραμμή, αλλά φαίνεται πως δεν είναι αρκετό για την Premier League και πρέπει να παλέψει περισσότερο, αλλά και να υπερβεί τις δυνάμεις της, ώστε να παραμείνει στην κατηγορία και να μην υποβιβαστεί κατευθείαν.

Δύσκολο το αποψινό έργο των Λονδρέζων, απέναντι σε μία κατ’ εικόνα και στατιστικά καλύτερη ομάδα, όπως η Έβερτον. Περίμενα τη νίκη των γηπεδούχων χαμηλότερα και όχι σε απόδοση διπλασιασμού. Καλή η απόδοση του «σκέτου» άσου, αλλά προσωπικά θα συνδυάσω το ποντάρισμα του άσου με over 1,5 για να πάρω την απόδοση του 2.60!

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Ειδικό
17:15
ΑΕΛ - ΑΕΚ
Over 0,5 κόκκινες κάρτες
3.45
Μονό
17:15
ΑΕΛ - ΑΕΚ
2 & over 1,5 & ΑΕΚ over 3,5 κόρνερ
2.50
Μονό
17:15
ΟΦΗ - Βόλος
Goal/goal
1.9
Μονό
21:00
Έβερτον - Φούλαμ
1 & over 1,5
2.6
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις