Πεπ VS Ζοσέ, φάουλ, σουτ και σημεία από 1.75 ως 4.10

Πεπ VS Ζοσέ, φάουλ, σουτ και σημεία από 1.75 ως 4.10

Καλά ήταν προχθές. Και η Σοσόκα μας έβγαλε ασπροπρόσωπους στο Κουπ ντε Φγανς (σ.σ. πόσες φορές σας έχω αναφέρει ότι ο τρόπος διεξαγωγής του βοηθά… τα αουτσάιντερ;), και η Τίγκρες άντεξε στο ημίχρονο (διπλασιασμός ήταν) και η δυάδα… μισοπλήρωσε, μιας και αναβλήθηκε το ματς στα Ιωάννινα.

https://twitter.com/nbozionelosgr/status/1359985623768199168

Η αλήθεια είναι ότι το σημερινό κουπόνι στοίχημα είναι από τα χειρότερα, για Σάββατο, που έχω δει φέτος. Το χτένισα δις, αποβραδίς, πριν κλείσω PC (καλές 4, ως κάθε ξημερώματα Σαββάτου, τελειώνοντας τη δουλειά του site που έχει τόσο αγαπήσει και εμπιστευτεί ως τώρα αν και είναι μόλις… 8 μηνών, νιάνιαρο). Το βλέπω και τώρα, με τον (πρώτο) καφέ, διάολε κάτι δεν βγαίνει σήμερα. Or is it just me;

«Βίβλος» στοιχήματος πάντως είναι το καθημερινό κείμενο των best picks όπου μαζεύουμε τα καλύτερα σημεία, ένα από τον καθένα μας (αυτά που μπαίνουν στο TL), ρίξτε μια ματιά και τα σημεία στοιχήματος ημέρας είναι… στο πιάτο σας.

Τα λέμε κι από το προσωπικό μου Telegram. Join!

Στοίχημα προγνωστικά Σούπερ Λιγκ

Απέφυγα το Αστέρας – Λαμία για σημείο, με έξι σερί νίκες οι Αρκάδες έχουν κάνει ήδη ρεκόρ στην ιστορία τους, έχουν μόνο μια ήττα στα τελευταία 11 (από τον Ολυμπιακό) και είναι αήττητοι στα τελευταία 15 με ομάδες της περιφέρειας (!). Αλλά δεν υποτιμώ τη Λαμία που έχει τρία παιχνίδια λιγότερα από τις περισσότερες ομάδες. Δεν έχει ήττα στα τελευταία τέσσερα ενώ είχε αποφύγει την ήττα μόλις σε τρία από τα προηγούμενα 15! Συν ότι έχει… πολύ ισοπαλία το εν λόγω ζευγάρι (2-5-1 συνολικά, 1-3-0 στην Τρίπολη). Το line στα φάουλ πάντως, στα 38,5 δείχνει μεγάλο και βγαίνει από τους μέσους όρους τους: 18,95 κάνει και 17,57 κερδίζει ο Αστέρα, 19,5 και 19,17 η Λαμία. Το περιμένω, ως ματς, οριακά πιο… καθαρό: δεν παίζουν μπάλα οι… αλγόριθμοι.

41 χρόνια χωρίς… άσο

Αν πάντως κρατούσα ένα ματς για ποντάρισμα από όλα τα σημερινά, θα ήταν αυτό της Ριζούπολης ανάμεσα σε Απόλλωνα και Ατρόμητο, δυο ομάδες που έχουν συνυπάρξει μόνο για επτά σεζόν στη μεγάλη κατηγορία. Η «ελαφρά ταξιαρχία» παίζει καλή μπαλίτσα αλλά… εκτός έδρας, όπου πήρε τους 15/19 φετινούς της βαθμούς, έχει 4 μήνες να κάνει… άσο (από το 1-0 με την ΑΕΛ με 0-1-7 έκτοτε και μόνο μια νίκη εντός στα τελευταία 17). Οι Περιστεριώτες στη μετά-Κάναντι εποχή έδειξαν πιο ανταγωνιστικοί και ο Σάββας Παντελίδης είναι… μανούλα στην ψυχολογία των παικτών.

Πεπ VS Ζοσέ, φάουλ, σουτ και σημεία από 1.75 ως 4.10

Συν ότι στο μίνι αθηναϊκό ντερμπάκι, η παράδοση έχει ενδιαφέρον: 4-7-2 συνολικά, 2-5-0 στο Περιστέρι και 2-2-2 στη Ριζούπολη στο μεγάλη κατηγορία. Στη μεγάλη κατηγορία η τελευταία νίκη του Απόλλωνα ήταν στις 7 Σεπτεμβρίου 1980, με 2-1 στη Ριζούπολη, γενικώς ήταν τον Νοέμβριο του 2004 με 1-0, στη Β’ Εθνική και ένα χρόνο μετά το μόνο διπλό (8-7-7 για τον Ατρόμητο και 4-3-6 στη Ριζούπολη).

Προγνωστικά; Ατρόμητος αλλά σε draw no bet.

Πάμε στοίχημα Ισπανία και Ιταλία

Από Ισπανία η Σεβίλλη δίνει ψίχουλα, η Μπάρτσα το ίδιο η Ατλέτικο (με σημαντικότατες ελλείψεις) είναι επίφοβη άρα για προγνωστικά ημέρας κράτησα από εκεί, φαουλάκια. Στο Εΐμπαρ – Βαγιαδολίδ αναμετρώνται μια λάιτ και μια σκληρή ομάδα, υπό πίεση η γηπεδούχος με άθλιες επιδόσεις στο «Ιπουρούα» (1-4-6), υπό κρίση άπαντες στην αντίπαλο και τον εντρεναδόρ Σέρχιο υπ’ ατμόν ενώ έχει και σοβαρές νέες ελλείψεις (οι αμυντικοί Ερβίας, Χοακίν και οι χαφ Σαν Εμετέριο και Αλκάραθ). 14,43 και 14,14 φάουλ παραχωρούν αντίστοιχα κατά μέσο όρο, 11,36 και 14 κερδίζουν αντίστοιχα, λογικό το line στα 28,5 και θελκτικό να ξεπεράσει η Βαγιαδολίδ

Η Γιουβέντους έχει κατανοήσει ότι για να ροκανίσει τη διαφορά, πρέπει να σφίξει πίσω. Το έκανε, δέχθηκε μόνο ένα γκολ στα τελευταία επτά επίσημα, η Νάπολι χωρίς Κουλιμπαλί και Μανωλά στα στόπερ θα παίξει εξίσου προσεκτικά. Ακολουθούν ευρωπαϊκά Μπράγκα και Πόρτο για τις δυο τους, μεσοβδόμαδα, κοντολογίς ρίσκαρα να μην υπάρξουν πολλές τελικές, ματς στο εύρος των 2-3 γκολ βλέπω, επιλογή το under 50,5% σε κατοχή μπάλας για τη Νάπολι.

Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή

Όταν παίζεις μπροστά με Λουκεμπάκιο, Νταρί(ντα, ντάρι ντάρι, στο γιαλό πετούν οι γλάροι), Κούνια και Πιόντεκ, είναι ντροπή να παίζεις αμυντικογενώς αλλά έτσι… αιδοίο πεπόνι που τα έκανε φέτος η Χέρτα, καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή. Εχει 0/2 μετά την απόλυση του Μπρούνο Λαμπαντία και την έλευση, επάνοδο δηλαδή, του Παύλου του Νταρντάι και δοκιμάζεται σε μια Στουτγκάρδη που παίζει ωραιότατο ποδόσφαιρο μεν, αφελές δε. Τόσο που εκεί που πήγε να πάρει αποτέλεσμα στο Λέβερκουζεν, έφυγε με 5-2 ενώ έχασε για δίμηνο τον καλό φορ Γκονσάλες.

Συν ότι οι Βερολινέζοι την τελευταία 20ετία νίκησαν μονάχα μια φορά εκτός έδρας τη Βάου Εφ Μπε (εφεξής VfB), κι αυτή το ’14 με Κομπιασβίλι και Βάγκνερ. Αν το ματς ανοίξει και έχει ρυθμό, ο Νταρντάι θα μετρήσει τρίτη ήττα, αν όχι, θα πληρωθούμε.

To clasico… των πάγκων

Στο Μάντσεστερ δεν αναμετρώνται τόσο η Σίτι και η Τότεναμ όσο ο Πεπ Γκουαρδιόλα με τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Ισπανός βλέπει την ομάδα του να μετράει 15 σερί νίκες σε επίσημα, ο Πορτογάλος την Τότεναμ να αγκομαχά να ανακτήσει ρυθμό, γνωστή η αντιπαλότητά τους και από το clasico και τα ματς της Μπάρτσα με τη Ρεάλ, τις οποίες προπονούσαν, όσο και την καλή σχέση που είχαν στην… Μπαρτσελόνα (1996-00) με τον Καταλανό παίκτη και τον Ιβηρα συνεργάτη του τεχνικού σερ Μπόμπι Ρόμπσον.

Πεπ VS Ζοσέ, φάουλ, σουτ και σημεία από 1.75 ως 4.10

Ο Πεπ αισθάνεται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ποτέ στη Σίτι, η ομάδα έχει ρολάρει, έχει 22 παιχνίδια να κάνει ήττα με 19-3-0 σε όλες τις διοργανώσεις και η τελευταία ομάδα που τη νίκησε ήταν η… Τότεναμ τον Νοέμβριο. Οι, δε, «σπερς» στοχεύουν στο να νικήσουν και τις δύο του Μάντσεστερ… στο Μάντσεστερ για πρώτη φορά από το 1959-60 (!), όχι δα και τόσο εύκολο.

Προσωπικά πήρα την Τότεναμ σε ασιατικό +0,75 με μισή μίζα χαμένη αν χάνει ως ένα γκολ στην ανάπαυλα: δεν είναι κακό – και δεν τη βλέπω να ηττάται, ομολογώ, οπότε έφυγε και μια funbetιά. Για να τα καταφέρει, πρέπει να σκοράρει…

Στοίχημα γκολ, ασιατικό

Και για κλείσιμο, μια δυάδα με Asian goalbetting. Στο Ρεμς – Λανς και οι δύο έρχονται από κυπελλικά, μεσοβδόμαδα, ματς, η Ρεμς αποκλείστηκε υποδεχόμενη τη Βαλενσιέν, η Λανς έκανε άνετη πρόκριση στη Νάντη (4-2) συνεχίζοντας το έσχατο εκτός έδρας κρεσέντο της. Ματς για γκολ, στο over 1,75 πληρώνεσαι τα μισά αν μπουν δύο και… πλήρως από τρία και πάνω. Το αγοράζω και το συνδυάζω εξίσου με ασιατικό, αλλά… προς τα πάνω, με το ματς της Φατίχ Καραγιουμρούκ με τη Φενέρμπαχτσε. Αήττητη στο τελευταίο καρέ η γηπεδούχος, καλή μπαλίτσα, 5-1-1 έχει στα τελευταία επτά και φιλοξενεί μια Φενέρ που μέσα σε τέσσερις ημέρες ηττήθηκε από Γαλατασαράι, αποκτώντας… παρέα στην κορυφή, και Μπασάκσεχιρ στο Κύπελλο γνωρίζοντας πρόωρο αποκλεισμό (στην παράταση). Επιλογή το over 2,25 με πληρωμή σε 3+ γκολ και μισή μίζα χαμένη σε ακριβώς δύο γκολ. Από το 1-1 ξεκινάει, θαρρώ, κοντά είναι…


Πεπ VS Ζοσέ, φάουλ, σουτ και σημεία από 1.75 ως 4.10

ΥΓ. Εκπομπή «Over ημίχρονο, under τελικό»… ξανά. Ραντεβού το βράδυ της Δευτέρας, στις 22:00, μέσω Instagram. Μας ακολουθείτε και θα ανέβει live στο IGTV, μέσω story, πιλοτική εκπομπή όπου θα παρουσιάσω και θα μιλήσω με το team του koubanezos.gr για τα επικείμενα ματς, κυρίως Champions και Europa League.

Και, κατόπιν, αφού τους βάλω… κόφτη σε χρόνο, μιλάμε μαζί, με τους ακροατές / τηλεθεατές / φόλοουερς. Με εσάς. Η εκπομπή θα ανέβει και στο Youtube, για όποιον τυχόν δεν την προλάβει.

Big in Japan, καιρό είχαμε…

Combo
16:30
Στουτγκάρδη – Χέρτα
Χ2 & under 4,5
2.05
Φάουλ
17:15
Αστέρας Τρίπολης – Λαμία
Under 38,5 φάουλ
1.95
Δυάδα απόδοσης 2.67
18:00
Φατίχ Καραγιουμρούκ – Φενέρμπαχτσε
Over 2,25 AH
1.51
20:00
Ρεμς – Λανς
Over 1,75 AH
1.77
Κατοχή
19:00
Νάπολι – Γιουβέντους
Νάπολι under 50,5% κατοχή μπάλας
1.87
Φάουλ
19:30
Εΐμπαρ – Βαγιαδολίδ
Βαγιαδολίδ over 12,5 φάουλ
1.75
Μονό
19:30
Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος
2 dnb
1.89
Ασιατικό
19:30
Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ
2 +0,75 στο 1ο ημίχ.
1.80
Fun bet
19:30
Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ
Χ2 & Τότεναμ over 0,5
4.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις