Mε τα γκολ σε Νορμανδία και Κορσική

Mε τα γκολ σε Νορμανδία και Κορσική

Το πήρε απόφαση να το παλέψει η Σατορού μένοντας για 3η φορά στη σεζόν αήττητη για δύο σερί παιχνίδια με την ελπίδα αυτή την φορά να το επεκτείνει. Σύμμαχος στην προσπάθεια αυτή είναι η παράδοση που διαγράφει με αντίπαλο την Χάβρη καθώς σε 16 αναμετρήσεις στο Γκαστόν Πετί από το 2000 μέχρι και σήμερα, μετρά 10-5-1 με μοναδική ήττα αυτήν πέρυσι (0-3).

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 

Ο Μπενουά Κοέ φαίνεται να έχει βρει τον τρόπο να γίνει πιο παραγωγική η επίθεση των κυανέρυρθων προβαίνοντας σε αλλαγή συστήματος με τοποθέτηση δεύτερου επιθετικού στο 4-3-1-2, διάταξη που δημιουργεί περισσότερες τελικές και ευνοεί τις πλαγιοκοπήσεις.

Απόρροια της αλλαγής αυτής είναι μεταξύ άλλων και τα συνολικά 37 κόρνερ στα 3 τελευταία παιχνίδια της γηπεδούχου ενώ και η προϊστορία στα μεταξύ τους από το 2015 με 14 κόρνερ μέσο όρο, είναι μια θετική παράμετρος στο στοιχηματικό μας σενάριο.

Στον αντίποδα η Χάβρη είναι ο ορισμός της μετριότητας φέτος με την εμπειρία του Πωλ Λε Γκεν και παικτών, όπως Μπονέ και Φοντέν, να την συντηρούν σε οριακά αποδεκτά επίπεδα. Ως φιλοξενούμενη παίζει συντηρητικά και παραχωρεί κατά μέσο όρο 5 κόρνερ ανά αγώνα. Οι τιμές που κυκλοφορεί ο άσος βγάζουν μάτι, ωστόσο θα πάμε με τα κόρνερ των γηπεδούχων (over 4,5).

Φόρμα που ευνοεί τα γκολ…

Διευρύνεται το αρνητικό σερί της Καέν που έχει να πανηγυρίσει νίκη εντός έδρας από τις 7 Νοεμβρίου (2-1 Νανσί). Αχίλλειος πτέρνα η άμυνά της (δέχεται γκολ στα 18 από τα 20 τελευταία παιχνίδια συνολικά), την ώρα που το παραγωγικό κομμάτι, ιδίως στο Μισέλ Ντ’Ορνανό, παρουσιάζει συνέπεια και αποτελεσματικότητα (έχει σκοράρει στα 10 από τα 13). Οι Μεντί, Μπαμού, Τζιοακίνι και Ζανό συνδυάζουν εμπειρία και αποτελεσματικότητα έχοντας σημειώσει τα 13 από τα 24 φετινά τέρματα των «Βίκινγκ».

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Με τους Μπα, Μπουτομπά και Ζακόμπ να σκοράρουν σταθερά, η Νιόρ έφτασε τις 5 σερί ισοπαλίες, βρίσκοντας δίχτυα στις 4 εξ αυτών, επιτρέποντας ωστόσο μεγάλο αριθμό ευκαιριών (13 κατά μέσο όρο – 6 εξ αυτών εύστοχες). Σύμμαχος στο σενάριο που θέλει να ανοίγει το παιχνίδι στην Νορμανδία είναι και οι επιδόσεις του διαιτητή Λαντρί, ο οποίος μετρά φέτος 10 στα 15 G/G. Συνυπολογίζοντας τα παραπάνω, θα καταλήξουμε στην επιλογή του G/G.

Η κάθε μία με το κίνητρό της…

Μπαστιά-Μποργκό και Αβρανσέ μπαίνουν στην αναμέτρηση του Πολ Αντονιοττί έχοντας διαφορετικά βαθμολογικά κίνητρα έκαστη. Οι Κορσικανοί έρχονται από 7 σερί Over παρουσιάζοντας έναν πιο ρευστό τρόπο παιχνιδιού από αυτόν που μας είχαν συνηθίσει. Τα περιθώρια άλλωστε στενεύουν και επιβάλλεται να αρχίσουν οι νεοφώτιστοι να απαιτούν περισσότερα από τα παιχνίδια τους. Οι Νορμανδοί απ’ την άλλη όντες στο -4 από την θέση των play offs ανόδου και με παιχνίδι λιγότερο (αναβλήθηκε το παιχνίδι της Τρίτης), δικαιολογημένα κάνουν όνειρα.

Σε καλή κατάσταση, μετρώντας 4-2-2 στα τελευταία 8 για πρωτάθλημα και κύπελλο και σκοράροντας στα 6 από αυτά, δείχνει ικανή να εξαντλήσει τις πιθανότητές της. Αξιοσημείωτη είναι η συνεισφορά των Εσσέντε, Μπουσέν, Μπελλιάρ και Κάσσα, οι οποίοι έχουν σημειώσει τα 14 από τα 23 συνολικά τέρματα των φιλοξενούμενων. Στηριζόμενοι στον χαρακτήρα της αναμέτρησης και στις πρόσφατες επιδόσεις των ομάδων, θα επιλέξουμε το αμφίτερμα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Δυάδα απόδοσης 3.55
19:00
Μπαστιά-Μποργκό - Αβρανσέ
Goal/goal
1.93
20:00
Καέν - Νιόρ
Goal/goal
1.87
Κόρνερ
20:00
Σατορού - Χάβρη
Σατορού over 4,5 κόρνερ
2.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις