ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Τελικός στη Ρώμη από 1.90 ως… 5.90

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Τελικός στη Ρώμη από 1.90 ως… 5.90

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Τελικός στη Ρώμη από 1.90 ως… 5.90

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Τελικός στη Ρώμη από 1.90 ως… 5.90

Τελικός στη Ρώμη από 1.90 ως… 5.90

Καλημέρες απανταχού κουβανέζοι…. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, ή αν προτιμάτε, η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και η πρεμιέρα του νέου σάιτ και της αφεντιάς μου συνδυάστηκε με ένα ωραιότατο ταμείο.

Η Φράιμπουργκ, αφού πρώτα δέχθηκε το δώρο της νίκης της Γκλάντμπαχ επί της Βόλφσμπουργκ, κέρασε τη Χέρτα 2 γκολάκια παίρνοντας το τρίποντο με σκορ 2-1 και έκανε αποφασιστικό βήμα για το ευρωπαϊκό εισιτήριο, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα και την πρόταση της στήλης, που τριπλασίαζε το αρχικό ποντάρισμα. Ευελπιστώ σε ανάλογη συνέχεια και ταμεία και εύχομαι η στήλη αυτή, αλλά και η σκληρή δουλειά όλης της ομάδας του koubanezos.gr,να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της ενημέρωσης και του παιχνιδιού σας στο δρόμο για το ταμείο.

Ένας Ναπολιτάνος στο Τορίνο..

Πριν ακριβώς δύο χρόνια η Νάπολι έσπαγε το ρεκόρ συγκομιδής βαθμών του συλλόγου, συλλέγοντας 91 σε μια αγωνιστική περίοδο στη Σέριε Α. Ήταν η 3η χρονιά του Μαουρίτσιο Σάρι στο πάγκο και η ομάδα παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο κόντραρε μέχρι τέλους τη Γιουβέντους, αλλά τελικά κατέκτησε τη δεύτερη θέση, χάνοντας το τίτλο από τους ”μπιανκονερι”. Η αποτυχία αυτή ήταν το κύκνειο άσμα της πορείας του Σάρι στο σύλλογο και έτσι μερικές εβδομάδες αργότερα βρέθηκε στο Λονδίνο για λογαριασμό της Τσέλσι. Η περιπέτεια όμως στο Νησί δεν κράτησε πολύ και γρήγορα επέστρεψε στην Ιταλία όπου και ανέλαβε τα ηνία της Γιουβέντους.

Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς…

«Δεν με ενδιαφέρει που απέναντι μας θα είναι η Νάπολι, με ενδιαφέρει μόνο η δική μας ομάδα» δήλωσε χθες ο προπονητής, με καταγωγή από τη Νάπολι, στη χθεσινή συνέντευξη τύπου για το σημερινό τελικό. Ο δε πρόεδρος της Ντε Λαυρέντις, που κάποτε έλιωνε για χάρη του, δήλωσε ότι ο Σάρι πρόδωσε την ομάδα για τα χρήματα. Και κάπως έτσι ο άνθρωπος, που επί των ημερών του η Νάπολι έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη ομάδα, που ο ίδιος δημιούργησε, στην προσπάθεια του να κερδίσει το πρώτο εγχώριο τίτλο του ως προπονητής.

Επανάληψη του 2012 ή εκδίκηση;

Για το θεσμό του κυπέλλου Ιταλίας, Γιουβέντους και Νάπολι συναντήθηκαν το 2012 με τον τίτλο να πηγαίνει στους ”παρτενοπέι” με γκολ του Καβάνι και Χάμτσικ. Η Γιουβέντους είναι η πολυνίκης του θεσμού με 13 κατακτήσεις, ενώ ακολουθούν Ρόμα με 9 και Ίντερ, Λάτσιο με 7.

Γιορτή στο «Ολίμπικο», χωρίς θεατές

Απόψε λοιπόν στην αιώνια πόλη οι δύο μονομάχοι ρίχνονται στην αρένα για το βαρύτιμο τρόπαιο. Αρκετά άσχημη η εικόνα των άδειων κερκίδων, αν και στη μετά πανδημίας εποχή μας έχει γίνει συνήθεια.. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον του χρόνου να έχουμε επιστρέψει στη κανονικότητα.

Να υπενθυμίσω ότι σε περίπτωση ισοπαλίας, και για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

Ρονάλντο, ο άνθρωπος των τελικών

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κυνηγά τον πρώτο του τίτλο στην Ιταλία και αυτός θα είναι ο 31ος τελικός στη καριέρα του. Παίκτης κλειδί, με την απόδοση του να ανεβαίνει κατακόρυφα όταν τα ματς έχουν τεράστιο κίνητρο και πρεστίζ, όπως ένας τελικός. Μαζί με Ντιμπαλά και Κόστα θα αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος για τη Γηραιά Κυρία. Το να σκοράρει ο Πορτογάλος, θεωρώ ότι συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες και θα το συμπεριλάβω στις επιλογές μου.

Παιχνίδι υπομονής, χωρίς μεγάλα ρίσκα

Περιμένω και από τις δύο ομάδες να προσεγγίσουν το σημερινό ματς αρκετά συντηρητικά και χωρίς μεγάλα ρίσκα. Λίγο η σημασία του τελικού, λίγο η έλλειψη ρυθμού μετά την μακρά διακοπή προμηνύουν για ένα ισορροπημένο ματς και από τις 2 πλευρές. Στα θετικά για τη Νάπολι η επιστροφή του δικού μας Κώστα Μανωλά, που μαζί με τον Κουλιμπαλί θα θωρακίσουν την άμυνα της. Αυτός όμως που σίγουρα θα της λείψει είναι ο γκολκίπερ Οσπίνα, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Η Γιουβέντους θα στερηθεί των σημαντικών υπηρεσιών του τραυματία Κιελίνι και του φορ της Ιγουαΐν.

Η ισοπαλία το πρώτο λόγο

Δύο φορές βρέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες φέτος για τη Σέριε Α και τις δύο φορές επιβεβαιώθηκε το αμφίσκορο και το over. Κάτι ανάλογο φαντάζομαι πως θα συμβεί και σήμερα, αφού οι επιθετικές αρετές των αντιπάλων είναι δεδομένες. Παρόλα αυτά δεν πιστεύω ότι θα ξεφύγει το σκορ.

Έτσι θα ανεβάσω σήμερα το ρίσκο της επιλογής μου συνδυάζοντας μια πιθανή ισοπαλία με τέρματα και από τις δύο πλευρές. Πιστεύω ότι από ένα γκολάκι θα το βρουν και οι δύο ομάδες, λύνοντας οριστικά τις διαφορές τους στα πέναλτι. Ένα πιθανό σκορ που γυροφέρνει στο μυαλό μου από χθες το βράδυ, είναι το 1-1.

Μονό

22:00 Νάπολι – Γιουβέντους: Anytime γκολ Ρονάλντο (1.90)

Ρίσκο

22:00 Νάπολι – Γιουβέντους: Χ & g/g (4.65)

Fun bet

22:00 Νάπολι – Γιουβέντους: Ακριβές σκορ 1-1 (5.90)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις