Το φάουλ του Κριστιάνο…

Το φάουλ του Κριστιάνο…

Στοιχηματικά, η χθεσινή μέρα ήταν .. πατάτα μπλουμ! Η Βόλφσμπουργκ δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ματς με την Γκλάντμπαχ, η οποία έβγαλε μόνη της το όβερ, αλλά οι “λύκοι” δε μας έκαναν τη χάρη να ολοκληρώσουμε το combo μας, σπαταλώντας μία δύο καλές φάσεις για γκολ. Το… γαμώτο, όμως, ήταν στο δεύτερο bet μας, στο “Καμπ Νου”, εκεί όπου η Λεγανές έκανε 2-3 καραμπινάτες ευκαιρίες και μάλιστα είχε και δοκάρι. Αν δεν κάνεις γκολ αυτές τις φάσεις σε μια τέτοια έδρα απέναντι στην Μπάρτσα, δεν μπορείς να ελπίζεις σε κάτι περισσότερο από μια τιμητική ήττα. Ας είναι όμως. Το θέμα είναι να παίζουμε σωστά. Κι ας χάσουμε.

Σήμερα, θα ασχοληθούμε με τον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας που θα λάβει χώρα στη Ρώμη. Η πολύπαθη Ιταλία λόγω της επέλασης του κορωνοϊού προσπαθεί να μπει ξανά στο ρυθμό (και) του αθλητισμού. Μετά τους δύο επαναληπτικούς ημιτελικούς που προηγήθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο, ήρθε η ώρα του μεγάλου τελικού ανάμεσα στη Νάπολι και τη Γιουβέντους. Οι “παρτενοπέι” είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο έπειτα από 6 χρόνια ξηρασίας. Ο Γκατούζο, μάλιστα, χθες έβαλε τους παίκτες του να κάνουν προπόνηση στα πέναλτι, μιας και ο τελικός σε περίπτωση ισοπαλίας θα οδηγηθεί απευθείας στην ψυχοφθόρο διαδικασία. Η “γηραιά κυρία” , από την άλλη, μετά την πρόκριση επί της Μίλαν με το φτωχό 0-0 βάζει πλώρη για το κύπελλο μετά την τελευταία της κατάκτηση πρόπερσι. Ο Σάρρι θα κάνει πιθανότατα αλλαγές, καθώς δεν είναι ικανοποιημένος από την απόδοση κάποιων παικτών του, μεταξύ των οποίων και του Πιάνιτς, τη θέση του οποίου ίσως πάρει ο Κουαδράδο.

Πάμε τώρα στο… ψητό. Αρχικά, η σκέψη μου πήγε στην επίτευξη γκολ στον αγώνα από το 75′ και μετά, έστω κι αν ο αγώνας μέχρι εκείνο το σημείο είναι ισόπαλος. Όπως είπαμε και πριν, δεν υπάρχει παράταση, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται στη σκέψη των δύο προπονητών. Η μικρή , όμως, απόδοση της συγκεκριμένης επιλογής, σε συνδυασμό με δύο άλλες παραμέτρους, με οδήγησαν στην επιλογή ενός ρισκαδόρικου και… ιντριγκαδόρικου special bet! Η πρώτη παράμετρος είναι το γεγονός της απουσίας του Οσπίνα κάτω από τα γκολπόστ της Νάπολι, μιας και συμπλήρωσε κάρτες στον ημιτελικό κόντρα στην Ίντερ. Τη θέση του θα πάρει ο 23χρονος Μέρετ, ο οποίος δεν έχει εμπειρία από τέτοιου είδους αγώνες. Η δεύτερη παράμετρος για την επιλογή του συγκεκριμένου bet είναι ο… χλευασμός προς το πρόσωπο του Κριστιάνο Ρονάλντο από πολλούς, haters και μη, εδώ και πολύ καιρό. Και συγκεκριμένα από την ώρα που πάτησε το πόδι του στο Τορίνο. Ο λόγος; Οι κακές εκτελέσεις του σε απευθείας χτυπήματα φάουλ. Μία η μπάλα στο τείχος, μία στην εξέδρα, λένε… Οι οποίες -εδώ που τα λέμε- δεν είναι κι αυτές που μας είχε συνηθίσει στα προηγούμενα χρόνια ο Πορτογάλος. Μήπως, όμως, ήρθε η ώρα να απαντήσει; Και πού θα βρει καλύτερη ευκαιρία να το συνδυάσει παρέα με έναν τίτλο.

Fun bet

22:00 Νάπολι – Γιουβέντους: Ρονάλντο γκολ με φάουλ (12.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις