Οι απουσίες δεν τη λυγίζουν

Οι απουσίες δεν τη λυγίζουν

αΚαλημέρα σε όλους. VTB League έχει το κουπόνι στοιχήματος σήμερα και τα μάτια όλων είναι στραμμένα στο μεγάλο παιχνίδι μεταξύ της ΤΣΣΚΑ (11-4) και της Ζενίτ (14-2).

Μπασκετικό κουπόνι: Μεγάλο ντέρμπι στη Ρωσία

Η ΤΣΣΚΑ δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο, καθώς έχει χτυπηθεί από πολλούς κομβικούς τραυματισμούς. Ο Μιλουτίνοφ θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ο Σενγκέλια χτύπησε στο γόνατο και είναι εξαιρετικά αμφίβολος, ο Μάικ Τζέιμς πήγε στην Αμερική λόγω ενός προσωπικού προβλήματος και ο Κλάιμπερν προέρχεται από τραυματισμό. Παρ’όλα αυτά κέρδισε δύσκολα την Ενισέι εκτός έδρας με 80-91, εκμεταλλευόμενη την καλή της 2η περίοδο, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά. Είναι στην τρίτη θέση με 4 ήττες.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 

Από την άλλη, η Ζενίτ ηττήθηκε δύσκολα από την Ούνιξ στο Καζάν με 59-58. Εκτός, συνεχίζει να βρίσκεται ο Πόιθρες, ενώ αναμένεται να αγωνιστεί ο Μπλακ. Η Ζενίτ στη VTB League τα πηγαίνει εξαιρετικά. Είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και έχει μόλις δύο ήττες. Δεν υπάρχει προς το παρών άλλη απουσία.

Η ΤΣΣΚΑ παρ’ όλες τις απουσίες που θα έχει, δεν θα πέσει αμαχητί. Οπότε, θεωρούμε ότι αν χάσει θα χάσει κυριολεκτικά στο σουτ. Από την άλλη, τα παιχνίδια της Ζενίτ έχουν χαμηλό ρυθμό και σπάνια υπάρχουν μεγάλα σκορ. Με βάση αυτά θα πάμε σε μία combo επιλογή, με την νίκη της ΤΣΣΚΑ (με χάντικαπ 4,5 πόντων) και το ομαδικό under 89,5 πόντων της Ζενίτ, όπου στο κουπόνι πληρώνει 1.86.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
12:00
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ζενίτ
1 (+4,5) & Ζενίτ under 89,5
1.86
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις