Φόροι, εισφορές και 2.08!

Φόροι, εισφορές και 2.08!

Η στήλη αρέσκεται στην… αριθμολαγνεία και την γκρίνια και πριν την… μάχη με το στοιχηματικό κουπόνι, θα μπλέξει με λογιστικούς όρους. Οι εποχές έχουν αλλάξει και οι ποδοσφαιριστές διαχειρίζονται πλέον τα πνευματικά δικαιώματα της εικόνας τους, επιλέγοντας ακόμα που και αν φωτογραφηθούν. Αυτό μεταφράζεται βέβαια σε οικονομική αξία και εκεί ρίχνονται στην… μάχη οι λογιστές.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Σύμφωνα μάλιστα με τον βελγικό Τύπο, το Λουξεμβούργο έχασε τον τίτλο του λογιστικού παραδείσου και αντικαταστάθηκε από το Λονδίνο! Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά 11 διεθνείς Βέλγοι ποδοσφαιριστές, ακόμα και ο προπονητής της Εθνικής ομάδας, Μαρτίνεθ έχουν στήσει τέτοιου είδους εταιρείες στην πρωτεύουσα της Αγγλίας!

Οι σύλλογοι πληρώνουν ένα συγκεκριμένο ποσοστό του μισθού των ποδοσφαιριστών για να χρησιμοποιούν την εικόνα και το όνομα του παίκτη. Αυτό το ποσό δεν ξεπερνάει ποτέ το 20% του μισθού και εξαρτάται από τη φήμη και την οικονομική αξία του παίκτη. Από τη μία πλευρά, με αυτό τον τρόπο μπορεί να μειωθεί ο φόρος εισοδήματος. Αντί για το 45% του φόρου εισοδήματος και το 13,8% των ασφαλιστικών εισφορών εκπίπτει μόνο το 19% του εταιρικού φόρου από τα δικαιώματα του πορτραίτου του παίκτη (portrait rights). Από την άλλη πλευρά, τα δικαιώματα αυτά μπορούν να διαχειρίζονται καλύτερα μέσω μιας ΕΠΕ και με αυτόν τον τρόπο να διαχωρίζονται από την προσωπική περιουσία των παικτών.

Η διαδρομή άλλαξε, καθώς η παροχή οικονομικών υπηρεσιών είναι κάτι παραπάνω από κοστοβόρα στο Λουξεμβούργο και έτσι οι περισσότεροι προτιμούν το Λονδίνο λόγω χαμηλότερου εταιρικού φόρου, που ενδέχεται μάλιστα να μειωθεί τα επόμενα χρόνια.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 

Στοίχημα, χιόνια και… γκολ!

To σημερινό κουπόνι δεν με ενθουσιάζει. Οι «μεγάλοι» στην Ολλανδία δοκιμάζονται εκτός έδρας και τα διπλά προσφέρονται σε αδιάφορες τιμές. Οι νίκες τους έχουν τύχη πάντως με συνδυαστικά πονταρίσματα τερμάτων, με «μικρό» σκορ καθώς περιμένω «χαμηλό» τέμπο λόγω παγετού (κανείς δεν θα ρισκάρει τραυματισμούς) ενώ Αγιαξ και Αϊντχόφεν έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις την επόμενη εβδομάδα.

Με χαμηλότερη μίζα στα σημερινά ματς, ποντάρω σε επιλογές τερμάτων. Στην Eredivisie ποντάρω στο under 3 της αναμέτρησης Σπάρτα – Φορτούνα. Οι γηπεδούχοι μετρούν έξι under 2,5 στα επτά τελευταία ματς, οι φιλοξενούμενοι τρία στα έξι τελευταία, ενώ «χαμηλό» ήταν το σκορ και στον αγώνα του πρώτου γύρου (0-1).

Ποντάρω στον συνδυασμό over με αμφίτερμα στο ματς της Μπέβερεν με την Ουπέν (χωρίς “Ε”, γερμανόφωνη γαρ). Αδειάζει η κλεψύδρα στους γηπεδούχους που έχουν παγιωθεί στην τελευταία θέση. Αποτελούν την χειρότερη ομάδα της κατηγορίας και αμυντικά έχοντας δεχτεί τα περισσότερα γκολ στην κατηγορία. Η Ουπέν αγωνίζεται με λιγότερο άγχος, σκοράρει εύκολα και εκτιμώ πως μπορεί να αβαντάρει ποντάρισμα τερμάτων.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
15:15
Σπάρτα Ρότερνταμ – Φορτούνα Σιτάρντ
Under 2,75
1.91
Μονό
17:15
Μπέβερεν – Ουπεν
Goal/goal & over 2,5
2.08
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις