Μεσημεράκι με Championship, βραδάκι με Serie A…

Και multiscore και anytime score

Aγαπητοί φίλοι καλημέρα. Όσοι παρακολουθείτε τη στήλη, ξέρετε ότι προγνωστικα στοιχηματοςδίνω κυρίως για την Αγγλική Championship, τη Ligue 1 και τη Serie A. Από την Ιταλία θα είναι η κύρια πρόταση της σημερινής στήλης, άλλα θα ξεκινήσουμε από το Nησί.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 

Δύο ομάδες της Championship που δείχνουν επιθετικές αρετές, άλλα και αμυντικές αδυναμίες, το τελευταίο διάστημα, είναι η Νότιγχαμ και η Μπόρνμουθ. 5/6 over 2,5 έχει η γηπεδούχος, τέσσερα συνεχόμενα over 2,5 η φιλοξενούμενη, που έρχεται από μεγάλη πρόκριση στο κύπελλο επί της Μπέρνλι. Η πιθανότητα να σημειωθούν πάνω από τρία γκολ στο μεταξύ τους παιχνίδι, πληρώνει πολύ καλά, για τα δεδομένα. Φύση επιθετικές ομάδες και οι δύο, θα κυνηγήσουν από την αρχή το γκολ.

Το βραδάκι έχουμε ωραίο ντέρμπι για τη Serie A. Η Γιουβέντους, μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα στη χρονιά, ανεβαίνει συνεχώς. Πλησιάζει την κορυφή, απέχοντας 7 βαθμούς, με έναν αγώνα λιγότερο. Πιστεύω ότι το φετινό πρωτάθλημα γράφει πάνω του ήδη το όνομα της Μίλαν, με υπογραφή Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι η μόνιμη πρωταθλήτρια Γιούβε, δεν θα εξαπολύσει επίθεση ως το τέλος. Σήμερα έχει την ευκαιρία να πλησιάσει την αντίπαλο της στους τέσσερις βαθμούς και να της βάλει άγχος, για το επερχόμενο εκτός έδρας, μέσα στη Σπέτσια.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Η Νάπολι του Γκατούζο, δεν φαίνεται δυστυχώς να αποτελεί ικανό εμπόδιο. Περίμενα περισσότερα από τους Ναπολιτάνους και πέρυσι και φέτος, άλλα με απογοήτευσαν οικτρά. Σήμερα έχουν να αντιπαρέλθουν και τις σοβαρές απουσίες των Μανωλά, Κουλιμπαλί στο κέντρο της άμυνας, του Γκουλάμ αριστερά και του ηγετικού Μέρτενς στην επίθεση. Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι η πολύ ποιοτική πρωταθλήτρια, θα συνεχίσει το νικηφόρο σερί της…

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
14:30
Νότιγχαμ - Μπόρνμουθ
Οver 2,5
2.12
Moνό
19:00
Νάπολι - Γιουβέντους
2
2.07
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις