Ήρθε η ώρα της Τορίνο!

Ήρθε η ώρα της Τορίνο!

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους αναγνώστες του koubanezos.gr! Με μια βασική επιλογή από Serie A, την αγαπημένη μας επιλογή «σκόρερ» και μια δυάδα… μίξης Serie A με Πρέμιερ Λιγκ, θα προσπαθήσουμε να βγούμε με τα προγνωστικά στοιχήματος για ακόμη μια φορά… Bet a Tet με το ταμείο!

Προγνωστικά Ιταλίας

Ξεκινάμε με τη βασική μας επιλογή, στον αγώνα της Τορίνο με την Τζένοα, το ματς που ανοίγει το πρόγραμμα της ημέρας στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Serie A. Οι παίκτες του Ντάβιντε Νίκολα την περασμένη αγωνιστική, αν και βρέθηκαν να χάνουν νωρίς στο ματς με 3-0 από την Αταλάντα, κατάφεραν να ανατρέψουν τα προγνωστικά και να… σώσουν την παρτίδα ισοφαρίζοντας σε 3-3 παίρνοντας το βαθμό της ισοπαλίας.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Το ζητούμενο για αυτούς, όμως, δεν είναι απλά να αποφεύγουν την ήττα, όπως κάνουν τις τελευταίες αγωνιστικές, αλλά να παίρνουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, προκειμένου να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η αρχή μπορεί να γίνει στο ματς με τους Γενοβέζους.

Αρχικά, οι φιλοξενούμενοι μετρούν πολλές απουσίες. Δεύτερον, η παράδοση είναι με το μέρος των γηπεδούχων, καθώς έχουν να γνωρίσουν την ήττα στα μεταξύ τους ματς στο Τορίνο από το 2009. Τρίτον, τελευταία φορά που η Τορίνο πανηγύρισε εντός έδρας νίκη για το πρωτάθλημα, αντίπαλος ήταν… η Τζένοα! Το 3-0 της περσινής σεζόν για την 33η αγωνιστικής της Serie A. Έκτοτε, η Τορίνο δεν έχει καταφέρει να πάρει τρεις βαθμούς στο γήπεδό της. Ήρθε η ώρα να κάνει την πρώτη της εντός έδρας νίκη για τη φετινή σεζόν!

Βασική επιλογή για τα προγνωστικά μας αποτελεί ο άσος, ο οποίος από μόνος του μας προσφέρει διπλασιασμό. Συμπληρωματικά, θα πάρω μια δεύτερη επιλογή από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ακολουθώντας το παράδειγμα του προηγούμενου Σαββάτου, θα εμπιστευτώ ξανά τον αρχηγό της Τορίνο, Αντρέα Μπελότι, να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα (2.05).

«Ντερμπάρες» με γκολ σε Αγγλία και Ιταλία

Δυο μεγάλα ντέρμπι ξεχωρίζουν σήμερα. Το ένα στην Ιταλία, με τη Νάπολι να υποδέχεται τη Γιουβέντους, το δεύτερο στην Αγγλία, με την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι να αντιμετωπίζει την Τότεναμ.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 

Αρχικά, στο ιταλικό ντέρμπι, με νίκη οι γηπεδούχοι, αφενός μπαίνουν για τα καλό στο κόλπο της τετράδας, αφετέρου δίνουν την ευκαιρία σε Μίλαν και Ίντερ να ξεφύγουν ακόμη περισσότερο από τη «Μεγάλη Κυρία». Από την άλλη πλευρά, με νίκη των φιλοξενούμενων, αναπτερώνεται το ηθικό τους και αναζωπυρώνονται οι ελπίδες τους να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή και να φτάσουν στην κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι είναι ανοιχτό και στα τρία αποτελέσματα, δύσκολο για προγνωστικά. Για αυτό θα επιλέξω την επιλογή του αμφιτέρματος που βρίσκουμε σε απόδοση 1.73. Τα μεταξύ τους παιχνίδια στην έδρα της Νάπολι έχουν γκολ κι απ’ τις δυο πλευρές. Εξαίρεση αποτελούν μόλις τρία ματς τις δυο τελευταίες δεκαετίες! Η νίκη της Γιούβε με 1-0 το 2017 και δυο νίκες των γηπεδούχων, ένα 2-0 το 2014 και ένα 3-0 το 2011.

Στην Αγγλία, η Μάντσεστερ Σίτι μετά την τεράστια νίκη στο «Άνφιλντ» υποδέχεται την Τότεναμ. Πεπ Γκουαρδιόλα εναντίον Ζοζέ Μουρίνιο. Αδιαμφισβήτητα, οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί για τη νίκη. Σε καμιά περίπτωση όμως σε απόδοση… 1.28. Η Τότεναμ είναι αντίπαλος, όχι… ομάδα της Championship. Ας μη λησμονούμε το 2-0 του πρώτου γύρου στο Λονδίνο.

Δε διαφωνώ, εύκολα ή δύσκολα οι «Πολίτες» μπορούν να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά και να προσθέσουν ακόμη μια νίκη στο νικηφόρο σερί τους στην Premier League. Όμως, οι Λονδρέζοι μπορούν να τους βάλουν δύσκολα. Δε θα μπω στον… πειρασμό της κόντρας με διπλή ευκαιρία, αλλά όταν βλέπω το goal/goal σε τέτοιο ματς σε απόδοση 1.93, το «τσιμπάω» χωρίς δεύτερη σκέψη…

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
16:00
Τορίνο – Τζένοα
1
2.00
Σκόρερ
16:00
Τορίνο – Τζένοα
Μπελότι anytime scorer
2.05
Δυάδα (απόδοσης 3.33)
19:00
Νάπολι – Γιουβέντους
Goal/goal
1.73
19:30
Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ
Goal/goal
1.93
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις