Ποντάρισμα στο κίνητρο και μια… τουφεκιά

Ποντάρισμα στο κίνητρο και μια... τουφεκιά

Έφτασε ακόμα ένα Σαββατοκύριακο, με το κουπόνι μας να είναι υπερπλήρες και αυτή τη φορά. Είπαμε τα προγνωστικά στοιχήματος γίνονται δυσκολότερα τέτοιες μέρες, αλλά πιστεύουμε να τα καταφέρουμε με τη διαλογή μας, όπως χθες!

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1360339973849952262

Προγνωστικά Αγγλίας: Ουαλική υπεροχή

Ξεκίνημα από Ουαλία και το παιχνίδι Κάρντιφ – Κόβεντρι. Από τη στιγμή που ανέλαβε ο Μακάρθι η Κάρντιφ είναι σε καλό φεγγάρι, παίζει καλή μπάλα και έχει συμπληρώσει 4 ματς σερί αήττητη. Η Κόβεντρι από την άλλη μπορεί να έχει 3 σερί χωρίς νίκη, αλλά συνεχίζει να έχει σταθερά αξιοπρεπές πρόσωπο σε όλα τα παιχνίδια.

Τα προγνωστικά θέλουν τους Ουαλούς ως φαβορί και δε θα διαφωνήσω. Φαίνεται πως οι γηπεδούχοι ξαναβρήκαν το κίνητρο τους, καθώς η αλλαγή σε εμφανίσεις και νοοτροπία είναι εμφανής. Απέναντι τους μια ελλιπής Κόβεντρι (συμπλήρωσε αποστολή με πιτσιρικάδες), που παρ’ όλη τη μαχητικότητά της, δε νομίζω να πάρει πολλά από το παιχνίδι.

Σταθερά σερί εκατέρωθεν

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι Ρέντινγκ – Μίλγουολ. Συνεχίζει να βρίσκεται στις θέσεις των πλέι οφ η Ρέντινγκ, παρόλο που ηττήθηκε από τη πρωτοπόρο Μπρέντφορντ. Η Μίλγουολ από την άλλη συνεχίζει αήττητη για 5 παιχνίδια, ενώ στο τελευταίο διέλυσε με 4-1 τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

Σταθερά σερί με καλές εμφανίσεις και από τις δύο ομάδες, οι οποίες βέβαια έχουν διαφορετικούς στόχους. Η Ρέντινγκ παίζει πάντα καλά και διατηρεί το κίνητρο για τερματισμό στην 6αδα. Εντός έδρας παραμένει αξιόπιστη και συνεπής, κάτι που πιστεύω θα επιβεβαιωθεί και σήμερα, απέναντι σε ένα μαχητικό σύνολο, που βρίσκεται σε καλό μομέντουμ αλλά σίγουρα έχει αγωνιστικό ταβάνι.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 

Τουφεκιά με… σκορ

Στα χαμηλότερα της Αγγλίας δύο παιχνίδια με fun bet σε σκορ. Πλίμουθ εναντίον Φλίτγουντ, σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι αδικούνται από τα προγνωστικά. Ομάδα έδρας η Πλίμουθ με εξαιρετικές εμφανίσεις εκεί, απέναντι σε μια κυνική Φλήτγουντ, που δε χάνει εύκολα, αλλά σίγουρα δε νικάει κιόλας. Το 1-0 anytime έχει βάση.

Επίσης από την ίδια κατηγορία το παιχνίδι Χαλ – Μίλτον Κέινς Ντονς. Σε μία μίνι κρίση οι «τίγρεις» που δείχνουν να κάνουν αγωνιστική κοιλιά, παρόλο που διατηρούνται στη πρώτη 3αδα. Η Ντονς από την άλλη συνεχίζει το ντεμαράζ μετά τις γιορτές και πλέον έχει (μακρινές) βλέψεις και για πλέι οφ. Δε θα μου κάνει εντύπωση το αμφίτερμα και ένα σκορ 1-1 το βλέπω ιδιαίτερα πιθανό.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Δυάδα απόδοσης 3.79
17:00
Κάρντιφ - Κόβεντρι
1Χ & over 1,5
1.85
17:00
Ρέντινγκ - Μίλγουολ
1Χ & over 1,5
2.05
Fun bet (απόδοσης 4.84)
17:00
Πλίμουθ - Φλίτγουντ
Anytime score 1-0
2.00
17:00
Χαλ - Μίλτον Κέινς Ντονς
Anytime score 1-1
2.42
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις