Πορτογαλικά με κάρτες και κόρνερ

Πορτογαλικά με κάρτες και κόρνερ

Καλό ξημέρωμα φίλοι μου. Χθες πέρασαν οι βασικές μου επιλογές και σε μονά και σε δυάδα, ωστόσο με πίκραναν τα φάουλ στο Χετάφε – Εσπανιόλ καθώς χάσαμε για 5 φάουλ. Αυτό συνέβη διότι μας τα χάλασε η κόκκινη που βγήκε σχετικά νωρίς με αποτέλεσμα η Εσπανιόλ να μένει στο μισό γήπεδο και απλά να αμύνεται μαζικά. Anyway… προχωράμε.

Δε θα ανέβαζα σήμερα στήλη ωστόσο είδα δύο επιλογές που μου κίνησαν το ενδιαφέρον. Αρχικά, στο παιχνίδι Πάσος Φερέιρα – Μπελενένσες θα εστιάσω στις κάρτες και θα ποντάρω στο over 5,5 κάρτες. Είναι δύο ομάδες που παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού και θεωρώ ότι θα γίνει μάχη. Επίσης ο Soares Dias είναι ένας διαιτητής ο οποίος δε δυσκολεύεται να βγάλει κάρτες όταν υπάρχουν σκληρά μαρκαρίσματα. Δε θα μου προξενήσει καμία εντύπωση το ματς να έχει και κόκκινη κάρτα και πέναλτι στο 7.20 (!).

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας θα πάω στο over 5,5 κόρνερ της Μπενφίκα με αντίπαλο τη Ρίο Άβε. Η Μπενφίκα γκέλαρε την προηγούμενη αγωνιστική και δεν την παίρνει να έχει και νέες απώλειες. Θα μπει φουριόζα και νομίζω θα βγάλει αυτό το χαμηλό όριο εύκολα. Αν κάποιος θέλει να ρισκάρει μπορεί να πάει στο «πρώτη στα 9 κόρνερ Μπενφίκα» στο 4.05. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

Δυάδα (απόδοσης 2.63)

21:00 Πάσος Φερέιρα – Μπελενένσες: Over 5,5 κάρτες (1.61)

23:15 Ρίο Άβε – Μπενφίκα: Μπενφίκα over 5,5 κόρνερ (1.63)

Fun Bet

21:00 Πάσος Φερέιρα – Μπελενένσες: Κόκκινη κάρτα και πέναλτι (7.20)

Fun Bet

23:15 Ρίο Άβε – Μπενφίκα: Πρώτη στα 9 κόρνερ, Μπενφίκα (4.05)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις