Ρώσικο βόλεϊ και… στοίχημα φάουλ

Ρώσικο βόλεϊ και... στοίχημα φάουλ

Καλησπέρα κύριοι. Μεσοβδόμαδα δεν είχαμε πολλές στήλες. Σήμερα, όμως, επιστρέφουμε δυναμικά με δυνατές αναλύσεις και φυσικά φάουλ!

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 

Βόλεϊ στη Ρωσία

Στις 17:00 έχουμε ακόμα ένα αξιόλογο παιχνίδι για το ρωσικό πρωτάθλημα. Η Ντιναμό Μόσχας αντιμετωπίζει τη Φακέλ, που μετά τη αλλαγή προπονητή παλεύει όλα τα παιχνίδια. Χαρακτηριστικό είναι ότι στα δύο προηγούμενα παιχνίδια έχασε στο όριο με 3-2 σετ από Κούζμπας και Ζενίτ Καζάν που είναι από τις 2 μεγαλύτερες δυνάμεις στη Ρωσία. Θεωρώ ότι και σήμερα θα παλέψει και θα πάρει τουλάχιστον ένα σετ. Πάμε με το over 179,5 σύνολο πόντων.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Φάουλ στο πρόγραμμα

Σήμερα θα πάμε αποκλειστικά και μόνο με Αγγλία καθώς δεν είδα κάτι ενδιαφέρον αλλού. Αφήνω μόνο ένα ανοιχτό παραθυράκι μήπως δώσω κάτι στο κανάλι μας στο Telegram ή στο Instagram.

Πρώτη στάση στο Λέστερ. Η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει τη Λίβερπουλ με τις δύο ομάδες να τις χωρίζουν 3 βαθμοί. Οι γηπεδούχοι έχουν μέσο όρο φάουλ 10,32 ανά παιχνίδι. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι παραχωρούν 11,4. Μάλιστα, η Λίβερπουλ προέρχεται και από 2 συνεχόμενες ήττες κάτι που με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι θα πρέπει να παίξει πιο σκληρά και έξυπνα. Διαιτητής ο Τέιλορ με 21,2 φάουλ κατά μέσο όρο. Κάτι που παρατηρώ, επίσης, είναι ότι οι ομάδες που παίζουν με τη Λέστερ κάνουν πολλά φάουλ, πιθανόν λόγω των γρήγορων επιθετικών της. Θα πάω με το over 9,5 φάουλ Λίβερπουλ στο 2.10. Φυσικά και δεν είμαι αρνητικός στο συνολικό over 19,5 φάουλ.

Τέλος, πηγαίνω στο ντέρμπι μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ. Οι γηπεδούχοι δεν κάνουν πολλά φάουλ με τον μέσο όρο τους να κυμαίνεται λίγο κάτω από τα 10. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι με προπονητή τον Μουρίνιο παραχωρούν 12,61 ανά παιχνίδι. Ο Τίρνεϊ είναι διαιτητής με μέσο όρο 25 φάουλ. Αν δεν σταματήσουν το ρυθμό οι Σπερς, δεν τους βλέπω καλά. Και εδώ, λοιπόν, στοιχηματίζουμε στο over 11,5 φάουλ των φιλοξενούμενων.

Δεν είμαι αρνητικός να τα κάνετε και δυάδα.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
14:30
Λέστερ- Λίβερπουλ
Λίβερπουλ οver 9,5 φάουλ
2.10
Μονό
17:00
Ντιναμό Μόσχας- Φακέλ
Over 179,5 πόντοι
1.87
Μονό
19:30
Mάντσεστερ Σίτι- Τότεναμ
Τότεναμ οver 11,5 φάουλ
1.70
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις