Η παράδοση βγάζει σημεία στη Serie A

Η παράδοση βγάζει σημεία στη Serie A

Θεωρώ το ιταλικό πρωτάθλημα ένα από τα καλύτερα παγκοσμίως για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τακτικό ποδόσφαιρο. Οι ομάδες δεν είναι κολλημένες σε ένα σύστημα και πρωτοπορούν συχνά, γιατί οι προπονητές δεν φοβούνται να δοκιμάσουν τις ιδέες τους. Αυτό βέβαια δεν βοηθάει τα προγνωστικά και κατά συνέπεια όλους εμάς που παίζουμε στοίχημα.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 

Τρεις αγώνες για σήμερα στο απρόβλεπτο Ιταλικό πρωτάθλημα και έχουμε επιλογές για όλα τα γούστα:

Προγνωστικά: Τορίνο – Τζένοα

Εξαιρετικό παιχνίδι αναμένεται στο Τορίνο. Δύο ομάδες που αρνούνται να χάσουν τις τελευταίες αγωνιστικές και έχουν βάλει σκοπό να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά που τις θέλουν να σώζουν την κατηγορία.

Η τοπική ομάδα προσπαθεί με νύχια και με δόντια να επανέλθει στις νίκες. Το μόνο που καταφέρνει, όμως, είναι να παίρνει το βαθμό της ισοπαλίας. Το αρνητικό σερί του πρώτου γύρου, που την ήθελε να προηγείται και να μην κερδίζει, τώρα έχει γυρίσει σχεδόν ανάποδα. Λέω σχεδόν, γιατί και πάλι δεν κερδίζει, όμως, πλέον είναι αυτή που βρίσκεται πίσω στο σκορ και καταφέρνει να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Από την άλλη, η Τζένοα αξίζει τον σεβασμό όλων. Βρισκόταν πολύ χαμηλά στο πρωτάθλημα, όμως, με ένα εξαιρετικό σερί έχει ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Είναι η δεύτερη πιο φορμαρισμένη ομάδα του Ιταλικού πρωταθλήματος και αν συνεχίσει σε τέτοιους ρυθμούς, όχι μόνο δεν θα κινδυνέψει, αλλά θα σώσει την κατηγορία από νωρίς. Έτσι, θα έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε περισσότερα ταλέντα. Όλη η Ιταλία περιμένει να δει περισσότερο τον Σκάμακα και υπάρχει μία πιθανότητα αύριο να ξεκινήσει βασικός.

Πιστεύω πως θα επιβεβαιωθεί το αμφίτερμα. Ενώ τελευταία βοηθά τις προβλέψεις μου αρκετά η προϊστορία, θα ποντάρω στο να σκοράρει ο Λούκιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός σκόραρε στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις των ομάδων.

Νάπολι – Γιουβέντους στο ματς της αγωνιστικής

Αναμφίβολα το ντέρμπι της αγωνιστικής. Οι δύο τελευταίες αναμετρήσεις τους ήταν σε τελικούς με απολογισμό ένα κύπελλο για κάθε ομάδα. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν να ανατρέψουν τα προγνωστικά που θέλουν το πρωτάθλημα να καταλήγει στο Μιλάνο.

Από δύο σερί ήττες έρχονται οι Ναπολιτάνοι σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αυτό σημαίνει δύο πράγματα: Από την μία έχουν πεσμένη ψυχολογία, από την άλλη θα δώσουν τα πάντα για να μην τριτώσει το κακό. Οι φήμες θέλουν τον Γκατούζο να διανύει τους τελευταίους του μήνες στην ομάδα. Όμως, ο Ιταλός προπονητής δεν είναι από τους ανθρώπους που τα παρατάνε εύκολα. Αγωνιστικά οι «Παρτενοπέι» δεν είναι κακή ομάδα και έχουν αποδείξει πως στις καλές τους μέρες δεν φοβούνται καμία ομάδα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Στην αντίπερα όχθη, η Γιούβε βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Η ομάδα του Πίρλο κέρδισε και προσπέρασε την Ρόμα στο πρωτάθλημα ενώ πήρε μεσοβδόμαδα και την πρόκριση στο κύπελλο, απέναντι στην Ίντερ. Επιπλέον, η βελτίωση στην άμυνα είναι εμφανέστατη. Στους τελευταίους τους επτά αγώνες σε όλες τις διοργανώσει έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα.

Τα νεύρα ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι συχνό φαινόμενο. Οπότε, η βασική μου επιλογή θα είναι οι κάρτες ενώ απέναντι στην Νάπολι συνηθίζει να δέχεται κάρτα ο Ρονάλντο.

Σπέτσια – Μίλαν με θέαμα

Δύο τελείως διαφορετικές ομάδες, οι οποίες θα προσφέρουν εξαιρετικό θέαμα. Τις τελευταίες αγωνιστικές πραγματικά απολαμβάνω το παιχνίδι των γηπεδούχων. Στοιχηματικά, βέβαια, κανείς δεν μπορεί να δώσει εύκολα προγνωστικά νίκης για καμία από τις δύο ομάδες

Οι γηπεδούχοι έκαναν τρομερό παιχνίδι την τελευταία αγωνιστική, απέναντι στην Σασουόλο. Συνεχόμενη πίεση ψηλά και γρήγορη ανάπτυξη παιχνιδιού. Οδήγησαν τον αντίπαλο σε πολλά λάθη και πήραν το τρίποντο. Γενικότερα οι γηπεδούχοι σκοράρουν συχνά. Ενώ πολύ σημαντικό είναι πως η Σπέτσια είναι τακτικά απρόβλεπτη. Αυτό για μένα είναι πολύ καλό και σίγουρα για τον Πιόλι είναι πολύ κακό. Διότι, στην Ιταλία οι προπονητές συνηθίζουν να διαβάζουν αρκετά τον αντίπαλο.

Η Μίλαν βρίσκεται στην κορυφή. Δεν πιστεύω πως θα κρατηθεί μέχρι το τέλος. Όμως, αγωνιστικά μέχρι τώρα αποδίδει πολύ καλά. Αμυντικά δεν πιστεύω πως θα κρατήσει το μηδέν. Επίσης, θεωρώ πως δε θα πάρει εύκολη νίκη.

Πιστεύω πως θα επιβεβαιωθεί και εδώ το αμφίτερμα. Μάλιστα, βλέποντας ξανά τα στατιστικά του πρώτου αγώνα, παρατήρησα πως ο Λεάο είχε σκοράρει δύο φορές. Γιατί όχι άλλη μία σήμερα;

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
16:00
Τορίνο - Τζένοα
Goal/Goal
1.80
Σκόρερ
16:00
Τορίνο - Τζένοα
Λούκιτς anytime scorer
4.50
Κάρτες
19:00
Νάπολι - Γιουβέντους
Over 4,5 κάρτες
1.85
Κάρτες
19:00
Νάπολι - Γιουβέντους
Ρονάλντο να δεχθεί κάρτα
4.50
Μονό
21:45
Σπέτσια - Μίλαν
Goal/Goal
1.75
Σκόρερ
21:45
Σπέτσια - Μίλαν
Ραφαέλ Λεάο anytime scorer
2.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις