ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Η επάνοδος της Ουνιόν!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Η επάνοδος της Ουνιόν!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Η επάνοδος της Ουνιόν!

Η επάνοδος της Ουνιόν!

Καλημέρα αγαπητοί Κουβανέζοι και μη, αν και η ψυχολογία και η αισιοδοξία είναι μετά τα τελευταία νέα για λοκ ντάουν και πρόσθετα μέτρα σαν δυνάμεις αντίρροπες, εμείς στο Koubanezos.gr δεν το βάζουμε κάτω και εκτός από στοίχημα έχουμε και live chat στο telegram με συζητήσεις για όλα τα θέματα. Έχουμε γίνει ένα μεγάλο και ευχάριστο παρεάκι, στα ευχάριστα όμως, κλείσαμε την Πέμπτη με το απόλυτο στη στήλη μας και πληρώσαμε τον κόσμο με εύστοχα και μελετημένα προγνωστικά!

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Επιτέλους και πάλι Σαββατοκύριακο πλούσιο το κουπόνι του πάμε στοίχημα, ίσως η μόνη διέξοδος πλέον για πολλούς ως ψυχαγώγηση. Πάμε να σας αναλύσω τι ψάρεψα για το Σάββατο!

Ουνιόν Βερολίνου – Σάλκε: Η επάνοδος της Ουνιόν!

Μία σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων με τελευταίο την ήττα από τη Μάιντζ εκτός έδρας με 1-0, έριξε την Ουνιόν στην 9η θέση με 29 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 34-25. Η ομώνυμη ομάδα της πόλης του Βερολίνου μέχρι και τις 09/01/2021 μετρούσε 12/16 over 2,5 στα παιχνίδια της και από τότε στα 6 τελευταία της σημειώθηκε over μόνο σε 1/6. Θα απουσιάσουν οι Μπέκερ, Κρούζε, Λενζ, Πρόμελ, Σλότερμπεκ και Ούτζαχ.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 

Για τη Σάλκε η κατάσταση είναι γνωστή, προσπαθεί να σταθεί όσο πιο αξιοπρεπής γίνεται και να κατηφορίσει σιγά σιγά στη Zweite Liga, προερχόμενη από ήττα με 3-0 στην έδρα της από την Λειψία παραμένει ουραγός με 8 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 15-52, έχοντας τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Απόντες οι Μποζντογκάν, Χούντελαρ, Λούντβιγκ, Πασιένσια, Ρόννοου και Σανέ.

Η γηπεδούχος στα 5 τελευταία παιχνίδια εντός έδρας έχει 3/5 over 2,5 ενώ αμφότερη  η φιλοξενούμενη στις 5 τελευταίες εξόδους της έχει 3/5 over 2,5. Η μεταξύ τους παράδοση μετράει 2/5 over 2,5, όχι τόσο καλό ποσοστό θεωρητικά αλλά με τη κατάσταση της Σάλκε και σε συνδυασμό τις 4 αγωνιστικές χωρίς νίκη για την ικανότατη Ουνιόν πιστεύω πως θα βρέξει γκολ και ειδικά σε απόδοση διπλασιασμού το αγοράζω – και ας μη βγει ποτέ αυτή.

Στοίχημα ημιχρόνου στη Πράγα!

Η Σλάβια στραβοπάτησε στην έδρα της Πρίμπραμ και άφησε 2 βαθμούς μετά την ισοπαλία με 3-3 και δεν κατάφερε να διευρύνει το σερί των 8 νικών που είχε. Παραμένει 1η με 48 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 54-11. Στις 18/02 θα υποδεχθεί την Λέστερ για τους διπλούς αγώνες της φάσης των “32” του Europa League και πιστεύω πως θα μπει να κάνει από νωρίς μια επαγγελματική νίκη, για να έχει το μυαλό της στο ματς της Πέμπτης. Απόντες οι Χοβόρκα και Σέβσικ ενώ αμφίβολος είναι ο Γιουσούφ.

Η Παρντούμπιτσε προέρχεται από νίκη με 1-0 στην έδρα της Τέπλιτσε και βρίσκεται στην 7η θέση με 28 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 17-19. Όχι και άσχημα για μια ομάδα που ξεκίνησε με στόχο τη παραμονή να βρίσκεται σε απόσταση 3 βαθμών από τις θέσεις που οδηγούν Ευρώπη. Απών ο Κούρκα και αμφίβολος δίνεται ο Γιέραμπεκ.

Η γηπεδούχος στα 5 τελευταία παιχνίδια στην έδρα της έχει 4/5 over 1,5 1ου ημιχρόνου και έχει σκοράρει 5/5. Η φιλοξενούμενη έχει μόλις 1/5 over 1,5 1ου ημιχρόνου, έχοντας δεχθεί γκολ στα 2/5. Οι πρωταθλητές θα καθαρίσουν νωρίς το παιχνίδι και πιστεύω 2 γκολ θα τα βρούνε στο 1ο ημίχρονο.

Οι πρωταθλητές καθαρίζουν από ημίχρονο

Η Τιρόλ συνεχίζει να εκπλήσσει φέτος, το μεσοβδόμαδο παιχνίδι της στην έδρα της Χάρτμπεργκ αναβλήθηκε λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων. Στο τελευταίο της ματς ήρθε ισόπαλη με 2-2 στην έδρα της Αούστρια Βιέννης και είναι 5η στη βαθμολογία με σύνολο τερμάτων 27-22. Η ομάδα του Τόμας Σιλμπερμπέργκερ παραμένει αήττητη από τις 20/12/2020. Απόντες οι Ανσέλμ, Ρότζελγ και Σμιθ.

Οι πρωταθλητές Αυστρίας έρχονται από νίκη επί της Αούστρια Βιέννης με 3-1 και βρίσκονται 1οι με 37 βαθμούς (1 πάνω από την Ραπίντ Βιέννης) και σύνολο τερμάτων 50-16. Η Σάλτσμπουργκ υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ στις 18/02 για τα προκριματικά του Europa League, αλλά ο Μάρσκ Γιέσε δεν νομίζω να ρίξει ρυθμούς, καθώς το πρωτάθλημα είναι στη κόψη του ξυραφιού και πιστεύω ότι θα κυνηγήσει να καθαρίσει νωρίς νωρίς το παιχνίδι.

Η γηπεδούχος στα 5 τελευταία παιχνίδια εντός έδρας έχει 3/5 over 1,5 1ου ημιχρόνου έχοντας σκοράρει στα 4/5. Αντίστοιχα οι φιλοξενούμενοι στις 5 τελευταίες εξόδους τους έχουν 3/5 over 1,5 1ου ημιχρόνου. Μονόδρομος στο μυαλό μου τα γκολ από νωρίς.

Βροχή από γκολ στη Τραπεζούντα

Η ομάδα της Τραπεζούντας πέρασε νικηφόρα από την Μαλάτιασπορ με  2-0 με σκόρερ ξανά τον φορμαρισμένο Τάσο Μπακασέτα και είναι 4η με 42 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 30-24, αλλά όλα θεωρούνται ανοιχτά στην εξίσωση του πρωταθλήματος ακόμη. Η Τραμπζονσπόρ είναι αήττητη από τις 26/12 και διανύει εξαιρετική περίοδο. Απόντες οι Ομούρ και Τρόντσεν ενώ αμφίβολος είναι ο Παρμάκ.

Η Γκαζιαντέπ έρχεται και αυτή από νίκη με σκορ 2-0 επί της Γκεζτέπε και βρίσκεται στην 7η θέση με 38 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 37-28. Εντυπωσιακός ο επιθετικός της και πρώτος σκόρερ  Μαξίμ με 11 τέρματα, την οδηγεί στις θέσεις που βγάζουν Ευρώπη. Καμία απουσία δεν έχει αναφερθεί.

Η γηπεδούχος στα 5 τελευταία παιχνίδια της έχει 3/5 over 2,5 έχοντας σκοράρει 5/5. Αντίστοιχα οι φιλοξενούμενοι έχουν 2/5 over 2,5 έχοντας δεχθεί γκολ στα 4/5. Ζευγάρι με ικανότατους επιθετικούς και στα μάτια μου η απόδοση του over είναι εξαιρετική προς στοιχηματισμό.

 Θα αντέξει η άμυνα της πρωτοπόρου;

Η πρωτοπόρος του πολωνικού πρωταθλήματος Πογκόν Στσζέτσιν έχασε με 2-1 στην έδρα της από τη σημερινή της αντίπαλο στους “8” του κυπέλλου και έμεινε εκτός διοργάνωσης. Στην Ekstraklasa προέρχεται από νίκη με 1-0 επί της Κρακόβια και βρίσκεται 1η με 34 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 22-8. Όπλο της ομάδας του Ρουνάιτς Κόστα η σφιχτή άμυνα, καθώς είναι η καλύτερη στη κατηγορία και ο φορμαρισμένος Σβίρτζκοκ με 8 γκολ. Απόντες οι Κοζλόφσκι, Ματίνα και Τούρσκι.

Η Πιάστ Γκλίβιτσε προέρχεται από την πρόκριση στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα κερδίζοντας στην έδρα της με 2-0 την Σλάσκ και βρίσκεται στην 8η θέση με 20 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 23-21. Το σύνολο του Βάλντεμαρ Φόρμαλικ έχει να χάσει από τις 17/10/2021, τρομερό στατιστικό! Απόντες από το σημερινό παιχνίδι Χάιζεκ και Στέτσικ.

Εκτίμηση: Η Πογκόν Στσζέτσιν στα 5 τελευταία παιχνίδια έχει 2/5 over 2,5 παρ’όλα αυτά έχει δεχθεί γκολ στα 3/5. Αντίστοιχα οι φιλοξενούμενοι έχουν 4/5 over 2,5 και έχουν σκοράρει 5/5. Πιστεύω ότι  εύκολα η δύσκολα θα το πάρει το ματς αλλά η Γκλίβιτσε είναι σκληρό καρύδι και ένα τέρμα θα το βρει σίγουρα. Θα εμπιστευτώ και σε αυτό το παιχνίδι το στοίχημα με γκολ!

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Δυαδα(απόδοσης 3.54)
15:00
Τραμπζονσπόρ - Γκαζιαντέπ
Over 2,5
1.72
18:30
Πογκόν - Πιάστ
Over 2,5
2.05
Δυάδα (απόδοσης 4.03)
17:00
Σλάβια Πράγας - Παρντούμπιτσε
Over 1,5 στο 1ο ημιχ.
2.20
18:00
Τιρόλ - Σάλτσμπουργκ
Over 1,5 στο 1ο ημιχ.
1.83
Μονό
19:30
Ουνιόν Βερολίνου - Σάλκε
Over 2,5
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις