Ο Γιακουμάκης και… η μητέρα των μαχών

Ο Γιακουμάκης και... η μητέρα των μαχών

Καλημέρα φίλοι μου. Ξεκινάμε σήμερα το ποντάρισμα από ένα ματς νωρίς το απογευματάκι στην γραφική Ουτρέχτη. Η ομώνυμη ομάδα θα υποδεχτεί την Φένλο του δικού μας Γιακουμάκη, που έχει βαλθεί να βγει πρώτος σκόρερ της Ευρώπης.

Ποντάρισμα στα γκολ

Χάρη στις επιδόσεις του η ομάδα καταφέρνει να βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και μάλιστα με μία σχετική διαφορά ασφαλείας. Εκτός έδρας έχει την καλύτερη επίθεση ανάμεσα στις ομάδες του 2ου μισού της βαθμολογίας. Παράλληλα, όμως, μία από τις χειρότερες άμυνες. Δέχεται πάνω από δύο γκολ σε κάθε παιχνίδι αλλά αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού της. Σήμερα θα λείψει ο αμυντικός Ντέκερ, όπως και στα δύο προηγούμενα ματς όπου η Φένλο δέχτηκε συνολικά 4 γκολ. Θεωρώ σχεδόν σίγουρο πως θα δεχτεί ένα τέρμα και εκεί θα κατευθύνουμε το ποντάρισμα. Παρά την ήττα της στο τελευταίο παιχνίδι, συμπλήρωσαν 10 συνεχόμενους αγώνες που βρίσκουν δίχτυα. Δεν είναι λοιπόν και τόσο δύσκολο το αμφίτερμα, αρκεί οι γηπεδούχοι να συνεχίσουν τον αγώνα για την πρώτη 7άδα.

Αν δεν έχουμε κάποια ομορφιά όπως στο Τβέντε – Φένλο, τότε προβλέπω να σκοράρει η Ουτρέχτη. Ίσως και δύο φορές, όπως το συνηθίζει άλλωστε στην έδρα της. Παρά τις απουσίες της, υπάρχει πολυφωνία στο σκοράρισμα. Από τους μέσους, αλλά πολύ περισσότερο στην επίθεση καθώς έχουν σκοράρει όλοι οι επιθετικοί που διαθέτει στο ρόστερ. Τέλος, όπως θα δούμε και από την παράδοση τα τελευταία 5 ματς ανεξαρτήτου έδρας έχουν λήξει goal/goal. Μάλιστα τα 3 από αυτά με το σκορ 1-1.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Κυρίως για το γόητρο

Πάμε τώρα στην «μητέρα των μαχών», όπως λέμε εμείς οι παλιοί. ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός. Οι «πράσινοι» προέρχονται από αήττητο σερί 8 αγώνων για το πρωτάθλημα και ευτυχώς γι’ αυτούς που αναβλήθηκε το ματς στις «Ζωσιμάδες», καθώς υπήρχε ο κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών. Εντός έδρας έχει την 2η καλύτερη άμυνα, μετά από αυτό το σερί που είχε πριν τον Ατρόμητο. Ωστόσο, στην επίθεση δεν μας τα λέει και πολύ καλά. Σκοράρει ένα γκολ ανά ματς και κόντρα στον πρωταθλητή θα έχει πρόβλημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν η μόνη αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα και μάλλον έτσι θα τελειώσουν τη χρονιά καθώς δε νομίζω να υπάρχει ομάδα που να μπορεί να τους κοντράρει. Ναι μπορεί να είναι ντέρμπι και όλα παίζονται κλπ., αλλά δεν βλέπω πώς μπορεί να κερδίσει το «τριφύλλι» αν δεν το θελήσουν οι Πειραιώτες. Βλέπετε, ο Μαρτίνς έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να σκοράρει σε κάθε ματς με ρυθμό πάνω από δύο γκολ ανά παιχνίδι, ακόμα και όταν οι μηχανές δεν δουλεύουν στο φουλ. Πολύ πιθανό να προηγηθεί νωρίς και όσο περνάει ο χρόνος οι γηπεδούχοι όλο και θα ανοίγονται με συνέπεια να δεχτούν 2ο τέρμα παρά να ισοφαρίσουν.

Ένα σκορ 0-2, λοιπόν, δεν θα μου κάνει εντύπωση. Τέλος, μην ξεχνάμε πως ακολουθεί σε 4 ημέρες το ευρωπαϊκό ματς με την Αϊντχόφεν, για τους φιλοξενούμενους, οπότε στο 2ο ημίχρονο ίσως γίνει μία συντήρηση δυνάμεων. Ποντάρισμα σε combo.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
19:30
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Χ2 & over 1.5
1.72
Δυάδα απόδοσης 3.27
15:30
Ουτρέχτη - Φένλο
Goal/goal
1.90
19:30
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Χ2 & over 1.5
1.72
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις