Επιμένουμε… γερμανικά!

Επιμένουμε… γερμανικά!

Αγαπημένη Bundesliga λοιπόν, ημέρα δεύτερη. Τρεις «στροφές» πριν το φινάλε και το ενδιαφέρον εστιάζεται -κυρίως- στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, καθώς μετά την χθεσινή της νίκη επί της Βέρντερ, η Μπάγερν, είναι και μαθηματικά πρωταθλήτρια. Περισσότεροι αγώνες, επομένως και περισσότερες επιλογές για τους λάτρεις του στοιχήματος, πόσο μάλλον για εμάς που ψάχνουμε τους «παραβάτες». Χθες η Πάντερμπορν αποδείχθηκε αρκετά soft και δεν μας έκανε το χατίρι, όμως σήμερα ευελπιστούμε πως θα «σπάσει» το ρόδι.

Στο ζουμί όμως. Με τρεις επιλογές θα κινηθούμε, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση Λεβερκούζεν – Κολωνία την οποία θα ποντάρουμε ως μονό. Οι «ασπιρίνες» δεν συνηθίζουν να σημειώνονται εύκολα στο μπλοκάκι των διαιτητών, μετρώντας μόλις 52 κίτρινες κάρτες φέτος, σε σχέση με τα «κριάρια» που έχουν 21 παραπάνω, δηλαδή 73! Τι και αν το κίνητρο είναι μονόπλευρο, οι συνήθειες δύσκολα κόβονται, επομένως το χάντικαπ καρτών (-0,5) των φιλοξενούμενων, θεωρούμε πως θα επαληθευτεί.

Τα έτερα σημεία της ημέρας, θα συνθέσουν μια δυάδα στο ίδιο μήκος κύματος και λογικής, χαμηλότερου -ατομικού- ρίσκου. Λειψία – Φορτούνα Ντίσελντορφ διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους, σε ένα κομβικό παιχνίδι εκατέρωθεν. Οι μεν γηπεδούχοι, θα έχουν την ευκαιρία με νίκη να «κλειδώσουν» μια θέση στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της επόμενης χρονιάς, οι δε φιλοξενούμενοι, παίζουν για τη «ζωή» τους, προκειμένου να διατηρηθούν ζωντανοί στο παιχνίδι της σωτηρίας, κερδίζοντας την παραμονή τους στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας. Αναμένεται παιχνίδι με νεύρα, περισσότερο για την Φορτούνα, που άλλωστε το αποδεικνύει σε κάθε της αγώνα, εάν δούμε πως βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πίνακα των κίτρινων καρτών.

Μαζί λοιπόν με την προηγούμενη επιλογή, θα «παντρέψουμε» το χάντικαπ της «ομάδας του καρναβαλιού». Ο λόγος για την Μάιντζ που θα φιλοξενηθεί στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», από την Ντόρτμουντ. Θα τα δώσουν όλα για φύγουν έστω με τον βαθμό, οι «ερυθρόλευκοι», καθώς βρίσκονται μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Έχουν «μαλώσει» με τις κίτρινες κάρτες οι της «Μπορούσια», μόλις… 38 (οι πιο λίγες στην κατηγορία), 67 αυτές των αντιπάλων τους, οπότε και εδώ ποντάρουμε στο χάντικαπ καρτών (-0,5) των φιλοξενούμενων.

Μονό (χάντικαπ καρτών)

21:30  Λεβερκούζεν – Κολωνία: Κολωνία -0,5 (2.00)

Δυάδα (χάντικαπ καρτών)

21:30  Λειψία – Φορτούνα Ντ.: Φορτούνα Ντ. -0,5 (1.70)

21:30  Ντόρτμουντ – Μάιντζ: Μάιντζ -0,5 (1.75)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις