Ο εγωισμός και οι κάρτες

Ο εγωισμός και οι κάρτες

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ήταν στα… καλύτερά του, στην επιστροφή στη δράση μετά από τρεις μήνες. Εστειλε πέναλτι στο δοκάρι, στην ημιτελική ρεβάνς κυπέλλου με τη Μίλαν (16’) και έκτοτε σαν να επηρεάστηκε και στην ουσία εξαφανίστηκε από το γήπεδο. Ενα από τα στοιχεία όμως που χαρακτηρίζουν διαχρονικά την καριέρα του Πορτογάλου είναι ο εγωισμός, ποδοσφαιρικός και μη, στον τελικό κυπέλλου με τη Νάπολι θα προσπαθήσει να δώσει απαντήσεις και φυσικά το τρόπαιο στη Γιουβέντους. Η Νάπολι είχε και τύχη στη ρεβάνς με την Ιντερ, θεωρώ πως η Γιούβε έχει τον πρώτο λόγο για την επικράτηση και ο σούπερ σταρ της θα βάλει ένα «λιθαράκι». Σε τιμές γύρω στο 2.00 το anytime γκολ του Ρονάλντο έχει αξία, για περισσότερο ρίσκο ρίχνουμε μια ματιά και στο 4.00 για first γκολ.

Από εκεί και πέρα, το συγκεκριμένο ζευγάρι βγάζει πάντα φανατισμό και στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια μεταξύ τους στο πρωτάθλημα, ο μέσος όρος κίτρινων καρτών είναι… 7,5, δόθηκαν δηλαδή κατά σειρά 7, 6, 10 και 8 ammonizioni, που λένε και οι Ιταλοί. Στην εξίσωση μπαίνει και ο σχετικά καρτάκιας διαιτητής του τελικού, Ντανιέλε Ντοβέρι, που τον είχαμε τον Οκτώβριο του 2018 να διευθύνει το ντέρμπι Αρη-ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Ντοβέρι σε 13 ματς φέτος στη Serie A έχει δώσει 57 κίτρινες κάρτες, ελπίζω μετά από τόσο μεγάλη διακοπή να μην είναι… σκουριασμένος στον πειθαρχικό έλεγχο. Το 1.55 στις over 5,5 κάρτες είναι σχετικά μικρό, θα πάρω το ρίσκο στο 2.10 του over 6,5.

Μονό

22:00 Νάπολι – Γιουβέντους: Ρονάλντο anytime (2.00)

Μονό

22:00 Νάπολι – Γιουβέντους: Over 6,5 κάρτες (2.10)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις