Το μάτι έπιασε, δυστυχώς, γιατί εκεί που πηγαίναμε για ακόμα ένα ταμείο, η Ντονκάστερ είχε άλλη άποψη και κατάφερε να χάσει ενώ προηγήθηκε μέσα στη Φλίτγουντ. Δε ξίνω άλλο τη πληγή, πάμε στα φρέσκα και σε ένα παραδοσιακό ντέρμπι ανάμεσα σε Μπλάκμπερν και Πρέστον.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Για αυτούς που τους αρέσει να μαθαίνουν και κάτι παραπάνω, το συγκεκριμένο δεν είναι το κλασικό ντέρμπι του Λάνκασιρ. Τα κλασικά είναι δύο, αρχικά, το ντέρμπι του ανατολικού Λάνκασιρ ή ντέρμπι των «μύλων» ανάμεσα σε Μπλάκμπερν και Μπέρνλι, που πήρε το όνομά του από τη κόντρα των δύο περιοχών, που ανταγωνίζονταν ποιος έχει τον μεγαλύτερο… μύλο.

Και το ντέρμπι του δυτικού Λάνκασιρ ή ντέρμπι Μ55 ανάμεσα σε Μπλάκπουλ και Πρέστον, που πήρε το όνομά του από τον αντίστοιχο αυτοκινητόδρομο, αφού οι έδρες των δύο ομάδων βρίσκονται εκατέρωθέν του.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Στα δικά μας τώρα, Μπλάκμπερν και Πρέστον παλεύουν για την είσοδο στα πλέι οφ. Ρεαλιστικός στόχος ή όχι και οι δύο είναι κοντά και έχουν τη δυνατότητα μαθηματικά να το κυνηγήσουν. Παραδοσιακά τα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν τέρματα και δε νομίζω να αλλάξει κάτι σήμερα.

Ομάδες με παρόμοιο στυλ, που βασίζονται στο να κάνουν παιχνίδι και να δημιουργούν φάσεις, με τη Μπλάκμπερν να έχει από τις καλύτερες επιθέσεις στη κατηγορία, αλλά αμυντικά να έχει κενά. Η  Πρέστον παίζει καλά αλλά πασχίζει για επιθετική σταθερότητα, ενώ αμυντικά… μπάζει από παντού. Βάσει ενστίκτου θα πήγαινα στον άσο, αλλά θα ποντάρω σε γκολ εκατέρωθεν και στημένα.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
Multicombo (Tipster's League)
21:45 Μπλάκμπερν - Πρέστον Goal/goal & over 2,5 & Μπλάκμπερν over 4 κόρνερ3.50
Fun bet
21:45 Μπλάκμπερν - Πρέστον Anytime score 2-14.00

Θέλεις να μη χάνεις ανάρτηση στον δρόμο για το ταμείο;

Κάνε like στη σελίδα του Koubanezos.gr στο Facebook

Εντάξου στο μεγάλο chat του Telegram

Κάνε εγγραφή στο κανάλι του Koubanezos.gr στο Youtube

Follow το Koubanezos.gr στο Twitter

Ακολούθησε το Koubanezos.gr στο Instagram

Εντάξου στο group του Koubanezos.gr στο Facebook