Προγνωστικά ΝΒΑ. «Ινδιάνων»… επιστροφή

Προγνωστικά ΝΒΑ. «Ινδιάνων»… επιστροφή

Καλησπέρα στην παρέα. Πέντε παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του NBA, έχοντας ξεχωρίσει αυτό που έχει ώρα έναρξης στις 03:00 ανάμεσα στους Ντιτρόιτ Πίστονς (6-18) και τους Ιντιάνα Πέισερς (12-13).

Οι γηπεδούχοι μπορεί να είναι στον πάτο της βαθμολογίας, όμως εύκολα τους λες και «φονέα» των γιγάντων, διότι οι έξι νίκες που έχουν πετύχει είναι ενάντια στους Μπόστον Σέλτικς, Φοίνιξ Σανς, Μαϊάμι Χιτ, Φιλαδέλφια 76ερς, Λος Άντζελες Λέικερς και η τελευταία προχτές απέναντι στους πανίσχυρους Μπρούκλιν Νετς!

Όλα τα παιχνίδια τους τα παλεύουν, είναι μαχητικοί, αλλά η έλλειψη ποιότητας στο τέλος κάνει τη διαφορά με συνέπεια να πετυχαίνουν απλά κάποιες νίκες- πυροτεχνήματα. Ουσιαστικά εκτός στόχων από πολύ νωρίς στη σεζόν, με συνέπεια αρκετοί παίχτες να σκέφτονται να αποχωρήσουν, όπως έκανε πριν λίγες μέρες ο Ντέρικ Ρόουζ.

Οι φιλοξενούμενοι διανύουν φάση ντεφορμαρίσματος. Τέσσερις σερί ήττες με αποτέλεσμα να έχουν πλέον αρνητικό συντελεστή και να υποχωρούν στην έκτη θέση της ανατολής. Χθες βράδυ δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο του αγώνα να κοιτάξουν στα μάτια τους Μπρούκλιν Νετς, στο ημίχρονο έχαναν με 32 πόντους και το μόνο που κατάφεραν είναι απλά να μαζέψουν την διαφορά σε φυσιολογικά επίπεδα.

Δεν τους βγήκε το παιχνίδι, δεν ακολούθησαν πότε το ρυθμό που έδωσαν οι γηπεδούχοι, με αποτέλεσμα να τα παρατήσουν και να αρχίσουν να σκέφτονται το σημερινό back – to – back αγώνα που δίνουν.

Σαφώς πιο εύκολο το σημερινό για τους Πέισερς, έχουν την ποιότητα να το καθαρίσουν και να επιστρέψουν στις νίκες. Το 2 με χάντικαπ 2,5 πόντων προσφέρεται σε απόδοση 1.85 και θα το τιμήσω

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
03:00
Ντιτρόιτ Πίστονς – Ιντιάνα Πέισερς
2 (-2,5)
1.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις