Δύο picks με κόρνερ

Δύο picks με κόρνερ

ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Κάθε νέα αρχή και δύσκολη λέει μια ελληνική παροιμία το ίδιο ισχύει και στην νέα μας προσπάθεια οπότε οποιοδήποτε λάθος ή παράλειψη πιθανόν να εντοπίσατε να είστε σίγουροι ότι θα διορθωθεί. Όπως θα είδατε υπάρχουν στο site πληθώρα επιλογών για όλα τα γούστα και τις απαιτήσεις… Εξερευνήστε το.

Πάμε όμως γρήγορα  στις σημερινές μας επιλογές. Για αρχή στη Δανία όπου η Κοπεγχάγη αντιμετωπίζει την Άαλμποργκ. 5,36 κόρνερ μ.ο κερδίζει η Κοπεγχάγη στην έδρα της, 10,45 συνολικά τα κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 5,9 κόρνερ μ.ο κερδίζει η Άαλμποργκ εκτός έδρας, 10,19 συνολικά τα κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη. Τα πάντα σχεδόν έχουν κριθεί για τις 2 ομάδες περιμένω ελεύθερο και επιθετικό ματς. Επιλογή μας το over 9,5 κόρνερ.

Μεταφερόμαστε τέλος στην Αυστρία όπου η Λίντσερ αντιμετωπίζει τη Στουρμ Γκρατς. 6 κόρνερ μ.ο κερδίζει η Λίντσερ στην έδρα της, 10 συνολικά τα κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 3,91 κόρνερ μ.ο κερδίζει η Στουρμ Γκρατς εκτός έδρας, 9,67 συνολικά τα κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη. Μάχη Ευρώπης εδώ περιμένω ματς με ρυθμό. Επιλογή μας το over 9,5 κόρνερ.

Μονά

21:00 Κοπεγχάγη –  Άαλμποργκ: Over 9,5 κόρνερ (2.00)

21:30 Λίντσερ –  Στουρμ Γκράτς: Over 9,5 κόρνερ (1.85)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις