Κούραση VS κινήτρου

Κούραση VS κινήτρου

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1358901144332951553

Γεια και χαρά σε όλους. Πολύ καλά πήγε η Δευτέρα με το 2/2, κλείνοντας ιδανικά το Σ/Κ και αρχίζοντας πολύ όμορφα την εβδομάδα μας.

Με έναν αγώνα θα ασχοληθώ σήμερα, με αυτόν που κλείνει την προημιτελική φάση του κυπέλλου. Αθλέτικ Μπιλμπάο εναντίον Λεβάντε. Ισόπαλοι με 1-1 στο πρωτάθλημα οι Βάσκοι, συνέχισαν το σερί θετικών αποτελεσμάτων τους. Είχαν λιγότερες ευκαιρίες σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες που είναι στον πάγκο ο Μαρθελίνο, πράγμα λογικό αφού από μέσα Ιανουαρίου παίζουν ασταμάτητα (δύο αγώνες την εβδομάδα).

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Η ουσία είναι ίδια: κερδίζουν εντυπώσεις, βαθμούς και θέσεις στην βαθμολογία και ελπίζουν σε κάτι καλύτερο. Η Λεβάντε από την άλλη, αισθάνεται λίγο άτυχη. Ισοπαλία 2-2 με την Γρανάδα, σε ένα αγώνα που βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε αρχικά και μετά προηγήθηκε, αλλά μια ολιγωρία στην άμυνα την άφησε με τον ένα βαθμό. Συνεχίζει το δικό της θετικό σερί, έχει βλέψεις για την εξάδα και στο Copa del Rey θέλει να κάνει μια υπέρβαση, που δεν έχει κάνει τα τελευταία 80, και κάτι, χρόνια! Κλασική ομάδα Κυπέλλου η Μπιλμπάο, τόσα χρόνια δείχνει ότι τον αγαπάει τον θεσμό, την πάει κιόλας, ενώ η Λεβάντε ψάχνει να γράψει ιστορία με μια πρόκριση στα ημιτελικά.

Δυνατό παιχνίδι, με κουρασμένους αντιπάλους, λίγο περισσότερο η Μπιλμπάο λόγω Σούπερ Καπ, αλλά έχουν κοινό παρονομαστή: τις ευκαιρίες για γκολ και την άνεση που επίσης δέχονται. Πάω με το αμφίτερμα σε πολύ καλή απόδοση.

Αυτά από εμένα, καλή συνέχεια.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
22:00
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Λεβάντε
Goal/goal
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις