Με ειδικά στον τελικό της Ντόχα

Με ειδικά στον τελικό της Ντόχα

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Κανονικά θα πρέπει να αναφερθώ στην προηγούμενη στήλη, ως κάνω κάθε φορά πριν το νέο μου άρθρο. Αυτή τη φορά δε θέλω να πω κάτι περισσότερο απ’ το ότι αν δε σε θέλει, τον… πωπό σου να χτυπάς κάτω, η μπάλα στα δίχτυα δε θα μπει. Όσοι παρακολούθησαν πώς εξελίχθηκε η προχθεσινή δυάδα 4πλασιασμού, κατάλαβαν. Συνεχίζουμε, παρ’ όλα αυτά τη συνεχή προσπάθεια, το σωστό διάβασμα και κάποια στιγμή θα γυρίσει. 

Σήμερα θα ασχοληθώ με τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων που διεξάγεται στην Ντόχα του Κατάρ, με την Μπάγερν Μονάχου και την Τίγκρες να διεκδικούν το τρόπαιο. 

Γράφεται ιστορία στο «Ετζουκέισον Σίτι Στέιντιουμ»… 

Η ομάδα του Χάνσι Φλικ θα βρεθεί για 2η φορά στην ιστορία της στον τελικό του θεσμού, καθώς το 2013 είχε σηκώσει το τρόπαιο νικώντας στο Μαρόκο τη γηπεδούχο Ράτζα Καζαμπλάνκα με 2-0. Οι Βαυαροί θέλουν πολύ τον τίτλο, καθώς όπως δήλωσε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: «Αν κερδίσουμε το Κύπελλο, θα ολοκληρώσουμε μία από τις πιο ιστορικές σεζόν στην ιστορία του ποδοσφαίρου». Και δεν έχει άδικο, καθώς η Μπάγερν σε περίπτωση κατάκτησης, θα φτάσει στα 6 τρόπαια τους τελευταίους 12 μήνες.  

Στον ημιτελικό η Μπάγερν επιβλήθηκε στο ρελαντί της Αλ Αχλί με 2-0. Γνωστές οι απουσίες των Χάβι Μαρτίνεθ και Λέον Γκορέτσκα που έμειναν στο Μόναχο.  

Από την άλλη, η Τίγκρες είναι η πρώτη ομάδα από τη Βόρεια Αμερική που συμμετέχει σε τελικό της συγκεκριμένης διοργάνωσης και θα προσπαθήσει να γράψει ιστορία όντας και η μοναδική που κατακτά το τρόπαιο. «Γνωρίζουμε ότι είμαστε ικανοί να γράψουμε ιστορία απόψε και το θέλουμε πολύ» δήλωσε το βαρύ πυροβολικό των Μεξικανών, ο… Γάλλος Αντρέ-Πιερ Ζινιάκ, ο οποίος με τα τρία γκολ απέναντι σε Ουλσάν στον προημιτελικό και Παλμέιρας στον ημιτελικό, οδήγησε την ομάδα του στον αποψινό μεγάλο τελικό. Απών ο αριστερός μπακ Φρανσίσκο Βενέγκας. 

Θα έχει ένταση το ματς όσο περνά ο χρόνος, διακυβεύεται ένας σημαντικός τίτλος για αμφότερες τις ομάδες, όπερ σημαίνει ότι θα έχουμε μαρκαρίσματα, κάρτες και ίσως πέναλτι. Άλλωστε στους 16 τελικούς στην ιστορία του θεσμού, η μπάλα έχει καταλήξει στα δίχτυα μόλις μία φορά από εκτέλεση πέναλτι. Ρέφερι ο Ουρουγουανός Εστέμπαν Οστόιτς, ο οποίος βγάζει κάρτες γενικά, μέσο όρο στις 7 ανά αγώνα στην καριέρα του, έβγαλε 5 στον ημιτελικό ανάμεσα σε Τίγκρες και Ουλσάν, όλες στο 2ο ημίχρονο.  

Ποντάρω στον καταλογισμό πέναλτι, λοιπόν, αλλά και στην υπόδειξη τουλάχιστον 2 καρτών για τους τυπικά φιλοξενούμενους στο 2ο ημίχρονο, αφού πιστεύω ότι δύσκολα θα αποφύγουν τα αντικανονικά μαρκαρίσματα απέναντι στους παίκτες της Μπάγερν. 

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Ειδικό
20:00
Μπάγερν Μονάχου - Τίγκρες
Καταλογισμός πέναλτι
2.50
Κάρτες
20:00
Μπάγερν Μονάχου - Τίγκρες
Τίγκρες over 1,5 κάρτες στο 2ο ημίχ.
2.17
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις