ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

2.20 και... με το μυαλό στο ντέρμπι

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

2.20 και... με το μυαλό στο ντέρμπι

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

2.20 και… με το μυαλό στο ντέρμπι

2.20 και... με το μυαλό στο ντέρμπι

Με πολλά νέα πρόσωπα το Σάββατο, ο Παναθηναϊκός πήρε μεγάλο διπλό στο Περιστέρι. Ο Νιάς επιστρατεύτηκε μόλις στο 35′ για να αντικαταστήσει τον Σένκελφελντ. Ο Ενγκμπακοτό έδωσε την ασίστ στον Σανκαρέ για το 3-2 στο 84′. Φυσικά ντεμπούτο έκανα και εγώ, δίνοντας ως anytime score το 1-1, το οποίο και επιβεβαιώθηκε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, πληρώνοντας σε απόδοση 2.65!

Εξελίξεις στο γηπεδικό

Μέσα σε όλα αυτά, το νέο των ημερών είναι η διαφαινόμενη συμφωνία του ερασιτέχνη με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχετικά με το γήπεδο στο Βοτανικό. Το deal θα αποφέρει έσοδα ύψους 2,5-3 εκατομμυρίων ευρώ στον ερασιτέχνη. Ας αφήσουμε στην άκρη όμως τα διοικητικά – γηπεδικά και να πάμε στα καθαρά αγωνιστικά…

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Διαβολοβδομάδα εν όψει

Η τρέχουσα βδομάδα είναι από τις δυσκολότερες μέχρι τώρα στη σεζόν για το “τριφύλλι”. Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ για το Κύπελλο και φυσικά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, είναι σημαντικά για τους δύο στόχους της ομάδας.

Το Κύπελλο αποτελεί το μόνο στόχο για διάκριση, δεδομένου ότι δεν θα μπορούσε να χτυπήσει το πρωτάθλημα. Ωστόσο, η πορεία του τελευταίου διμήνου, έχει φέρει σε απόσταση αναπνοής την είσοδο στην τετράδα και γιατί όχι και κάτι παραπάνω. Βέβαια, εκτός από βαθμολογική σημασία, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έχει γόητρο και κίνητρο να σπάσει το αήττητο των (όπως φαίνεται) πρωταθλητών.

Ροτέισον στο μυαλό του προπονητή

Έχοντας αυτά στο μυαλό, ο Λάζλο Μπόλονι θα επιχειρήσει ροτέισον στον αγώνα με τα Γιάννινα. Αυτό δε σημαίνει ότι οι πράσινοι είναι αδιάφοροι για το παιχνίδι. Ωστόσο η κίνηση του Ρουμάνου τεχνικού να αφήσει στην Αθήνα, εκτός από τον ανέτοιμο Σένκελφελντ, τους Καμπετσή, Μολό, Βιγιαφάνες και Μαουρίσιο δείχνει διάθεση να τους έχει πιο φρέσκους για το κυριακάτικο παιχνίδι.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Θετικό αποτέλεσμα στα Γιάννινα

Το Κύπελλο Ελλάδας είναι στη φάση των προημιτελικών και ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στα Γιάννινα για τον πρώτο αγώνα. Ο επαναληπτικός θα γίνει στις 2 Μαρτίου την Αθήνα. Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν στη Λεωφόρο για το πρωτάθλημα τον περασμένο Δεκέμβρη, με το τριφύλλι να επικρατεί με 2-0, με γκολ του Βιγιαφάνες και του Αϊτόρ. Πέρυσι οι δυο ομάδες συναντήθηκαν στην ίδια φάση της διοργάνωσης, με τους πράσινους να παίρνουν την πρόκριση, κερδίζοντας στην Αθήνα με 3-1 μετά την ήττα με 1-0 στην Ήπειρο.

Ο ΠΑΣ προέρχεται από σημαντικό διπλό στο Αγρίνιο και μάλιστα με ανατροπή. Βρίσκεται στην 9η θέση με 21 βαθμούς. Ένα σημαντικό στατιστικό είναι η εντός έδρας απόδοσή του, καθώς έχει μόλις μία νίκη, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες. Απέναντι στον Παναθηναϊκό, έχει 3 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Τη Δευτέρα φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ, αν και θα λέγαμε πως έχει εξασφαλίσει την παραμονή και πλέον μπορεί να στραφεί στη διοργάνωση του κυπέλλου.

Στον Παναθηναϊκό ακούμε για προβλήματα στα αποδυτήρια, αλλά η ομάδα παίρνει αποτελέσματα στον αγωνιστικό χώρο. Αλώνοντας μία έδρα σαν το Περιστέρι, στην οποία χάνουν πολλές ομάδες βαθμούς, ο στόχος της τετράδας γίνεται όλο και πιο εφικτός. Η ψυχολογία των νέων σίγουρα είναι σε υψηλά επίπεδα και οι λύσεις αυξήθηκαν για τον προπονητή. Στο πίσω μέρος του μυαλού όλων φαίνεται πως είναι το ντέρμπι, αλλά ένα θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι είναι σημαντικό.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 

Εκτίμηση: Ο Παναθηναϊκός θα παραταχτεί με πολλές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στον Ατρόμητο. Συνηθίζει να έχει παθητικό ρόλο στο παιχνίδι του. Θα δώσει χώρο στους γηπεδούχους, οι οποίοι περιμένω να κερδίσουν αρκετά κόρνερ. Μάλιστα επειδή δίνονται αουτσάιντερ σε αυτή την κατηγορία, θα προτιμήσω τη διπλή ευκαιρία σε απόδοση διπλασιασμού. Από κει και πέρα, το G/G σε απόδοση άνω του διπλασιασμού, έχει τύχη, καθώς ένα γκολ θα δώσει πλεονέκτημα στο τριφύλλι, αλλά ταυτόχρονα το ροτέισον και οι νέοι παίκτες θα δημιουργήσουν πρόβλημα στη συνοχή στα μετόπισθεν.

Ειδικό
15:00
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός
Περισσότερα κόρνερ ΠΑΣ ή ισοπαλία
1.98
Μονό
15:00
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός
Goal/goal
2.20
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις