Oριστικά στο Βουκουρέστι το Ατλέτικο – Τσέλσι

Oριστικά στο Βουκουρέστι το Ατλέτικο - Τσέλσι

Ο κορονοϊός καλά κρατά και στην Ευρώπη βασανίζει το ποδόσφαιρο και την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση βγάζοντάς την εκτός ρυθμού ,με τις έδρες να αλλάζουν λίγο πριν τις πρώτες μάχες της φάσης των “16”.

Οι δύο πρώτες αλλαγές έγιναν στα ματς Λειψία – Λίβερπουλ και Γκλάντμπαχ – Μάντσεστερ Σίτι, με την γερμανική κυβέρνηση να έχει επιβάλλει απαγόρευση εισόδου στη χώρα για ταξιδιώτες από το Ηνωμένο Βασιλείο και να αναγκάζει ουσιαστικά τις ομάδες της να ξεσπιτωθούν.

Όσο για την έδρα, τις αποφάσεις τις πήρε τις προηγούμενες ημέρες η UEFA, που έκανε γνωστό πως και οι δύο αναμετρήσεις θα λάβουν χώρα στην “Puskás Aréna” της Βουδαπέστης, με το Λειψία – Λίβερπουλ να λαμβάνει χώρα στις 16 Φεβρουαρίου και το Γκλάντμπαχ – Μάντσεστερ Σίτι στις 24 του ίδιου μήνα.

Σήμερα το μεσημέρι (10/02), είχαμε την τρίτη αλλαγή έδρας για τη νοκ-άουτ φάση του Champions League, με την Ατλέτικο να μην μπορεί τελικά να υποδεχτεί στο “Γουάντα Μετροπολιτάνο” την Τσέλσι, λόγω των μέτρων που αφορούν τους επισκέπτες από τη Μεγάλη Βρετανία και το ματς να φεύγει από την Μαδρίτη.

Νέα έδρα είναι θα είναι η “Arena Naţională” του Βουκουρεστίου, με την ρουμανική πρωτεύουσα να υποδέχεται την κόντρα των ροχιμπλάνκος του Σιμεόνε με τους μπλε του Τούχελ όπως έκανε επίσημα γνωστό μέσω ανακοίνωσης η UEFA.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις