Ο… άσουτος «Ηρα» και η μάχη στο Λαύριο

Ο... άσουτος «Ηρα» και η μάχη στο Λαύριο

Έμεινε στη… σκέψη η χθεσινή διπλή επιλογή από τον Κολοσσό στο ματς Κυπέλλου αφού ο μεν Αρτις παρότι έδωσε 3 ασίστ στην πρώτη περίοδο μετά “κόλλησε” ενώ ο Καντέρ παρότι πήρε όπως περιμέναμε πολλές προσπάθειες για τρίποντο (4) έβαλε μόλις ένα πριν το φινάλε.

Για απόψε από τα δύο ματς Κυπέλλου θα επιλέξω ένα ομαδικό ειδικό για τo Tipster’s League και ένα ατομικό ειδικό.

Το ατομικό αφορά στον Νίκο Ζήση. Ο βετεράνος γκαρντ επέστρεψε από τον τραυματισμό του και παραμένει σε βοηθητικό ρόλο. Παίζει μαξ 15-16 λεπτά ενώ με την παρουσία και του Μέικον στα γκαρντ οι προσπάθειες που παίρνει στα σουτ περιορίζονται ακόμη περισσότερο. Το ματς Κυπέλλου της ΑΕΚ με το Λαύριο θα είναι σκληρό και δεν πιστεύω ότι θα ξεπεράσει τους 5 πόντους (όπως έγινε στα 2 από τα 3 παιχνίδια μετά την επιστροφή του από τραυματισμό) ενώ η απόδοση στο 1.95 είναι σούπερ.

Όσο για την επιλογή Tipster’s League πιστεύω ότι το line των 8,5 εύστοχων τρίποντων για τον Ηρακλή στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με την υψηλότατη απόδοση στο 1.80 είναι μούρλια. Σε κάποιες εταιρείες τόσο το line είναι χαμηλότερο (7,5 εύστοχα) όσο και η απόδοση (στο 1.75 μαξ) και είναι ευκαιρία αφού ο Ηρακλής πλην Χάνλαν άντε και υπό συνθήκες Μπόουλιν και Βεργίνη δεν έχει άλλους σουτέρ και οι αντίπαλοι το… εκμεταλλεύονται. Στο πρωτάθλημα μετράει 7,9 εύστοχα μέσο όρο ανά αγώνα και μόλις σε 4 από τα 13 ματς είχε 9 ή περισσότερα τρίποντα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
17:00
Ηρακλής - ΠΑΟΚ
Ηρακλής under 8,5 εύστοχα τρίποντα
1.80
Μονό
20:00
Λαύριο - ΑΕΚ
Νίκος Ζήσης under 5,5 πόντοι
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις