Κύπελλο; Μοναξιά μου όλα…

Κύπελλο; Μοναξιά μου όλα...

Με αφορμή τον τίτλο, θυμήθηκα πως όταν είχαν έρθει οι REM στην Ελλάδα για το Rockwave του ’99, οι περισσότεροι είχαν πάει να ανάψουν τους αναπτήρες τους για τον εικονιζόμενο και την παρέα του. Τέσπα, στο θέμα μας. Ο Ολυμπιακός μάς πάει. Η επιλογή για τη νίκη του και στα δύο ημίχρονα απέναντι στον ΟΦΗ πλήρωσε αρκετά ικανοποιητικά και έβαλε άλλο ένα λιθαράκι στο σερί που χτίζει η στήλη. Με Ολυμπιακό θα πάμε και σήμερα. Άλλος θεσμός, άλλα κόλπα #not.

Εκεί που τα Κύπελλα σε προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες ανοίγουν την όρεξη στους Δαυίδ του κόσμου τούτου, εμείς εδώ δεν…

Και το γράφω αυτό με κανένα ίχνος υπεροψίας. Ούτε ο Άρης τη φετινή σεζόν θυμίζει Δαυίδ. Κάθε άλλο. Με τη σταθερή του πορεία, την μέχρι τώρα πολύ καλή διαχείριση του Μάντζιου, αλλά και με τον ενθουσιασμό που του δίνει το γεγονός ότι βρισκόμαστε σχεδόν μέσα Φλεβάρη και φιγουράρει δεύτερος, οι “κιτρινόμαυροι” του Βορρά θα μπορούσαν να φέρουν τον Ολυμπιακό σε δύσκολη θέση για τη συνέχεια του Greek Cup. Αλλά: Χωρίς Ματίγια και Ματέο Γκαρσία, «άστο γι’ αύριο», που λένε.

Ο Μαρτίνς, μπορεί να κατεβάσει «δεύτερη» ενδεκάδα, με Βαλμπουενά, Σα και Εμβιλά να μένουν εκτός, αλλά οι Παπασταθόπουλος και Λαλά αναμένεται να ντεμπουτάρουν στο χορτάρι του φαληρικού γηπέδου. Τον Σώκρατες τον ξέρουμε, από τον Λαλά περιμένουμε πολλά. Τι έχω να περιμένω από το συγκεκριμένο ματς, λοιπόν; Κοντρολαρισμένο ρυθμό, τον Άρη να μπαίνει πιο πολύ για να κλέψει την ισοπαλία και τον Ολυμπιακό να συνεχίζει τον χαβά του, αλλά και τη… μοναξιά του. Δεύτερο «αλλά» εδώ: με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει σχεδόν μέσα σε μία εβδομάδα το «αιώνιο» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το ματς της χρονιάς απέναντι στην Αϊντχόφεν, δεν το βλέπω να «σκυλιάζουν» οι ερυθρόλευκοι. Γι’ αυτό και για πρώτη φορά, θα εντάξω στο παιχνίδι μου τον όρο που μου φέρνει τόση αηδία όσο και οι μπάμιες: under.

Θα πάω κόντρα στη συνήθεια του Άρη να σκοράρει εκτός, λόγω των βασικότατων απουσιών του αλλά και της… άρνησης του Ολυμπιακού να δεχτεί γκολ εσχάτως. Η νίκη του Ολυμπιακού από ημίχρονο δεν αξίζει και δεν ξέρω αν θα ‘ρθει κιόλας. Κάτι σε 1-0, 2-0 το «κόβω» το ματς, γι’ αυτό και, ‘σχώρα με Θεά της μπάλας, αλλά θα νηστέψω στα γκολ σήμερα.

Να προσέχετε τον εαυτό σας. Τα λέμε σύντομα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Combo
21:30
Ολυμπιακός – Άρης
1 & under 3,5
2.22
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις