Τώρα θα κλωτσήσουν;

Τώρα θα κλωτσήσουν;

Καλησπέρα παιδιά, ελπίζω να είστε καλά. Μετά από δύο ημέρες απραξίας η στήλη επανέρχεται δυναμικά.

Σήμερα θα αναλύσουμε μπάσκετ Ελλάδας και Τουρκίας, και φυσικά μία επιλογή φάουλ από παιχνίδι Κυπέλλου.

Αρχικά στις 17:00 στάση στο Ιβανώφειο και στο παιχνίδι κυπέλλου μεταξύ Ηρακλή και ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι είναι ντέρμπι, είναι νοκ άουτ και οι ομάδες θα τα δώσουν όλα. Ο Ηρακλής δε βρίσκεται σε τόσο καλή κατάσταση καθώς έρχεται από συνεχόμενες ήττες. Επίσης, ο «γηραιός» συνηθίζει να χαμηλώνει το ρυθμό για να ελέγξει το παιχνίδι. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ που είναι πιο γρήγορη ομάδα χρησιμοποιώντας λίγα δευτερόλεπτα για να εκδηλώσει επίθεση έχει βρει τα πατήματά του επί εποχής Λυκογιάννη στον πάγκο της ομάδας και κοιτάει μόνο ψηλότερα.

Σε αυτό το παιχνίδι, όμως, τον περιμένω αρκετά άστοχο και με τη λογική ότι ”πρώτα να δεχτούμε λίγους πόντους”. Under 153,5 η κύρια επιλογή μου και εναλλακτικά το σύνολο πόντων 130-139 στο 4.75.

Συνεχίζω στην Τουρκία με το παιχνίδι Φενέρμπαχτσε – Τόφας. Οι γηπεδούχοι έχουν ενεργητικό 91,6 πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι δέχονται περίπου 86 πόντους ανά παιχνίδι. Περιμένω γρήγορο παιχνίδι και την Φενέρ να ανεβάζει το τέμπο και να σκοράρει πάνω από 89 πόντους.

Τέλος, κλείνω με Κύπελλο Ελλάδας και το ντέρμπι (;) Ολυμπιακός – Άρης. Διαιτητής ο Καραντώνης με 34,5 φάουλ ανά παιχνίδι. Το όριο έχει τοποθετηθεί στο 33,5 και μάλιστα σε απόδοση 2.00. Η κληρωτίδα είχε κέφια και έβγαλε τις δύο ομάδες αντιμέτωπες στους «8» του κυπέλλου. Αν και δεν έχουν μεγάλη αντιπαλότητα, θα κλωτσήσουν σήμερα; Eιδικά ο ΟΣΦΠ πιστεύω θα κάνει αρκετά φάουλ με τους γρήγορους επιθετικούς του Άρη. Γι’ αυτό επιλέγω το over.

Καλή σας τύχη.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
17:00
Ηρακλής - ΠΑΟΚ
Under 153,5
1.80
Fun bet
17:00
Ηρακλής- ΠΑΟΚ
130-139 σύνολο πόντων
4.75
Μονό
18:30
Φενέρμπαχτσε - Τόφας
Φενέρμπαχτσε over 89,5
1.90
Μονό
21:30
Ολυμπιακός - Άρης
Over 33,5 φάουλ
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις