Η εμπειρία φέρνει την πρόκριση

Η εμπειρία φέρνει την πρόκριση

Καλημέρα Κουβανέζοι! Χθες σε ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον, ο Προμηθέας πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά, κερδίζοντας τον Κολοσσό με 73-68. Αν και οι Ροδίτες ήταν μπροστά στο σκορ με 6 πόντους στο ξεκίνημα του 4ου δεκαλέπτου, οι Πατρινοί, με δύο τρίποντα του Χριστοδούλου και δύο καλάθια του Αθηναίου, γύρισαν τούμπα το παιχνίδι.

Έτσι, πληρωθήκαμε την βασική μας πρόταση χθες και συνεχίζουμε με Κύπελλο Ελλάδας και στη σημερινή στήλη.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1359240116749885441

Έχει παίκτες με χαρακτήρα

Απόψε γίνονται δύο ακόμα προημιτελικοί. Ο Ηρακλής υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και το Λαύριο την ΑΕΚ. Στη Θεσσαλονίκη βλέπω ντέρμπι, με φαβορί τον Ηρακλή, όμως, θα αποφύγω να ασχοληθώ. Θα προτιμήσω τον δεύτερο αγώνα για στοιχηματισμό.

Το Λαύριο είναι η μεγάλη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 10 νίκες σε 14 αγώνες. Εντός έδρας έχει μόλις μία ήττα από τον Ιωνικό, ενώ έχει κερδίσει Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Προμηθέα και όχι μόνο… Προέρχεται από μεγάλο διπλό στο “Αλεξάνδρειο” με 94-89 επί του Άρη, με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Ντιαλό και Κάρτερ. Διαθέτει πολύ καλή επίθεση, σκοράροντας σχεδόν 80 πόντους ανά ματς.

Η κάτοχος του τροπαίου, ΑΕΚ, είναι ισόβαθμη με το Λαύριο στο πρωτάθλημα. Έχει παρουσιάσει σκαμπανευάσματα φέτος στην απόδοσή της, όμως, προέρχεται από μεγάλη νίκη επί του Περιστερίου με 91-59. Μάλιστα, αυτό το αποτέλεσμα ήταν η αιτία της απομάκρυνσης του Πεδουλάκη από το Περιστέρι. Πρώτος σκόρερ ο Μέικον, με άξιους συμπαραστάτες τους Μορέιρα και Ματσιούλις. Αμφίβολος είναι ο Λάνγκφορντ, που δεν αγωνίστηκε στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος λόγω διαστρέμματος.

Εκτίμηση: Το Λαύριο έχει αποδειχθεί σκληρό καρύδι φέτος και έχει κάνει πολλές ζημιές. Ο σημερινός αγώνας, όμως, είναι διαφορετικός. Η ΑΕΚ έχει στόχο το κύπελλο και πάει υποψιασμένη μετά την ήττα στο πρωτάθλημα από το Λαύριο. Διαθέτει παίκτες με εμπειρία, που μπορούν να πάρουν το παιχνίδι. Με την απλή νίκη της “Βασίλισσας” να δίνεται ακόμα και στο 1.60, με ένα χάντικαπ 2,5 πόντων σε συνδυασμό με μια εφικτή επιθετική συγκομιδή για τους γηπεδούχους, το ανεβάζουμε σε επίπεδα μονού πονταρίσματος.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Mονό
20:00
Λαύριο - ΑΕΚ
2 (-2,5) & Λαύριο οver 63,5
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις