Λίγοι και καλοί στον Κολοσσό

Λίγοι και καλοί στον Κολοσσό

Ξεκινούν οι προημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας σήμερα με το πρώτο από τα τρία ματς αφού το 4ο (Παναθηναϊκός – Περιστέρι) θα γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον. Απόψε λοιπόν ο κουτσουρεμένος Κολοσσός υποδέχεται τον ανεβασμένο Προμηθέα.

Οι γηπεδούχοι έχουν 10 ετοιμοπόλεμους παίκτες αφού ο γκαρντ/φόργουορντ Καμαριανός είναι τραυματίας, ο Αμερικανός γκαρντ Γκόινς ομοίως (πολύ δύσκολα θα παίξει) ενώ ο πρώην ΝΒΑερ Τάι Λόσον που έχει ανακοινωθεί πριν ένα μήνα ακόμη αγνοείται παραμένοντας στην Κίνα. Έτσι όλο το βάρος θα πέσει ξανά σε 4-5 παίκτες. Άρτις, Άντριτς, Ξανθόπουλος, Καντέρ βασικά και στους βοηθητικούς Σπάισερ και Ζάρα.

Από τους παραπάνω ο Τούρκος ψηλός Κερέμ Καντέρ θα έχει ζόρια στη ρακέτα κόντρα σε Αγκμπελίζ και Γκραντ οπότε θα εκμεταλλευτεί την ευστοχία του από την περιφέρεια για τριποντάκια. Στα 4 τελευταία ματς του Κολοσσού έβαλε 2, 2, 2 και 3 τρίποντα με πολύ υψηλά ποσοστά ευστοχίας. Οπότε αξίζει το 2.00 στο over 1,5 εύστοχα.

Όσο για τον γκαρντ Ντομινίκ Άρτις, μαζί με τον Ξανθόπουλο θα αναλάβουν την οργάνωση. Ο Ξανθόπουλος δύσκολα μπορεί να ακολουθήσει τους δυναμικούς γκαρντ του Προμηθέα και έτσι περιμένω από τον Άρτις να μείνει περισσότερο στο παρκέ και να δώσει πάνω από 5,5 ασίστ όπως έκανε στα 3 από τα 4 τελευταία ματς πρωταθλήματος με το over να είναι στο 1.87.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
20:00
Κολοσσός Ρόδου - Προμηθέας
Καντέρ over 1,5 εύστοχα τρίποντα
2.00
Μονό
20:00
Κολοσσός Ρόδου - Προμηθέας
Άρτις over 5,5 ασίστ
1.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις