Ο Λουκάκου και η κατοχή

Ο Λουκάκου και η κατοχή

Ο Ρομέλου Λουκάκου έχασε τον πρώτο αγώνα με τη Γιουβέντους για την ημιτελική φάση του Coppa Italia, λόγω τιμωρίας, η Ιντερ ήταν σχετικά ακίνδυνη επιθετικά και ηττήθηκε με 2-1. Ο Βέλγος είναι κομβικός για τον τρόπο παιχνιδιού της Ιντερ και η αποψινή επιστροφή του στην ενδεκάδα θα είναι πολύ σημαντική, στην προσπάθεια που θα κάνουν οι «νερατζούρι» για την ανατροπή του 2-1 και την πρόκριση στον τελικό.

Μια σημαντική λεπτομέρεια για την άμυνα της Γιουβέντους είναι πως ο Λεονάρντο Μπονούτσι τραυματίστηκε και αναμένεται να απουσιάσει, ενώ και ο Τζόρτζιο Κιελίνι προορίζεται για τον πάγκο, στα 36 του δεν μπορεί να αγωνιστεί σε συνεχόμενα 90λεπτα κάθε 3-4 μέρες. Ετσι το δίδυμο στόπερ της Γιούβε αναμένεται να το απαρτίσουν οι Ντε Λιχτ και Ντεμιράλ, με τον Λουκάκου ασφαλώς να έχει, πάντα θεωρητικά, πιο εύκολο έργο για να σκοράρει.

Ούτως ή άλλως η Ιντερ χρειάζεται τουλάχιστον δύο γκολ για να έχει σκορ πρόκρισης (το 0-1 δεν της κάνει) και θα επιτεθεί από νωρίς, θα πάρει περισσότερα ρίσκα και θα έχει και περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρει. Το anytime του Λουκάκου πληρώνει και 2.40 και αξίζει να αναζητηθεί, ο Βέλγος παράλληλα θέλει να σπάσει και την κακή παράδοση, δεν έχει σκοράρει ποτέ εις βάρος των «μπιανκονέρι», σε τέσσερα ματς.

Από το ίδιο παιχνίδι και στον τομέα κατοχής της μπάλας, η Γιουβέντους είχε υπερισχύσει στα δύο ματς που έγιναν στο Μιλάνο. Με 52-48 για το πρωτάθλημα και 51-49 στο κύπελλο, οριακά, το αποψινό παιχνίδι πάντως το περιμένω διαφορετικό. Η Γιούβε έχοντας το 2-1 του πρώτου αγώνα δεν πρόκειται να πάρει ρίσκα και θα περιμένει την Ιντερ, η οποία για να ψάξει την ανατροπή θα πρέπει να έχει και περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της.

Η Γιουβέντους μάλιστα προέρχεται από παιχνίδι στο πρωτάθλημα (με τη Ρόμα) απόλυτης ισορροπίας στην κατοχή της μπάλας (50-50), κάνοντας μόλις τρεις τελικές στο 90λεπτο. Ισως να είναι και μια επιλογή του Αντρέα Πίρλο να δώσει την μπάλα στον αντίπαλο, αναζητώντας το παιχνίδι ανοιχτού γηπέδου. Ετσι υπάρχει αξία στο να ψάξουμε το under 54,5% στην κατοχή της μπάλας για τη Γιουβέντους, σε απόδοση 1.87.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Σκόρερ
21:45
Γιουβέντους - Ιντερ
Λουκάκου anytime scorer
2.40
Μονό
21:45
Γιουβέντους - Ιντερ
Γιουβέντους κατοχή μπάλας Under 54,5 %
1.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις