Τσαφ, τσουφ, τα τρένα περνούν

Τσαφ, τσουφ, τα τρένα περνούν

Αυτά τα μεσοβδόμαδα κουπόνια, που τόσο με ενθουσιάζουν σαν παίχτη, άλλο τόσο με δυσκολεύουν ως αρθρογράφο (σ.σ. ή “στοιχηματογράφο” ως λέει ο Μποζιονέλος) καθώς κάνουν τη διαλογή δύσκολη και απαιτητική. Βέβαια αυτό μας ωθεί να δουλέψουμε παραπάνω και να βρούμε το δρόμο προς το ταμείο.

Φυσικά Αγγλία θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας και ξεκινάμε από το παιχνίδι Γουόλσολ – Μάνσφιλντ. Σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση η Γουόλσολ(ή Βάλσαλ που λένε οι Βρετανοί) και σαν να μην έφτανε αυτό έχασε και τους πολύτιμους Τζούλς και Αντεμπάγιο την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Η Μάνσφιλντ συνεχίζει το εντυπωσιακό ντεμαράζ με θετικά αποτελέσματα και έρχεται φουλ ξεκούραστη, αφού έχει να αγωνιστεί από 23 Ιανουαρίου.

Αμφίρροπο ζευγάρι, αλλά η Γουόλσολ έχασε δύο σημαντικές μονάδες που θα επηρεάσουν. Η Μάνσφιλντ είναι στις καλύτερες ομάδες στα εκτός έδρας και το μομέντουμ που έχει φτιάξει τον τελευταίο καιρό δύσκολα κοντράρεται. Μπορεί να προέρχεται από αγωνιστική απραξία, αλλά θα την εμπιστευτώ.

Συνεχίζουμε μια κατηγορία πάνω, με το παιχνίδι Φλίτγουντ – Ντόνκαστερ. Έχει ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που νίκησε η Φλίτγουντ, αλλά παραμένει μια σκληρή ομάδα, μακριά από μπελάδες. Η Ντόνκαστερ από την άλλη συνεχίζει να προελαύνει, βρίσκεται σε τρομερό μομέντουμ και είναι έτοιμη να πιάσει μια από τις δύο πρώτες θέσεις, αφού Χαλ και Λίνκολν παίζουν μεταξύ τους.

Βλέποντας το σετ πραγματικά μου έκανε τρομερή εντύπωση ότι η Ντόνκαστερ είναι σε τιμές αουτσάιντερ. Βέβαια έχει μια βάση αυτό, καθώς διατηρεί κακή παράδοση στη συγκεκριμένη έδρα. Αυτό όμως δε φτάνει για να ποντάρουμε κόντρα στη πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας. Καλή, χρυσή η Φλίτγουντ, αλλά το τρένο της Ντόνκαστερ δε νομίζω να σταματήσει εδώ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Δυάδα απόδοσης 3.19
21:00
Γουόλσολ - Μάνσφιλντ
Χ2 & over 1,5
1.97
21:45
Φλίτγουντ - Ντόνκαστερ
Χ2 & under 4,5
1.62
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις