ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Ώρα Κυπέλλου... μέχρι 4.50!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Ώρα Κυπέλλου... μέχρι 4.50!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Ώρα Κυπέλλου… μέχρι 4.50!

Ώρα Κυπέλλου... μέχρι 4.50!

Να ‘μαστε λοιπόν και σήμερα, με μπασκετικό μενού, διαφορετικό απ’ ότι συνήθως. Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις σταμάτησαν για αυτή τη βδομάδα, λόγω των εγχώριων κυπέλλων σε πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων και της δικιάς μας.

Τα ρεκόρ του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο θεσμός του Κυπέλλου Ελλάδας ξεκίνησε τη σεζόν 1975-76. Πολυνίκης του θεσμού είναι ο Παναθηναϊκός με 19 τρόπαια σε 24 παρουσίες σε τελικό. Άλλες 5 ομάδες το έχουν κατακτήσει όλα αυτά τα χρόνια και πρόκειται για τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, τον Άρη και τον Πανιώνιο. Τις περισσότερες συμμετοχές σε τελικό έχει ο Δημήτρης Διαμαντίδης με 12, τις περισσότερες κατακτήσεις και πάλι ο “3D” με 10, ο προπονητής με τα περισσότερα κύπελλα είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με 7 και ο παίκτης με τα περισσότερα βραβεία MVP ο Κώστας Τσαρτσαρής με 3 και μάλιστα συνεχόμενα. Όπως φαίνεται, ο Παναθηναϊκός κυριαρχεί κατά κράτος στο θεσμό. Ωστόσο, από πέρυσι, το τρόπαιο είναι στα χέρια της ΑΕΚ που έχει στόχο να το διατηρήσει στην κατοχή της, όσο οι υπόλοιπες ομάδες θα προσπαθήσουν να τη σταματήσουν.

Στον “αέρα” ο προγραμματισμός

Η διεξαγωγή των τελικών φάσεων της διοργάνωσης είχε αποφασιστεί να πραγματοποιηθεί μέσα σ’ αυτή τη βδομάδα. Οι προημιτελικοί είχαν οριστεί μεσοβδόμαδα, οι ημιτελικοί την Παρασκευή και ο τελικός την Κυριακή. Τα κρούσματα όμως στην ομάδα του Παναθηναϊκού έχουν αλλάξει το πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να μην είναι ξεκάθαρο ακόμα τι θα γίνει. Το πιθανότερο σενάριο είναι να διεξαχθούν οι υπόλοιποι προημιτελικοί και να βρεθούν νέες ημερομηνίες για το αναβληθέν παιχνίδι, τους ημιτελικούς και τον τελικό. Ο Προμηθέας βρίσκεται στη Ρόδο για τον αγώνα με τον Κολοσσό που έχει προγραμματιστεί για σήμερα και αυτή η αναμέτρηση θα μας απασχολήσει στοιχηματικά.

Με την ψυχολογία στα ύψη

Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση των προημιτελικών, ο Κολοσσός υποδέχεται τον Προμηθέα. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για το πρωτάθλημα τον περασμένο Δεκέμβρη, με τους Πατρινούς να επικρατούν με 69-67. Το κίνητρο είναι τεράστιο για τους δύο μονομάχους, καθώς διασταυρώνονται με το ζευγάρι Ηρακλής – ΠΑΟΚ, αποφεύγοντας στον ημιτελικό τα φαβορί της διοργάνωσης.

Οι Ροδίτες έφτασαν εδώ, έχοντας αποκλείσει Ολυμπιακό και Ιωνικό. Στο πρωτάθλημα βρίσκονται στην 6η θέση, στηριζόμενοι κυρίως στην έδρα τους, όπου πέτυχαν 5 από τις 6 νίκες τους. Το Σάββατο κέρδισαν εύκολα τον Ηρακλή με 84-61, με πρώτο σκόρερ τον Καντέρ, που έκανε double-double (23 πόντοι και 11 ριμπάουντ). Η ομάδα του Ηλία Καντζούρη βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και το όνειρο του Κυπέλλου της δίνει κίνητρο για να τα δώσει όλα στην έδρα της. Στο γήπεδό της άλλωστε σκοράρει 82 πόντους και δέχεται σχεδόν 70.

Σε άνοδο όμως, βρίσκεται και ο Προμηθέας. Το σύνολο του Μάκη Γιατρά, που έχει εδραιωθεί τα τελευταία χρόνια στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος, ταλαιπωρήθηκε πολύ τη φετινή σεζόν. Πλέον όμως, δείχνει να βρίσκει συνοχή και να αποδίδει ωραίο μπάσκετ. Τον τελευταίο μήνα ήρθαν δύο διπλά απέναντι σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Ειδικά η ανατροπή του σκορ απέναντι στο “τριφύλλι”, στο τελευταίο λεπτό, έδειξε τι μπορεί να κάνει ο Προμηθέας. Η καλή φόρμα συνεχίστηκε και το Σάββατο, όταν επικράτησε με 81-63 της Λάρισας. Χθες ανακοινώθηκε η απόκτηση του Κουίνσι Φορντ. Εκτός έδρας στο πρωτάθλημα σκοράρει σχεδόν 80 πόντους και δέχεται 82.

Εκτίμηση: Η αλήθεια είναι πως αυτές οι ομάδες στοχεύουν πολύ στο θεσμό του Κυπέλλου. Άλλωστε είναι πιο εφικτός στόχος σε σχέση με το πρωτάθλημα, το οποίο απαιτεί να κερδίσουν κάποιο μεγαθήριο σε σειρά αγώνων. Τα νοκ-άουτ παιχνίδια έχουν ιδιαίτερο χαρακτήρα εκ των πραγμάτων. Πιστεύω πως δε θα ξεφύγει η διαφορά στο σκορ. Φαβορί για μένα είναι ο Προμηθέας και περιμένω, έστω και δύσκολα να πάρει την πρόκριση. Οι Ροδίτες, όμως, μπορούν να σκοράρουν τουλάχιστον 66 πόντους… ίσως και παραπάνω!

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
20:00
Κολοσσός Ρόδου - Προμηθέας
2 & Κολοσσός over 65,5
1.80
Fun Bet
20:00
Κολοσσός Ρόδου - Προμηθέας
2 (-1,5) έως 10,5 πόντους & Κολοσσός over 73,5
4.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις