ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Επαγγελματική νίκη στο 2.30

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Επαγγελματική νίκη στο 2.30

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Επαγγελματική νίκη στο 2.30

Επαγγελματική νίκη στο 2.30

Καλημέρα παικταράδες μου και καλή εβδομάδα σε όλους και όλες. Εδώ είμαι πάλι με φρέσκια στήλη. Η αλήθεια είναι, ότι από τη στιγμή που μας άφησε ο Γενάρης τα πράγματα εξελίσσονται πολύ καλά τόσο με τη στήλη, παρόλο που η συχνότητα συγγραφής της έχει μειωθεί, όσο και με τη καθημερινή μου παρουσία στο κανάλι μας στο Telegram. Με την ψυχολογία στα ύψη λοιπόν και εκμεταλλευόμενος το καλό μου φεγγάρι ξεκινώ ευθύς την ανάλυση του  σημερινού αγώνα.

Ο φαβοριτισμός, η ταλαιπωρία και το 6/6

Δεύτερος ημιτελικός για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στη Ντόχα του Κατάρ και στις 20:00 φτάνει η ώρα των πρωταθλητών Ευρώπης να κυνηγήσουν, καταρχήν τη πρόκριση τους στο μεγάλο τελικό της 11ης Φεβρουαρίου, αλλά και φυσικά να κατακτήσουν τον 6ο τίτλο για τη σεζόν 2019-20 μετά το Champions League, το Σούπερ Καπ Ευρώπης και το εγχώριο πρωτάθλημα της Bundesliga, του DFB Pokal και του Σούπερ Καπ, επίδοση που κατέχει μόνο η Μπαρτσελόνα.

Η Μπάγερν λοιπόν καλείται στη δεύτερη παρουσία της μετά το 2013, να συνεχίσει τη παράδοση που θέλει τους κατόχους του Champions League, να κατακτούν το τρόπαιο της διοργάνωσης τα τελευταία 7 χρόνια. Η ομάδα του Χάνσι Φλικ μετά τα δύο Διηπειρωτικά Κύπελλα το 1976 και το 2001, κατέκτησαν και το 2013 το νεοσύστατο τότε Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και έχουν βάλει πλώρη για το 4ο φέτος.

Η ομάδα πλην τους Γκορέτσκα και Χάβι Μαρτίνεθ, οι οποίοι είναι σε καραντίνα λόγω covid-19, ταξίδεψε αμέσως μετά το εκτός έδρας ματς στο Βερολίνο εναντίον της Χέρτα για το Κατάρ. Βέβαια στο ούτως ή άλλως βεβαρημένο πρόγραμμα της ομάδας προστέθηκε και αρκετή ταλαιπωρία, καθώς μετά από ένα απίστευτο αλαλούμ η ομάδα διανυκτέρευσε 7 ώρες μέσα στο αεροπλάνο, κολλημένη στο αεροδρόμιο του Βερολίνου.

Ενώ λοιπόν οι ιθύνοντες της ομάδας είχαν καταφέρει, να αλλάξουν την ώρα διεξαγωγής του αγώνα με τη Χέρτα, έτσι ώστε να αναχωρήσουν πριν τα μεσάνυχτα από τη γερμανική πρωτεύουσα και η ομάδα είχε επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, μια σειρά περίεργων τεχνικών ελέγχων, καθυστέρησε τη προγραμματισμένη αναχώρηση, με το πιλότο να ανακοινώνει λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ότι λόγω των περιορισμών στις πτήσεις δεν μπορεί να απογειώσει το αεροπλάνο και θα έπρεπε να περιμένουν μέχρι τις 6 το πρωί.

Φυσικά η ομάδα δεν είχε άλλη επιλογή παρά να υπακούσει στους κυβερνητικούς περιορισμούς, διανυκτέρευσε στο αεροπλάνο και έφτασε το πρωινό του Σαββάτου στη Ντόχα ,χάνοντας παράλληλα και τη προγραμματισμένη προπόνηση επί καταρινού εδάφους. Η απίστευτη ταλαιπωρία δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε, ο οποίος κατηγόρησε ευθέως τους πολιτικούς προϊσταμένους της πολιτικής αεροπορίας για εμπάθεια εναντίον της Μπάγερν.

Με όλα αυτά θεωρείται δεδομένο, ότι ο προπονητής των Βαυαρών αναμένεται να ξεκουράσει πολλούς βασικούς του παίκτες, θέλοντας να έχει τους πρωτοκλασάτους του ξεκούραστους για το τελικό. Έτσι αναμένεται να ξεκινήσουν οι Τολισο, Μουσιάλα,  Ντούγκλας Κόστα και ο Τσούπο Μότινγκ.

Η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους στο κόσμο

Απέναντι στους Βαυαρούς θα βρεθεί η ομάδα θρύλος της Αιγύπτου και της Αφρικής Αλ Αχλί. Η ομάδα του Μοσιμάνε Πίτσο κατάφερε να προκριθεί στον αποψινό ημιτελικό, αποκλείοντας την οικοδέσποινα Αλ Ντουχαΐλ, επικρατώντας με 1-0. Οι Αιγύπτιοι παραμένουν έτσι από τον Αύγουστο αήττητοι τρέχοντας ένα σερί 32 αγώνων χωρίς ήττα.

Η ομάδα με τους 130+ διεθνείς και εγχώριους τίτλους γνωρίζει πως το έργο της σήμερα είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο, παρόλα αυτά παίκτες και προπονητής δηλώνουν αισιόδοξοι και έτοιμοι να τα δώσουν όλα μέσα στο γήπεδο. Με κύρια δύναμη την αμυντική της προσήλωση και τα δυνατά της κορμιά θα προσπαθήσει να περιορίσει την αντίπαλο της. Δεν αναμένονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα και θα παραταχθεί με τους 11 που αγωνίστηκαν και εναντίον της Αλ Ντουχαΐλ.

Παράδοση στα χαμηλά σκορ

Μετά τη ταλαιπωρία και το ροτέισον που αναμένεται από το Γερμανό τεχνικό, θεωρώ, ότι οι Βαυαροί θα πάνε για μια επαγγελματική νίκη. Είναι που είναι σκληροτράχηλη η Αλ Αχλί, βοηθά προς αυτή τη κατεύθυνση και η παράδοση, αφού στους δύο τελευταίους της αγώνες στο συγκεκριμένο θεσμό η Μπάγερν κέρδισε με 2-0 και 3-0. Κάτι ανάλογο περιμένω και σήμερα. Δύσκολα θα δούμε κάποια έκπληξη καθώς, όταν πρόκειται για κάποιο τίτλο και μάλιστα αυτής της αίγλης, τότε οι Βαυαροί δεν πιάνονται.

Μία νίκη τους λοιπόν με ένα 2-0 ή 3-0 αποτιμάται στο τίμιο 2.30 και δεν περνά απαρατήρητο. Από εκεί και πέρα το να κυνηγήσει κάποιος και ένα γκολ της Αλ Αχλί έχει τη λογική του. Η άμυνα της Μπάγερν φέτος έχει δεχθεί γκολ από τις περισσότερες αντιπάλους της. Επίσης θα έχει και αλλαγές στη σύνθεσή της. Βέβαια έχοντας παρακολουθήσει τους Αιγύπτιους εντατικά το τελευταίο διάστημα, αυτόματα θεωρώ, ότι ο βαθμός δυσκολίας για την επίθεσή της αυξάνεται κατακόρυφα. Είναι τέτοια η διαφορά ποδοσφαιρικού επιπέδου ανάμεσα στους δύο αντιπάλους, που δύσκολα θα βρεθούν ευκαιρίες για τους τυπικά γηπεδούχους.

Θα τους εμπιστευτώ όμως να κρατήσουν ένα ημίχρονο ανέπαφη την εστία τους και τους Βαυαρούς να φορτσάρουν στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού. Η επιλογή της ισοπαλίας στο  ημίχρονο και τελικά νίκη των Βαυαρών προσφέρεται στο τετραπλασιασμό και μπορεί άνετα να πληρώσει πολλά με λίγα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό combo
20:00
Αλ Αχλί - Μπάγερν Μονάχου
2 & under 3,5
2.30
Μονό
20:00
Αλ Αχλί - Μπάγερν Μονάχου
Χ ημίχ. / 2 τελ.
4.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις