Με γκολ, κόρνερ και… ημίχρονα

Με γκολ, κόρνερ και… ημίχρονα

Με την ψυχή στο στόμα η Νανσί, γλίτωσε την κηδεία στο τέλος. Πάνω-κάτω όπως το περιμέναμε το Νιόρ – Σατορού με 25 τελικές και 13 κόρνερ κι όμως έμεινε στο 1-1.

Όταν δεν κερδίζει η Μπορντό…

Δεύτερη φετινή εξόρμηση στη Βρετάνη για την Μπορντό μετά το διπλό στην έδρα της Ρεν τον Νοέμβριο (0-1) και μάλιστα με τον ίδιο διαιτητή. Ο διεθνής ρέφερι Καρίμ Αμπέντ παρουσιάζει αξιοπρόσεκτα στατιστικά καθώς στην τρέχουσα σεζόν μετρά 7 over και 7 goal/goal σε 11 εγχώρια παιχνίδια αλλά το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι είχαμε γκολ από ημίχρονο σε όλα τα ματς που σφύριξε. Γκολ και θέαμα στις τέσσερις επισκέψεις του Αμπέντ στο «Φρανσίς-Λε Μπλε» με 3/4 over και 5 (!) γκολ μέσο όρο.

Οι γηπεδούχοι σιγοντάρουν τα τρελά νούμερα του διαιτητή, έχοντας φέτος 9 over σε 11 εντός έδρας παιχνίδια, στα οκτώ από τα οποία σημείωσαν πάνω από ένα τέρμα ενώ έχουν βρει δίχτυα στο ημίχρονο στα εννιά από αυτά. Η μεσοεπιθετική γραμμή με Μουνιέ – Καρντονά στη γραμμή κρούσης και Ονορά – Φεβρ να τους πλαισιώνουν είναι υπεύθυνη για την παραγωγικότητα που αγγίζει τις 13 τελικές ανά ματς. Η Μπορντό ως φιλοξενούμενη κερδίζει μόνο όταν δεν δέχεται γκολ, ωστόσο με βάση το σενάριο που θέλει την Μπρεστ να βρίσκει δίχτυα και συνυπολογίζοντας την συνέπεια των Γιρονδίνων στο σκοράρισμα (9/11 παιχνίδια), καταλήγουμε στο over 2,5.

Συμπαθούν το σημαιάκι…

Στοίχειωσε το «Αλιάνζ Ριβιέρα» που έχει να δει το χρώμα της νίκης από τις 3 Οκτωβρίου και το 2-1 με τη Ναντ. Εντούτοις είναι μια έδρα από την οποία δεν έχει φύγει ποτέ με «διπλό» η Ανζέ (0-2-4) ενώ ο διαιτητής Μιγκελγκορί -με τον οποίο έκανε σεφτέ φέτος η Νις (2-1 με Λανς)- έχει σφυρίξει άλλες δύο φορές το συγκεκριμένο ζευγάρι, με τους «αετούς» να επικρατούν μέσα-έξω.

Δείγμα της αναξιόπιστης έδρας των γηπεδούχων είναι τα γκολ και οι φάσεις που δέχονται εκεί, μια αδυναμία που μεταφράζεται σε πολλά παραχωρημένα κόρνερ (6 κατά μέσο όρο συνολικά) και αποκορύφωμα τα 30 (!) στα τελευταία τρία παιχνίδια. Επιπλέον, το ισοζύγιο κόρνερ-γεμίσματα δείχνει ότι «χρωστάνε» κόρνερ. Η Ανζέ έχουμε ξαναπεί ότι είναι ομάδα που παίζει καλύτερα εκτός έδρας, οι πτέρυγές της με παίκτες όπως ο Καπέλ, ο Περέιρα και ο Τιούμπ είναι από τα δυνατά της σημεία και είναι εξίσου ευάλωτη στις πλαγιοκοπήσεις. Θα πάμε με την επιλογή του over 9,5 κόρνερ αγώνα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Fun bet
14:00
Μπρεστ – Μπορντό
Goal/goal στο 1ο ημίχ.
5.00
Δυάδα (απόδοσης 3.69)
14:00
Μπρεστ – Μπορντό
Over 2,5
2.02
16:00
Νις – Ανζέ
Over 9,5 κόρνερ
1.83
Fun bet
16:00
Νις – Ανζέ
Over 12 κόρνερ
3.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις