Επιλογές ως 7.00 (!) από το Super Bowl

Επιλογές ως 7.00 (!) από το Super Bowl

Έφτασε η Κυριακή και επιτέλους η μέρα που οι απανταχού φίλοι του αμερικάνικου football αλλά και γενικά του αθλητισμού περιμένουν πώς και πώς – ο καθένας για τους δικούς του λόγους: το Super Bowl!

Διαβάστε επίσης: Αφιέρωμα στο 55ο Super Bowl

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα κάθε χρόνο και γι’ αυτό το λόγο προσελκύει μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Δεν είναι τυχαίο πως οι Αμερικάνοι θεωρούν τη σημερινή ημέρα την πιο «τζογαδόρικη» του χρόνου. Συναντάμε τεράστια γκάμα επιλογών στις στοιχηματικές, με ειδικά στοιχήματα ακόμα και για το χρώμα του Gatorade ή για το πρώτο τραγούδι που θα ακουστεί στο σόου του ημιχρόνου από τον The Weeknd.

Στα βασικά

Γενικά τα φαβορί έχουν επικρατήσει άνετα στο τελικό σκορ τα τελευταία δυο χρόνια, με τους Chiefs να κάνουν την ανατροπή και τελικά να υποτάσσουν τους 49ers με 11 το 2020 και τους Patriots να κερδίζουν τους Rams με 10 το 2019. Το Κάνσας είναι το φαβορί στην σημερινή αναμέτρηση με το spread αρχικά να ανοίγει στο 3.5 αλλά πάρα πολύ γρήγορα να μειώνεται στο ισότιμο 3.0 δηλαδή διαφορά ενός Qeld goal. Από την άλλη, το over/under ξεκινώντας από το 57, και 58 σε κάποιες στοιχηματικές, έχει αρχίσει να κατρακυλά στο 55 ή το 56 και η λογική λέει πως θα μειωθεί και άλλο καθώς χρόνο με τον χρόνο βλέπουμε τις ομάδες να μη ρισκάρουν τόσο, ειδικά στην αρχή του παιχνιδιού.

Οι φετινές φιναλίστ, όμως, είναι δυο ομάδες φτιαγμένες για να σκοράρουν. Οι Buccaneers σκοράρουν κατά μέσο όρο 30.8 πόντους ενώ οι Chiefs δεν είναι και πολύ πίσω τους με μέσο όρο τους 29.6 πόντους ανά παιχνίδι. Αν το σκορ κυμανθεί σε αυτούς τους αριθμούς το Super Bowl θα μπορούσε να φτάσει σε συνολικό σκορ γύρω στους 60 πόντους. Προσωπικές επιλογές λοιπόν το under 27.5 του 1ου ημιχρόνου και το over 54.5 τελικό.

Ειδικά

H ποικιλία στα ειδικά είναι τεράστια για την συγκεκριμένη αναμέτρηση και για όλα τα γούστα. Για δεύτερη συνεχόμενη αναμέτρηση των Buccaneers ο κύριος και πιο αξιόπιστος στόχος του Brady, Mike Evans, βρίσκεται σε απόδοση άνω των δυο μονάδων στο να σημειώσει ένα touchdown οποιαδήποτε στιγμή, και αφού μας «πλήρωσε» από το δεύτερο κιόλας λεπτό στον αγώνα με τους Packers γιατί να μην το επαναλάβει και σε ένα Super Bowl;

Από την πλευρά των Chiefs, στην μεταξύ τους αναμέτρηση o αγαπημένος receiver του Mahomes, Tyreek Hill, ήταν ασταμάτητος κάνοντας ρεκόρ με 269 receiving γιάρδες. Το όριο είναι στις 92.5 γιάρδες και θεωρώ πως ο Mahomes θα βασιστεί αρκετά στο δίδυμο Hill-Kelce. Τέλος, έχουμε παρατηρήσει πως από το περυσινό Super Bowl, ο Patrick Mahomes σεληνιάζεται όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ, ενώ το Tampa Bay μπαίνει ενθουσιασμένο σχεδόν σε όλα του τα παιχνίδια. Καθόλου απίθανο λοιπόν το σενάριο, να στεφθούν πρωταθλητές οι Chiefs με ανατροπή.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
01:30
Kansas City Chiefs – Tampa Bay Buccaneer
Under 27,5 στο 1ο ημίχ.
1.85
Μονό
01:30
Kansas City Chiefs – Tampa Bay Buccaneers
Over 54,5
1.80
Μονό
01:30
Kansas City Chiefs – Tampa Bay Buccaneers
Αnytime touchdown scorer Mike Evan
2.05
Ειδικό
01:30
Kansas City Chiefs – Tampa Bay Buccaneers
Tyreek Hill over 90.5 receiving yards
1.87
Fun bet
01:30
Kansas City Chiefs – Tampa Bay Buccaneers
2 ημίχ. / 1 τελ.
7.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις