Η ευκαιρία της Λιλ και το… 22.00 (!) της Μαρσέιγ

Η ευκαιρία της Λιλ και το... 22.00 (!) της Μαρσέιγ

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα.

Φαίνεται από την αρχή της χρονιάς η ομαδάρα που έχει φτιάξει τα τελευταία δύο χρόνια η Λιλ. Ένα σωστά δεμένο σύνολο, που παίζει πάντα με το γκάζι πατημένο στο πάτωμα. Έχει σταθερή άμυνα, που δίνει αυτοπεποίθηση σε όλες τις γραμμές. Τα αμυντικά χαφ που διαθέτει, εκτός από καλοί κόφτες που είναι, μπορούν να προσφέρουν και γρήγορη ανάπτυξη με σωστές πάσες προς τα μπροστά. Ειδικά σε φάση αντεπίθεσης, συνεργάζονται τέλεια με τους πολύ γρήγορους πλαϊνούς, κάνοντας παπάδες στο transision. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ, έχει το καλύτερο εκτός έδρας ρεκόρ (7-3-1).

Και φιγουράρει φυσικά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, εμμένω ότι φέτος θα τερματίσει τουλάχιστον 2η. Εννοώντας φυσικά ότι μπορεί ακόμα και να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Σήμερα έχει μια ευκαιρία να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα προς αυτό. Αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ναντ, που δεν έχει κερδίσει εδώ και τρεις μήνες. Η τελευταία της νίκη ήτανε στις 8/11/2020, έχοντας (0-8-6) από τότε. Δεν είναι μόνο αυτό όμως το ενδιαφέρον στατιστικό του σημερινού αγώνα, υπάρχει επίσης μια συγχορδία του αριθμού 5.

Η Λίλ έχει 5 σερί νίκες στα τελευταία της ματς, άλλα και 5 σερί νίκες επί της Ναντ, από την οποία έχει να χάσει.. 5 ολόκληρα χρόνια. Από τις 29/9/2015, μετρώντας (9-2-0) απέναντι της από τότε. Να χαλάσει σήμερα αυτό το σερί λίγο δύσκολο. Η Λιλ βρίσκει μια μοναδική ευκαιρία να προσπεράσει τη Λιόν και να ξεφύγει 6 βαθμούς από την πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν, που δοκιμάζεται απέναντι στη Μαρσέιγ.

Στο μεγάλο ντέρμπι του γαλλικού πρωταθλήματος, οι πρωτευουσιάνοι έχουν υπέρ τους την πρόσφατη παράδοση,  μετρώντας (5-2-0), στη Μασσαλία. Όμως δεν δείχνουν ως τώρα τις ίδιες αρετές που είχαν τα προηγούμενα χρόνια, με αποτέλεσμα να μην τρομάζουν κανέναν πλέον. Απόδειξη η ήττα από την προτελευταία Λοριάν, πριν από δύο αγωνιστικές. Τα μεγάλα της αστέρια, αυτές τις ημέρες ασχολούνταν περισσότερο με τα συμβόλαια τους, παρά με την προετοιμασία για ένα από τα πιο σκληρά ντέρμπι στην Ευρώπη.

Οι παίκτες της Μαρσέιγ από την άλλη, ίσως και να βλέπουν αυτό το παιχνίδι σαν ευκαιρία για απαντήσεις, μετά την αποκαρδιωτική τους πορεία, το τελευταίο διάστημα. Γεγονότα όπως η φωτιά στο προπονητικό κέντρο, σίγουρα ρίχνουν κι άλλο την ήδη κακή ψυχολογία, άλλα καμιά φορά λειτουργούν και συσπειρωτικά. Οι Μασσαλοί θα έχουν και τέσσερις επιστροφές βασικών (Μπαλέρδι, Γκέιγ, Καουί, Κουιζάνς), ενώ η Παρί τέσσερις πολύ βασικές ελλείψεις (Νάβας, Μαρκίνιος, Ερέρα, Ντιαλό).

Όπως και να έχει, μια ομάδα που διαθέτει, εκτός των άλλων, Παγέτ και Τοβέν, πάντα αξίζει ένα μικρό ποντάρισμα σε μεγάλα fun bets…

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Moνό
18:00
Ναντ - Λιλ
2
1.80
Fun bet
22:00
Μαρσέιγ - Παρί Σεν Ζερμέν
2.80
Fun bet
22:00
Μαρσέιγ - Παρί Σεν Ζερμέν
Αnytime score 3-2
22.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις