ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Premier... επιλογές ως και 4.50

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Premier... επιλογές ως και 4.50

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Premier... επιλογές ως και 4.50

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Premier… επιλογές ως και 4.50

Premier... επιλογές ως και 4.50

Καλημέρα φίλοι μου Κουβανέζοι! Εξαιρετικά πήγαμε χθες, καθώς η μοναδική σαββατιάτικη πρόταση επιβεβαιώθηκε, με τη Λειψία να γράφει το τελικό 0-3 στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης πληρώνοντας ένα ωραιότατο 1.80!  

Σήμερα το μενού έχει αποκλειστικά Premier League, με γκολ, κάρτες και ειδικά στοιχήματα για κάθε γούστο και σε καλές αποδόσεις. 

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1358099774189285377

Ώρα να ξυπνήσει η ομάδα του Ζοσέ 

Η Τότεναμ είναι φανερό εδώ και μερικές εβδομάδες ότι δεν είναι η ομάδα που ξεκίνησε τη σεζόν με το πόδι στο γκάζι. Κάνει μία παρατεταμένη “κοιλιά” και το ερώτημα είναι πότε θα σταματήσουν τα αρνητικά αποτελέσματα. Σήμερα στις 14:00 είναι μια καλή ευκαιρία για τους “πετεινούς” ώστε να κάνουν μια νέα εκκίνηση, απέναντι στη μετρίως μέτρια Γουέστ Μπρομ. 

Η ομάδα του Μουρίνιο δεν έχει σκοράρει στις τελευταίες δύο αγωνιστικές και απόψε, κόντρα σε μία ομάδα που αγωνίζεται πολύ ανοικτά και είναι κάκιστη αμυντικά, θα μπει από νωρίς για να “καθαρίσει” το ματς. Βέβαια, η Τότεναμ δεν είναι στα καλά της στα ανασταλτικά καθήκοντα, έχει να κρατήσει πίσω το μηδέν από τις 2 του Γενάρη και οι προστριβές του Μουρίνιο με κάποιους παίκτες (βλ. Μπέιλ), έχουν επηρεάσει την ομάδα.  

Από την άλλη, η Γουέστ Μπρομ, είναι… όσα βάλουμε και όσα φάμε, σκοράρει αρκετά τις τελευταίες αγωνιστικές υπό την καθοδήγηση του Σαμ Άλαρνταϊς, αλλά αμυντικά είναι κάτι παραπάνω από κακή, αφού έχει δεχθεί 22 τέρματα στους τελευταίους 7 αγώνες για το πρωτάθλημα.  

Θεωρώ ότι θα έχει αρκετά γκολ ο αγώνας, έχει πιθανότητες πολλές να σκοράρει και η Μπρομ, προσωπικά θα επιλέξω το over 2,5 στην τίμια απόδοση του 1.85. 

Σουτάρουν οι «λύκοι» 

Αμφίρροπος αγώνας σήμερα στο «Μόλινιου», με τη Γουλβς να υποδέχεται τη Λέστερ με τους φιλοξενούμενους να μοιάζουν φαβορί, αλλά η γηπεδούχος δείχνει να ξυπνά σιγά σιγά. 

Από νίκες προέρχονται οι δύο αποψινοί αντίπαλοι, με τη Γουλβς να κερδίζει με ανατροπή την Άρσεναλ παίρνοντας βαθιά ανάσα και ανεβαίνοντας βαθμολογικά στο μέσο του πίνακα, ενώ οι «αλεπούδες» επικράτησαν της Φούλαμ με 2-0 εκτός έδρας συνεχίζοντας την εξαιρετική τους πορεία και βρίσκονται στην 3η θέση κάνοντας όνειρα Champions League ξανά. 

Ειδικό στοίχημα έχω επιλέξει στον συγκεκριμένο αγώνα, με τους γηπεδούχους να κάνουν κάτι περισσότερο από 4 σουτ στην εστία ανά αγώνα (παρά την κακή φετινή πορεία και στο επιθετικό κομμάτι), ενώ η Λέστερ δέχεται σε κάθε αγώνα περίπου 10 σουτ από τους αντιπάλους της, με τα 4 εξ αυτών να πηγαίνουν στο τέρμα. Επιλογή μου, λοιπόν, σε αποδόσεις διπλασιασμού, το over 3,5 σουτ στην εστία για τους «λύκους». 

Κάρτα ο επιθετικός; Κι όμως… 

Μεγάλος αγώνας διεξάγεται στο «Άνφιλντ» με Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι να διάγουν απόλυτα διαφορετικές πορείες τις τελευταίες εβδομάδες. 

Η ομάδα του Κλοπ βλέπει τη νίκη με το… κυάλι στην έδρα της, καθώς έχει να κατακτήσει τρίποντο από τις 16 του περασμένου Δεκέμβρη! Έκτοτε μετρά 2 ισοπαλίες και 2 ήττες, με τελευταία αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής από την Μπράιτον, πετώντας έτσι στα σκουπίδια τις δύο σπουδαίες εκτός έδρας επιτυχίες επί των Τότεναμ και Γουέστ Χαμ με 3-1.  

Αντιθέτως, οι «Πολίτες» έφτασαν εσχάτως τις 9 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, θυμίζοντας τρένο που δεν κάνει καμία στάση στο δρόμο προς τον τίτλο. Τελευταίο θύμα η Μπέρνλι, η οποία δεν κατάφερε να κάνει ούτε μια ευκαιρία της προκοπής απέναντι στην ομάδα του Γκουαρδιόλα, η οποία επικράτησε άνετα με 2-0 από ημίχρονο. 

Σε στοίχημα κάρτας θα ποντάρω εδώ, αρκετά ρισκαδόρικο, αλλά η απόδοση αξίζει 100%! Και εξηγούμαι. O Σαντιό Μανέ, ο οποίος αγωνίζεται ως γνωστόν στην επίθεση των “κόκκινων”, είναι ο 2ος παίκτης με τα περισσότερα τάκλιν/μαρκαρίσματα μετά τον Φαμπίνιο, έχοντας 26 συνολικά. Τα 13 εξ αυτών έχουν γίνει το μεσαίο 1/3 του γηπέδου. Επίσης, έχει κάνει συνολικά 32 φάουλ έχοντας δεχθεί 2 φορές την κίτρινη κάρτα. Και οι 2 υποδείχθηκαν σε ματς-φωτιά απέναντι σε Έβερτον και Άρσεναλ. Γιατί όχι άλλη μία σήμερα, σε έναν αγώνα που σίγουρα θα έχει μεγάλη ένταση; 4.50 δίνει, αξίζει το ρίσκο. Απαραίτητη υποσημείωση, επειδή ο Μανέ είναι αμφίβολος λόγω τραυματισμού μέχρι την ώρα που γράφεται η στήλη, τον επιλέγουμε μονάχα αν ξεκινήσει στο βασικό σχήμα της ομάδας του.       

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
14:00
Τότεναμ - Γουέστ Μπρομ
Over 2,5
1.85
Eιδικό
16:00
Γουλβς - Λέστερ
Γουλβς over 3,5 σουτ στη εστία
1.95
Κάρτες
18:30
Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι
Μανέ να δεχθεί κάρτα
4.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις