Το τρένο, το φίδι κι ο πειρασμός του 15.00!

Το τρένο, το φίδι κι ο πειρασμός του 15.00!

Από Ολυμπιακή σε Ολυμπιακή στήλη το πάμε. Δεν έχω παράπονο βέβαια, καθώς η μεσοβδόμαδη επιλογή για τον θεσμό του Κυπέλλου μάς βγήκε σχετικά ξεκούραστα και πληρωθήκαμε τα over 1,5 goal του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο. Για να δούμε αν θα συνεχιστεί αυτό το μίνι σερί που «κτίζεται» σιγά – σιγά.

Το «ερυθρόλευκο τρένο» υποδέχεται τα λεβεντόπαιδα της Κρήτης, με στόχο να διευρύνει το αήττητο σερί των 22 τελευταίων του αναμετρήσεων στο πρωτάθλημα. Ο ΟΦΗ, αρχίζει πλέον να συμφιλιώνεται με το… σαφάρι για το κυνήγι βαθμών για να μην μπλέξει στη «ζούγκλα» της παραμονής.

Ας πω πρώτα τα ρεπορταζιακά να βγουν απ’ τη μέση: ο Μαρτίνς συμπεριέλαβε τον Λαλά στην αποστολή, αλλά όχι και τον Σωκράτη, υποστηρίζοντας ότι το πρόβλημα τραυματισμού του Αβραάμ Παπαδόπουλου θα αντιμετωπιστεί, αν χρειαστεί, με τις υπάρχουσες λύσεις. Ο προπονητής των «απρόμαυρων», Νίκος Σίμος είδε να επανέρχονται στην αποστολή τους Μαρινάκη και Ντε Γκούσμαν, ενώ χάνει τον Τσιλιανίδη με κάκωση έσω μηνίσκου.

Στα στοιχηματικά τώρα: σωστά διαβασμένες οι αποδόσεις των μπουκ, σχεδόν στα πάντα. Εικόνα, φόρμα και λογική δείχνουν έναν ωραιότατο άσο με over. Αλλά εκεί γύρω στο 1.60 που κινείται, τρώει «απαγορευτικό» από μένα. Να πω ότι αξίζει να κυνηγήσω τον άσο με goal; Το φίδι δεν δαγκώνει. Οι τελευταίες εμφανίσεις των Κρητικών δεν με πείθουν, ούτε και η αμυντική συμπεριφορά του Ολυμπιακού που έχει να φάει γκολ εντός από το 5-1 επί της ΑΕΛ. Παρόλο που η προϊστορία των σημερινών αντιπάλων στο Καραϊσκάκη είναι γεμάτη (4/5 πιο πρόσφατα άσο με goal), το τρώει η μαρμάγκα κι αυτό. Επομένως;

Τα «ειδικά» εδώ, φαίνεται να έχουν «ψωμάκι». Το να κερδίσουν οι γηπεδούχοι και τα δύο ημίχρονα, δεν το λες και «ανακάλυψη της Αμερικής», αλλά έχει βάση. Με 10/14 τελευταία εντός να έχει σκοράρει η ομάδα του Μαρτίνς στο 1ο ημίχρονο, το 2.25 έχει αξία. Και να η πρώτη επιλογή.

Τι λείπει τώρα; Η «γαρνιτούρα». Έγραφα στο προηγούμενο κείμενο για τα ερυθρόλευκα «φτερά» και το πόσο ωραία ρολάρουν. Είχα αναφέρει Μασούρα και Βρουσάι για anytime σκόρερ, επέλεξα τον δεύτερο. Ο Μασούρας το παστέλωσε, ο Βρουσάι δεν μπήκε ποτέ (ευτυχώς πήγε μονάδα αυτό). Typical.

Λέω να κινηθώ στην ίδια φιλοσοφία και πάλι και να ρίξω μία «τζούρα» στον Μπρούμα. Ο συγκεκριμένος παλίκαρος και συμμετέχει στη δημιουργία και «χώνεται» σε φάσεις. Το να σκοράρει και να δώσει ασίστ πληρώνει 15.00. Το λες και «ένεση αδρεναλίνης» σε ένα ματς που προβλέπεται να τσουλήσει σαν μια χαλαρή βόλτα by the sea.

Τις θυμάστε αυτές ή είστε από κείνους που το ‘χουν ταράξει το «6» κάθε τρεις και λίγο ρε μπαγάσες..;

Τα λέμε σύντομα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Combo
17:15
Ολυμπιακός – ΟΦΗ
Νίκη Ολυμπιακού και στα δύο ημίχ.
2.25
Fun Bet
17:15
Ολυμπιακός – ΟΦΗ
Μπρούμα anytime scorer & ασίστ
15.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις