ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Ο… γερο-Λουκάς και ημέρα για σουτ, φάουλ, δυάδες

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ο… γερο-Λουκάς και ημέρα για σουτ, φάουλ, δυάδες

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ο… γερο-Λουκάς και ημέρα για σουτ, φάουλ, δυάδες

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ο… γερο-Λουκάς και ημέρα για σουτ, φάουλ, δυάδες

Ο… γερο-Λουκάς και ημέρα για σουτ, φάουλ, δυάδες

Καλή ήταν η Πέμπτη με συνολικά 3/7 πετυχημένα μονά μεν αλλά πέρασε και το… καλό (το Μπάρτσα – Εφες που μπήκε και στο TL) με τιμούλα 2.25, και το 2.50 του Μπακασέταρου (εκκίνησε ως βασικός, σκόραρε σε φάση μετά από τρεις καραμπόλες) και το 2.15 του combo της Τίγκρες με under 3,5 κι ενώ ήταν 2-1… από ημίχρονο.

Αμα σε θέλει… Ετσι είναι το στοίχημα.

Μονο…σπορική σήμερα η στήλη, δεν ασχολήθηκα με κάτι άλλο πλην ποδοσφαίρου, κοιτώντας αρκετά αουτσάιντερ μεν και κάνα ειδικό.

https://twitter.com/nbozionelosgr/status/1357452531564175360

Στο ματς της Λαμίας με την ΑΕΛ, κεντρικό πρόσωπο δεν είναι κάποιος γραφικός πρόεδρος ή παράγοντας, μα ο Λουκάς Βύντρα που, αν αγωνιστεί, θα γίνει ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής (πλην τερματοφυλάκων) που θα έχει παίξει στη μεγάλη κατηγορία. Χθες έκλεισε τα 40 ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού, μετρά 613 επίσημα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει και 25 γκολ! Στην κεντρική φωτό, από τότε που… έσβησε τον Ροναλντίνιο ενώ ναι, ναι, ήμουν μέσα στο γήπεδο σε… αυτό:

Αν και στοιχηματικά αποφεύγω κάτι Λάρισες, Βόλους κλπ., ήτοι σε ματς που οι αποδόσεις χορεύουν, σε τούτο κάτι αλίευσα: σε τιμή αουτσάιντερ να γίνουν ως και 7 σουτ στην εστία, η Λαμία έχει κατά μέσο όρο 3,22 και η ΑΕΛ 3, αν γίνουν 8 θα μιλάμε για υπέρβαση. Εκτός κι αν μας κλέψουν στην καταμέτρηση (πάλι).

Στη… ζώνη των 5

Από… Αγγλία μεριά, στη «ζώνη των 5» που λέμε, η ΚΠΡ έκανε 3-1-1 στα τελευταία πέντε και σε δύσκολο πρόγραμμα, δείχνει να έχει βρει ρυθμό, δεν έβαλε γκολ στα τελευταία πέντε επίσημα στο «Λόφτους Ρόουντ» αλλά με δύο γκολ σε καρέ αγώνων ο μπαρουτοκαπνισμένος Οστιν δίνει άλλη πνοή, κακώς είναι τόσο αουτσάιντερ σήμερα με την κυνική Μπλάκμπερν. Ασος σε κάλυψη και «δένεται» με την επίσης κάλυψη της πρωτάρας στη League Two Χάρογκεϊτ με την Κρόουλι. Ενισχυμένη με επτά παίκτες τον Ιανουάριο, αποτελεσματική (για τα κυβικά της) εκτός, γυρίζει μετά από καιρό και ο κομβικός στόπερ Σμιθ ενώ η Κρόουλι μετά τον θρίαμβο επί της Λιντς στο Κύπελλο «ξεφούσκωσε», ενδεικτικό ότι στο μεσοβδόμαδο με τη Λέιτον δεν σκόραρε για πρώτη φορά μετά από 13 ματς.

Πιο… πάνω, στο Μπέρνλι – Μπράιτον βρήκα αξία στα φάουλ: αουτσάιντερ, λογικό, η γηπεδούχος, όχι πως δεν μπορεί να νικήσει τους ανεβασμένους «γλάρους», όλα μέσα είναι. Πιο σκληροτράχηλη όμως, πάνω κάτω ίδια φάουλ έχουν κατά μέσο όρο (παραχωρούν 11,19 και 11,59 και κερδίζουν 10,9 και 10,41 αντίστοιχα) αλλά γιατί τόσο ψηλά στο να κάνει περισσότερα η Μπέρνλι;

Διηπειρωτικό ντέρμπι

Από Τουρκία ξεχωρίζει το clasico της χώρας, το Kıtalar Arası Derbi (σ.σ. διηπειρωτικό ντέρμπι) ανάμεσα στην… ασιάτισσα Φενέρμπαχτσε και την ευρωπαία Γαλατασαράι, μιας και εδρεύουν στις δύο πλευρές του Βοσπόρου (δείτε κι ένα παλιό μου αφιέρωμα).

https://twitter.com/nbozionelosgr/status/1357963194573217794

Υπήρχε και η Kadıköy geleneği, η παράδοση του Καντίκιοϊ όπου η Γαλατά είχε να νικήσει από το 1999 και τα κατάφερε μόλις… πέρυσι στο «Σουκρού Σαράτσογλου», όπου (από το 1982 που εγκαινιάστηκε» η Φενέρ έχει 29-18-10. Οι «αιώνιες» είναι αμφότερες σε φόρμα, 8-1-0 η Φενέρ (και μετρά 12/12 νίκες στα παιχνίδια που προηγήθηκε φέτος), καρέ σερί νικών η Γαλατά.

Το anytime score 1-1 εμφανίστηκε στα τελευταία 8/10 που σκόραραν και οι δύο, funbέτικη σκέψη να κοντράρω το σερί της Φενέρ με το πρώτο γκολ σε ματς. Άλλωστε η ομάδα του Φατίχ Τερίμ σκοράρει περισσότερο στο β’ ημίχρονο.

Κόπι πάστε

Στο Ατρόμητος – Παναθηναϊκός τι σερί να κοντράρεις; Ότι ο ΠΑΟ είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει δεχτεί γκολ μέσα στο 2021 (και συνολικά στα τελευταία επτά) ή ότι και στις δέκα φετινές νίκες του προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο; Αφήστε που μετά το 1-1 στο Περιστέρι το 2017, έκτοτε ούτε ισοπαλία έφεραν ούτε σκόραρε ο ηττημένος. Και δεν εμπιστεύομαι τόσο ομάδα που κάνω κόπι πάστε για να γράψω μεταγραφές της (π.χ. Ενμπαγκοτό). Ντεμπούτο για τον Σάββα Παντελίδη στο Περιστέρι, κλειστά θα το πάει.

Στατιστικά, 30 από τα 44 γκολ στα φετινά ματς του Ατρόμητου μπήκαν στο β’ ημίχρονο (δεχόμενος 18/25) και 20/36 του Παναθηναϊκού στο πρώτο (σκοράροντας 14/22), βγήκε ένα combo ημιχρόνων με διπλές ευκαιρίες.

Έπραξε στα τελευταία 6/9

Κι άλλη μια δυαδούλα, για κλείσιμο. Λανς και Ρεν συνθέτουν ματς όπου περιμένεις γκολ, και οι δύο ανοιχτά παίζουν, δεν έχουν λόγο να κλειστούν, καλύπτεται σε ασιατικό over 2.

Η, δε, Γιουνάιτεντ με την 9άρα επί της Σάουθαμπτον έκρυψε, μάλλον, κάτω από το χαλί το ντεφορμάρισμα που δείχνει να περνά, η Εβερτον είναι σαφώς πιο οργανωμένη, με καλύτερη άμυνα και πλάνο στο γήπεδο από ό,τι οι «άγιοι». Για πρώτη φορά από το 1985 μετράει 4 σερί εκτός έδρας νίκες στη μεγάλη κατηγορία, όχι ότι δεν μπορεί να κάνει και πέμπτη αλλά κράτησα το… απλό: να βάλει ένα γκολ, ως έπραξε στα τελευταία 6/9 της στο «Ολντ Τράφορντ». Τίποτε άλλο.

ΥΓ. Δείτε και ποια πρακτορεία ΟΠΑΠ είναι ανοιχτά σήμερα και ποια όχι.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Φάουλ
17:00
Μπέρνλι – Μπράιτον
Περισσότερα φάουλ: Μπέρνλι
2.40
Δυάδα (απόδοσης 4.15)
17:00
Κρόουλι – Χάρογκεϊτ
2 dnb
1.99
17:00
ΚΠΡ – Μπλάκμπερν
1 dnb
2.09
Σκόρερ
17:00
ΚΠΡ – Μπλάκμπερν
Γκολ Οστιν
2.62
Σουτ
17:15
Λαμία – ΑΕΛ
Under 7,5 σουτ στην εστία
1.95
Fun bet
18:00
Φενέρμπαχτσε – Γαλατασαράι
1ο γκολ Φενέρ & Χ2 τελ.
5.00
Combo ημιχρόνων
19:30
Ατρόμητος – Παναθηναϊκός
1Χ ημίχ. / Χ2 τελ.
2.17
Δυάδα απόδοσης 2.62
22:00
Λανς – Ρεν
Over 2 ΑΗ
1.67
22:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Εβερτον
Εβερτον over 0,5
1.57
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις