Θα φορτσάρουν στο πρώτο ημίχρονο

Θα φορτσάρουν στο πρώτο ημίχρονο

Καλημέρα και καλώς σας βρήκαμε στο ολοκαίνουριο koubazezos.gr. Η πρόσκληση για συνεργασία με τίμα ιδιαίτερα. Είμαι σίγουρος ότι θα δείτε κάτι διαφορετικό από αυτά που έχετε συνηθίσει.

Έχουμε μπροστά μας ένα βαρβάτο μήνα για να τελειώσουμε τη σεζόν με ιδανικό τρόπο. Μόλις επιστρέψει η Πρέμιερ και το Καμπιονάτο, το κουπόνι θα πάρει σχεδόν την κανονική του μορφή. Επιπροσθέτως, θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους Ισπανούς που έχουν καταφέρει να κάνουν τα γήπεδα τους πιο ζωντανά, χρησιμοποιώντας διάφορα τρικ.

To μεγάλο ματς της ημέρας γίνεται στην Τουρκία, όπου η Τράμπζονσπορ υποδέχεται στον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου τη Φενέρ. Ο πρώτος αγώνας έληξε 2-1 υπέρ της πρωτοπόρου του πρωταθλήματος και τα   «καναρίνια»  καλούνται να πετύχουν την ανατροπή. Εκ πρώτης άποψης φαίνεται δύσκολο, καθώς η ομάδα της Τραπεζούντας πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά. Από την άλλη, ωστόσο, παίζει στο 100% εδώ και καιρό, μιας και ο τίτλος είναι ο μεγάλος της στόχος. Συνεπώς το ένα καρπούζι μπορεί να πέσει από τη μασχάλη.

Η Φενέρ πέτυχε μεγάλη νίκη στο πρωτάθλημα, με ανατροπή, αγωνιζόμενη μάλιστα με παίχτη λιγότερο και ανέκτησε μέρος της αυτοπεποίθησης της. Ουσιαστικά σήμερα παίζει όλη τη χρονιά κόντρα στην Τράμπζονσπορ, με την οποία έχει τεράστια αντιπαλότητα. Ποντάρω στο μέταλλο και στη δίψα της Φενέρ απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα. Ο άσος στο 2.22 είναι αποδεκτός.  Θα παίξω και την κόκκινη κάρτα, περιμένοντας ένα ματς γεμάτο ένταση. Το 2.60 δεν είναι καμιά ευκαιρία, αλλά δεν μπορεί και να αγνοηθεί.

Η δεύτερη επιλογή έρχεται από το Καμπ Νόου. Η Μπαρτσελόνα κέρδισε στο ρελάντι τη Μαγιόρκα σ΄ένα ματς που έχασε το ενδιαφέρον του από νωρίς. Οι Καταλανοί έχουν μπροστά τους το κρίσιμο ματς με τη Σεβίλλη και λογικά θα κρατήσουν δυνάμεις. Πιθανότατα θα φορτσάρουν στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο θα πάνε για συντήρηση. Το over 1.5 ημίχρονο στο 2.20 με καλύπτει απόλυτα.

Διαβάστε όλα τα προγνωστικά της στήλης στο ready4bet.com

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις