Και με χιόνια και με κρύα!

Και με χιόνια και με κρύα!

Με χιόνια, φαβορί και combo bet καταπιάνεται η στήλη στο «γεμάτο» πρόγραμμα του Σαββάτου.

Στην Αγγλία και στην Ολλανδία οι αναβολές αγώνων είναι σύνηθες φαινόμενο στους χειμερινούς μήνες. Σε αντιδιαστολή με την Ελλάδα, η αναβολή στις χώρες με ποδοσφαιρική κουλτούρα αντιμετωπίζεται διαφορετικά καθώς αποφασίζεται πρωτίστως λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι φίλαθλοι για να φθάσουν στα γήπεδα και λιγότερο για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Στην Ελλάδα οι φίλαθλοι αναζητούνται με το… τουφέκι και έτσι οι περισσότεροι αγώνες διεξάγονται συνήθως παρά τις δυσμενείς συνθήκες με ορισμένα viral (που λένε και χωριό μου) στιγμιότυπα όπως το θρυλικό ματς κυπέλλου της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό το 2017, όπου μέσα σε ένα κάτασπρο λόγω του χιονιά αγωνιστικού χώρου, οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με λευκές εμφανίσεις!

Στην Ολλανδία αναμένουν δύσκολες συνθήκες για τα ματς του Σαββατοκύριακου, με έντονη χιονόπτωση. Η ομοσπονδία για να αποφύγει το χάος του 2017, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Τύπος της χώρας, ήδη «μετακίνησε» χρονικά τις αναμετρήσεις του Σαββάτου που θα διεξαχθούν μεσημέρι αντί για το απόγευμα. Το 2017 στην Ολλανδία, αναβλήθηκαν τρία ματς ενώ οι φίλαθλοι βρίσκονταν ήδη στις εξέδρες και η ετεροχρονισμένη απόφαση συζητιέται ακόμα! «Δεν σέβονται τους φιλάθλους» ανέφεραν τα πρωτοσέλιδα!

Οι πορτοκαλί μπάλες ήδη βγήκαν από τις… αποθήκες σε Έμεν και Χρόνινχεν αναμένεται ισχυρή χιονόπτωση. Σήμερα (6/2) αναμένεται άλλωστε η απόφαση για τα ματς της Κυριακής και ήδη ο τεχνικός της Φέγενορντ που δοκιμάζεται στον βορρά (Χρόνινχεν) ζήτησε αναβολή καθώς μεσοβδόμαδα θα διεξαχθούν και αγώνες για την προημιτελική φάση.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1357823854039748609

Αρκετά με το χιόνι και στα… δικά θα εμπιστευθώ δύο λογικά φαβορί. Θα ποντάρω στην Τσβόλε που… βγάζει άλλωστε τσαμπουκά και μπορεί να αντέξει στον δύσκολο αγωνιστικό χώρο κόντρα στην πιο soft Βααλβάικ. Οι χειμερινές προσθήκες βελτίωσαν την εικόνα των γηπεδούχων που απέκτησαν πλέον υπόσταση στην επίθεση και εκτιμώ πως θα τελειώσουν από νωρίς το σήριαλ παραμονής. Στα ρηχά η Βααλβάικ που έχει χάσει πότε επικράτησε για τελευταία φορά.

Λογικό και το συνδυαστικό διπλό της εκ των αγαπημένων της στήλης Ντε Γκράαφσαπ στο Ντεν Μπος. Στην ανυπαρξία οι γηπεδούχοι, που σχεδιάζουν ήδη την επόμενη ημέρα όπου… παρακαλούν τον Βέσλι Σνάιντερ να εμπλακεί στα διοικητικά. Βίοι αντίθετοι για τους «σούπερ χωρικούς» που έχουν… ξαμολυθεί στο κυνήγι των δύο πρώτων θέσεων, μετρούν τέσσερις κολλητές νίκες ενώ ενισχύθηκαν μεταγραφικά. Λογικό το διπλό, ενώ τα αποτελέσματα και των δύο ομάδων «φωτογραφίζουν» υψηλό σκορ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
15:00
Τσβόλε - Βααλβάικ
1
1.97
Μονό
15:00
Ντεν Μπος – Ντε Γκράαφσαπ
2 & οver 2,5
2.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις