Πορτογαλικά… μαργαριτάρια

Πορτογαλικά… μαργαριτάρια

Καλημέρα λαέ, καλά κέρδη να έχουμε στο καινούριο μας εγχείρημα! Θα ασχοληθώ με τα δυο παιχνίδια της Πορτογαλίας σήμερα και δε θα πάω στα top πρωταθλήματα διότι κρύβουν αρκετές παγίδες. Βέβαια αυτή την εποχή παντού μπορείς να πέσεις πάνω σε μπανανόφλουδα.

Κάνουμε στάση στο πρώτο παιχνίδι της σειράς στην Πορτογαλία. Σάντα Κλάρα- Πορτιμονένσε και κάτι μου λέει ότι θα υπάρξει… διπλούρα καθώς οι φιλοξενούμενοι είναι στη ζώνη του υποβιβασμού και θέλουν τη νίκη με κάθε τρόπο. Ωστόσο περιορίζουμε το ρίσκο καθώς θα πάρουμε το Χ2 συνδυάζοντας το με το over 1,5 goals καθώς οι δύο ομάδες σκοράρουν ακατάπαυστα και δεν είναι και οι πιο αξιόπιστες αμυντικά. Από την άλλη, η Σάντα Κλάρα θεωρώ πως δε προλαβαίνει το τρένο της Ευρώπης όσες νίκες και να κάνει και άρα είναι σχετικά αδιάφορη. Ένα πλεονέκτημα για την φιλοξενούμενη ότι το παιχνίδι γίνεται σε ουδέτερο έδαφος.

Τέλος, πάω στο παιχνίδι των 23:15 και στην Πόρτο του αγαπημένου, από το πέρασμα του στον ΠΑΟΚ, Σέρχιο Κονσεϊσάο. Θεωρώ πως η Πόρτο θα το πάρει το παιχνίδι εύκολα η δύσκολα. Η Άβες αν και θα υποβιβαστεί τα παλεύει όλα τα παιχνίδια και θεωρώ ότι θα βάλει δύσκολα στην Πόρτο… τουλάχιστον στο α΄ μέρος. Γι’ αυτό το λόγο, αγοράζω το over 3,5 κόρνερ της στο πρώτο ημίχρονο στο πολύ (!) 1.87 καθώς η Πόρτο θα μπει πολύ δυνατά για να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το παιχνίδι. Αν και η παράδοση δεν παίζει μπάλα κατά τη γνώμη μου, η προϊστορία των 2 ομάδων δεν ευνοεί τα πολλά γκολ, γι’αυτό να είστε προσεκτικοί όσοι ακολουθήσετε αυτόν το δρόμο. Όποιος επιθυμεί να ρισκάρει περισσότερο πηγαίνει την επιλογή στο «πρώτη στα 11 κόρνερ Πόρτο» σε απόδοση 4.30. Ωστόσο αν σκοράρει νωρίς η Πόρτο κάτι που το θεωρώ πιθανό, η επιλογή αυτή πάει… περίπατο όπως καταλαβαίνετε.

Μονά και δυάδα

21:00 Σάντα Κλάρα – Πορτιμονένσε: Χ2 & over 1,5 (2.30)

23:15 Άβες – Πόρτο: Over 3,5 κόρνερ Πόρτο στο 1ο ημίχ. (1.87)

Update 13:35: Το ματς Χετάφε – Εσπανιόλ (16/6, 20:30) προσφέρεται για over 29,5 fouls καθώς και οι δυο ομάδες έχουν σημαντικούς στόχους και είναι σκληρές καθώς ο Μ.Ο των fouls που κάνουν είναι 15+ οπότε περιμένω μάχη και σίγουρα πάνω από 32-33 fouls. Βέβαια, η τιμή στο 1.65 είναι αποτρεπτική ωστόσο αν το βρείτε κάπου υψηλότερα ή ανεβάσουν το line στα 30,5 fouls βαράτε. Αλλά και στο 1.65 θεωρώ ότι αξίζει ένα αρκετά σεβαστό ποντάρισμα.

Ειδικό

20:30 Χετάφε – Εσπανιόλ: Οver 29,5 fouls (1.65)


SuperMario

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις