Πληρώνουν τρίποντα, πόντοι και ασίστ!

Πληρώνουν τρίποντα, πόντοι και ασίστ!

Ντέρμπι «αιωνίων» στο ΣΕΦ απόψε με ουκ ολίγα στοιχήματα να προσφέρονται προς τους παίκτες. Ευκαιρίες υπάρχουν φυσικά και σε αυτές θα στηριχθώ για τις επιλογές μου για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και το στοίχημα στην Ευρωλίγκα.

Βασικά θα στηριχθώ στις απουσίες με πρώτη και κυριότερη αυτή του Νέντοβιτς. Τις μπάλες που παίρνει ο Σέρβος θα “καρπωθεί” κατά κύριο λόγο ο Ιωάννης Παπαπέτρου που ξέρει και τα… κατατόπια στο Φάληρο και είναι και ο μοναδικός αξιόπιστος σουτέρ που διαθέτει ο Παναθηναϊκός. Το over 1,5 εύστοχα τρίποντα στο 1.95 ειναι bargain που λένε και στο χωριό μου για τον “Πάπι” ο οποίος στο ματς με τον Προμηθέα την Κυριακή έβαλε 4/8.

Δεύτερη επιλογή παράλληλη με την πρώτη επειδή τη θεωρώ value bet. Το 2.35 του Παπαπέτρου στο head to head στους πόντους με τον Σλούκα αφού ο δεύτερος και θα έχει επικεντρωμένη την άμυνα του Παναθηναϊκού επάνω του και θα προσπαθήσει να δημιουργήσει παιχνίδι.

Τέλος μία ερυθρόλευκη επιλογή με τον Χασάν Μάρτιν πρωταγωνιστή. Ο Αμερικανός ψηλός θα έχει μπόλικη δουλειά στη ρακέτα αφού ο Έλις θα ζοριστεί με τον Παπαγιάννη και προβλέπω (ως συνήθως) να φορτωθεί με φάουλ. Το over 13,5 σε πόντους και ριμπάουντ του Μάρτιν πληρώνει στο 2.00.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
21:00
Πόντοι, Παπαπέτρου vs Σλούκας
Παπαπέτρου
2.35
Ειδικό
21:00
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
Χ. Μάρτιν οver 13,5 πόντοι και ριμπάουντ
2.00
Ειδικό
21:00
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
Παπαπέτρου over 1,5 εύστοχα τρίποντα
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις