Γκολ στη Γαλλία, σκορ στην Πορτογαλία

Γκολ στη Γαλλία, σκορ στην Πορτογαλία

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Πέρασε για άλλη μία φορά η δυνατή επιλογή στην προηγούμενη στήλη, με τη Γουλβς να σκοράρει στο 4ο λεπτό της επανάληψης δίνοντάς μας το ωραιότατο 2.10! Η δυάδα πήγε άπατη, καθώς οι ομάδες στις οποίες στηρίχθηκα με “πούλησαν” και μάλιστα άκοπα…  

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1356697861321293824

Σήμερα το μενού έχει Γαλλία και Πορτογαλία, σε ένα δύσκολο και μικρό πρόγραμμα για Παρασκευή. 

Καλύτερη η Σοσό 

Πρώτο ματς από την Ligue 2 της Γαλλίας, το Σαμπλί – Σοσό, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν κατά τι καλύτεροι στη σεζόν μέχρι στιγμής. Η Σαμπλί δέχθηκε μια ξεγυρισμένη τεσσάρα την προηγούμενη αγωνιστική από την ουραγό της κατηγορίας, Σατορού, πληρώνοντας στο 2ο μέρος την αποβολή του Ντεριάν στο 44’, δεχόμενη και τα 4 τέρματα στο δεύτερο 45λεπτο. Του ύψους και του βάθους, αν δε βρει σταθερότητα στην  απόδοσή της, θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό. Σκοράρει, αλλά και δέχεται εύκολα τέρματα στην έδρα της (4-2-6, 14-17). 

Ομάδα της ισοπαλίας, από την άλλη, η Σοσό που δε χάνει, αλλά δεν παίρνει εύκολα και τους 3 βαθμούς της νίκης. Το ρεκόρ της εκτός έδρας τα λέει όλα (2-7-2), παίζει σχετικά συντηρητικά, αλλά φτιάχνει αρκετές ευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ. Σήμερα έχει την ευκαιρία να πάρει πολύτιμη νίκη, ώστε να εδραιωθεί στο μέσον της βαθμολογίας, ώστε να ξεμπερδέψει μια ώρα αρχύτερα από περιπέτειες. 

Πάμε με combo εδώ, over 1,5 γκολ συνολικά και ταυτόχρονα να σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι. 

Στήριγμα τα γκολ 

Άκρως αμφίρροπος ο δεύτερος αγώνας της στήλης με τη Βαλενσιέν να υποδέχεται την Γκρενόμπλ. Οι γηπεδούχοι παλεύουν να πλησιάσουν στην προνομιούχο 5άδα που υπό προϋποθέσεις δίνει άνοδο, καταφέρνοντας ένα μίνι αήττητο σερί 5 αγώνων. Καλή προς ώρας στο «Ντι Χαϊνό», έχει 5 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 11 αναμετρήσεις, βρίσκει γκολ μπροστά, αλλά αμυντικά δείχνει αρκετά ασταθής και καθαρά από θέμα τύχης δεν έχει δεχθεί τέρμα στους τελευταίους 2 αγώνες.  

Η Γκρενόμπλ εκεί που προ μηνός ήταν πρωτοπόρος, έχει υποχωρήσει στην 4η θέση του πίνακα και αυτό έχει εξήγηση. Υπέστη καθίζηση στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, ειδικά αμυντικά, καθώς έχει υποστεί τρεις συνεχείς ήττες με επιμέρους τέρματα 1-7. Φτιάχνει ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποιεί, πίσω δέχεται εύκολα γκολ και το ρεκόρ της έχει διαμορφωθεί στο 3-3-6. Σήμερα θα έχει τις φάσεις της απέναντι σε μια Βαλενσιέν που δεν πείθει. 

Στα γκολ θα ποντάρω στο συγκεκριμένο ματς, με το over 2 ασιατικό να δείχνει αρκετά safe. 

Kόντρα στο μομέντουμ 

Η φορμαρισμένη και πρωτοπόρος Σπόρτινγκ Λισσαβώνας αντιμετωπίζει την Μαρίτιμο στο ομώνυμο γήπεδο, σε μία έξοδο… κινδύνου! «Τρένο» η ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμ, συνέχισε την επέλασή της κερδίζοντας και την Μπενφίκα στο ντέρμπι, με 1-0 στα χασομέρια της αναμέτρησης. Τρομερή και εκτός έδρας, αήττητη με ρεκόρ 7-1-0 και 18-4 τέρματα. Δεν έχει μείνει σε καμία περίπτωση πίσω στο σκορ σε αυτές τις 8 αναμετρήσεις μακριά από τη Λισαβόνα. 

Απόψε θα αντιμετωπίσει τον «κακό δαίμονά» της εδώ και μια 6ετία, τη Μαρίτιμο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα έχοντας ως στόχο την εξασφάλιση της παραμονής. Προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, χωρίς μάλιστα να σκοράρει. Στο «Εστάδιο Ντε Μαρίτιμο» αγωνίζεται σφιχτά, με έμφαση στην άμυνα. Έχει ρεκόρ 2-2-3 με τέρματα 5-8. Στον αγώνα κυπέλλου, πριν 25 μέρες, είχε επικρατήσει με 2-0 της αποψινής αντιπάλου της. 

Σκούρα τα βρίσκει η Σπόρτινγκ, όταν επισκέπτεται το «Μαρίτιμο», καθώς έχει να γευθεί τη χαρά της νίκης εκεί από το 2015. Λέτε να “σπάσει” απόψε το αήττητο στο πρωτάθλημα; Δύσκολο, αν και μετά από θριάμβους, όπως επί της Μπενφίκα, έρχεται μια ανώμαλη προσγείωση, πολλές φορές. Προσωπικά, θα ποντάρω να προηγηθεί στον αγώνα η Μαρίτιμο, με το 3.80 να δελεάζει. 

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Δυάδα απόδοσης 2.77
21:00
Σαμπλί - Σοσό
Over 1,5 & Σοσό over 0,5
1.67
21:00
Βαλενσιέν - Γκρενόμπλ
Over 2 AH
1.66
Μονό ρίσκου
21:00
Μαρίτιμο - Σπόρτινγκ
Αnytime score 1-0
3.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις